# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Haldun abi babeli getirsin özel haldun üstünel forması yaptırcam kendime :happy0025:

Yalnız çok feci mesaj attım babel e GALATASARAY taraftarı seni istiyor,burada kral olursun filan yazdım hatta daha çok genç olduğunu söyleyip beğenmediği taktirde geri dönebileceğini ve her klübün onu istiyeceğinden filan bahsettim...:D

Şaka bir yana okusa bile yeter.:D

hoopp yeni haberler var :):)

Galatasaray Babel için çaldı Liverpool'un kapısını.Tabi ki sadece Liverpool ile görüşme yapmak yetmiyor bu genç oyuncuyu transfer edebilmek için aynı zamanda oyuncuyuda ikna etmek gerekiyor.Önümüzdeki hafta bu konu olumlu yada olumsuz anlamda netleşecek.Babel için İngiltere'nin ve İspanya'nın kalburüstü takımlarından teklif gelmediği sürece ve Rijkaard faktörünüde sayarsak bu oyunun gelmesi için fazla sorunun kalmayacağını düşünüyorum.Ortada sadece teklif var ama Galatasaray'ın bu oyuncu ile ilgilenmesi bile beni mutlu ediyor.

wizardofon.blogspot.com

ya kimse okumadımı bomba haber veriyorum şurda :D istemişiz babeli haftaya belli olacakmış diyorum :D

Eskiden Melih Şabanoğlu'ndan bi'şeyler duyabiliyor miyiz diye kovalıyorduk şimdi o da kaçtı.(: Politik cevaplar veriyor.

hoopp yeni haberler var :):)

Galatasaray Babel için çaldı Liverpool'un kapısını.Tabi ki sadece Liverpool ile görüşme yapmak yetmiyor bu genç oyuncuyu transfer edebilmek için aynı zamanda oyuncuyuda ikna etmek gerekiyor.Önümüzdeki hafta bu konu olumlu yada olumsuz anlamda netleşecek.Babel için İngiltere'nin ve İspanya'nın kalburüstü takımlarından teklif gelmediği sürece ve Rijkaard faktörünüde sayarsak bu oyunun gelmesi için fazla sorunun kalmayacağını düşünüyorum.Ortada sadece teklif var ama Galatasaray'ın bu oyuncu ile ilgilenmesi bile beni mutlu ediyor.

wizardofon.blogspot.com

Yalniz Sezer arkadasimizin kaynak olarak gösterdigi blog cok güvenilir.

Rijkaard´i herkesten evvel acikladilar.Herkes Schuster,Ramos,Adriaanse´yi konusurken bu blog Rijkaard´i acikladi isim vermeden.

Bire bir uyuyordu özellikleri..Öbür bloglara güvenmem pek ama günlerdir bakiniyordum o bloga yeni haber varmi diye..

Kesin bisey olmadan haber yapmiyorlar..Show pesinde degiller...

Zaten haberi yazma sekilinden belli oluyor..Umarim Babel ile yüzyilin bombasini gerceklestirmis oluruz...Hayirlisi olsun

olursa muazzam olur ama kiralık gelirse belki başka turlu onu almamızın mümkünü pek yoktur gibime geliyor.

Kiralık alcıağımıza almayalım daha iyi Gudjonsen geliyo zaten az kaldı .

Eurosport'ta göre: Meanwhile, new Galatasaray boss Frank Rijkaard is eyeing up a move for Liverpool's Ryan Babel, according to "Belgian sources". And with Rafa Benitez having to trim his squad before buying in, a move is a definite goer

Eurosport'ta göre: Meanwhile, new Galatasaray boss Frank Rijkaard is eyeing up a move for Liverpool's Ryan Babel, according to "Belgian sources". And with Rafa Benitez having to trim his squad before buying in, a move is a definite goer

Belçikalı kaynaklar nasıl oluyorda Hollanda,İngiltere ve Türkiye ekseninde ki haberi atlatma yaparak önce veriyor.Muhtemelen bizim soysuz medyadan kopyalamıştır yada bir forumda görmüşlerdir.

Bu adam çok rahat sağ açıkta oynayamayacaksa ya da Babel sola geldiğinde sağda çok verimli oynayacak birini bulmazsa bu olay yönetimin ters köşe için bir olayı bence, ki ben buna inanıyorum.

Çünkü Rijkard akıllı adam solda bu kadar adam varken sağ bu kadar güçsüzken gidip sola birini almaz.

Bu adam çok rahat sağ açıkta oynayamayacaksa ya da Babel sola geldiğinde sağda çok verimli oynayacak birini bulmazsa bu olay yönetimin ters köşe için bir olayı bence, ki ben buna inanıyorum.

Çünkü Rijkard akıllı adam solda bu kadar adam varken sağ bu kadar güçsüzken gidip sola birini almaz.

Babel sağ kannatta da iyi oynuyor.Birde kanka lütfen imla kurallarına birzcık daha dikkat et olurmu?;)

Liverpool takımına resmi teklifi yapmış bulunmaktayız.

Rafael Benitez'in satılık listesine koyduğu oyuncu için görüşmelere başladık.

Rijkaard ise oyuncu ile görüşüyor ve gelmek için ikna turları başlıyor.

Babel bu transfere sıcak bakıyor.

Çünkü kendisine kalbur üstü takımlardan teklif gelmedi.

Hadi hayırlısı..

https://fossacimbom.blogspot.com/

Geri
Üst Alt