# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Bu arada Liverpool taraftar sitesi sanırım thisisanfield.com dada haberi geçmişler,galatasarayın 8 milyon teklif ettiği ve Glen johnson transferi için finansman sağlamak amaçlı Liverpoolun sıcak baktığı yazıyor.

hey maşallah hergün biri geliyor inşallah transfer acıklandıgında hayal kırıklıgına ugramayız

Hayal kırıklıgına uğrayacağımızı düşünmüyorum.Yönetimde bunun farkında bu kadar beklediler ve medyada o kadar ünlü isim ve yalan isim çıktı aralarından birisi doğru ve o birisinin Babel veya Dos Santos olmasını diliyorum ;).

Hayal kırıklıgına uğrayacağımızı düşünmüyorum.Yönetimde bunun farkında bu kadar beklediler ve medyada o kadar ünlü isim ve yalan isim çıktı aralarından birisi doğru ve o birisinin Babel veya Dos Santos olmasını diliyorum ;).

her ikisi olsun olmusken:2aloh1::D:D

ben birşeyden korkuyorum maçta rijkaard 7 yabancı oynatması

Servet gittiyse eger bi Babel beklerim artik..Kacari yok yani..

Dos Santos veya Babel gibi bir oyuncu sart artik.

Mecburlar almaya..Bugün patlatsalar bi bomba ya..

Bekleye bekleye bi hal olduk

Babel geliyor mu?

Transferin sessiz takımı Galatasaray, bomba bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Servet'i 8 milyon euroya Marsilya'ya gönderdiği belirtilen sarı kırmızılı ekibin Liverpool'da forma giyen genç Hollandalı Ryan Babel'i transfer edeceği iddia ediliyor.

Daily Mail'in haberine göre Glen Johnson için Portsmouth'a 17 milyon pound ödeyecek olan Liverpool menajeri Rafa Benitez, Ajax'tan iki sezon önce transfer ettiği Babel'in takımdan ayrılmasına müsaade edecek. Gazete, bazı oyuncularla yollarını ayırmayı düşünen Benitez'in 10 milyon euro civarında bir bonservis bedeli istediğini iddia ederken, Rijkaard'ın takımda görmeyi çok istediği genç Hollandalı'yı transfer etmek için İngiliz ekibiyle görüşeceğini yazdı.

Ancak Kırmızılar'a 12 milyon pounda malolan Babel'in Liverpool'dan ayrılması durumunda Premier Lig dışında İtalya ve İspanya'da oynamak istediği biliniyor.

(ligtv.com.tr)

arkadaşlar Babel in gösterdiği performans LFC de 2. sınıf oynadı ama çocukda gerçekten 1 sınıf bir kalite var. Eğer bu çoçcuğu maksimum 10 milyon euro ya kapatabilirsek. 2 sene sonra yani 25 yaşında eklini sallayarak 30 milyon e satarsın. Gelirse GS mizin şampiyon olma şansı %30 daha artar. tek eksik Stoper - Sağ bek kalır ki onlarda alınırsa. GS ligi süpürür.

Rijkaard, Milli takımda etkili bir hoca yani oyuncu önerir rapor verir. Babel bizde sürekil oynar hemde Rijkaard sayesinde Milli takımda da değişilmezlere girebilir. en büyük güvencem hocamızdır. araya girerse gelir.

Hep böyle gaza geliyoruz, sonra ufak tefek pürüzler bahane ediliyor, en sonunda da yattı deniyor. Bu sefer gaza gelmeyeceğim.

-''RIJKAARD, BABEL'İ GALATASARAY'A ALMAK İSTİYOR'' İDDİASI

LONDRA (A.A) - 17.06.2009 - İngiltere'de yayınlanan Dail Mail gazetesi, Galatasaray'ın yeni çalıştırıcısı Frank Rijkaard'ın, Liverpool'da mutsuz olan Ryan Babel'i de Galatasaray'a transfer etmek istediğini yazdı.

Liverpool Teknik Direktörü Rafa Benitez'in, Glen Jhonson ile 17 milyon sterlinlik bir transfer anlaşması imzalamayı planladığını duyuran gazete, Rijkaard'ın da Babel için 8 milyon sterlin önermeye hazırlandığını iddia etti.

Gazete, Babel'in, Ajax'tan 2 yıl önce Liverpool'a geldiğinden beri fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğunu da savunurken, böyle bir transferin söz konusu futbolcu için ''taze bir başlangıç'' anlamına gelebileceğini kaydetti.

AA

Ha gayret..Az kaldi..Hadi Haldun Abi...Acikla da ucur hepimizi

Yaklaşık iki aydır Medya tarafından Galatasaray'a getirilmeye çalışan BABEL sevdası yine depreşti..

Bir çok yorum ve internet sitelerindeki bilgilere göre BABEL yola çıkmış Galatasaray'a geliyor..

Ancak bundan G.Saray'ın haberi yok..

İLgisi de yok..

Yani BABEL .. HAYAL.

Yani BABEL.. Balon

Turkspor.net istihbarat kaynakları BABEL'in G.Saray gündemine bile gelmediğini kesin bir şekilde bildirdiler..

SERVET MARSILYA'DA..

Turkspor.net in iki gün önce FLORYA DA HAREKETLİ DAKİKALAR başlığı ile duyurduğu SERVET ANLAŞTI G.SARAY PAZARLIK YAPIYOR haberine rağmen başta Lİg TV olmak bir çok medya kuruluşu sanki G.Saray Rijkaard'dan habersiz görüşüyoruş gbi turkspor.net haberini yalanlamaya çalışarak RİJKAARD SERVET'İN GİTMESİNİ İZİN VERMİYOR haberleri yaptılar..

Ancak TURKSPOR .NET BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKTI..

Şimdi RİJKAARD GÖNDERMİYOR diye yazan internet siteleri SERVET MARSİLYA'da başlıkları atıyorlar..

G.Saray'ın aldığı rakam da turkspor.net in daha önce bildirdiği rakam olan 8 MİLYON EURO..

GERÇEK RAKAM NE?

turkspor.net istihbarat kaynakları Galatasaray'ın 8 milyon euro değil 8.5 milyon euro aldığını belirttiler..

Servet'ten 8.5 milyon euro (4.5 peşin) alan G.Saray çok karlı bir iş yaptı.. Peki G.Saray bu para ile kimi alacak?

turkspor.net en yakın sürede açıklayacak...

ya bu türkspor .net e çok uyuz oluyorum hep hayallerimizi yıkıyorlar

Yaklaşık iki aydır Medya tarafından Galatasaray'a getirilmeye çalışan BABEL sevdası yine depreşti..

Bir çok yorum ve internet sitelerindeki bilgilere göre BABEL yola çıkmış Galatasaray'a geliyor..

Ancak bundan G.Saray'ın haberi yok..

İLgisi de yok..

Yani BABEL .. HAYAL.

Yani BABEL.. Balon

Turkspor.net istihbarat kaynakları BABEL'in G.Saray gündemine bile gelmediğini kesin bir şekilde bildirdiler..

SERVET MARSILYA'DA..

Turkspor.net in iki gün önce FLORYA DA HAREKETLİ DAKİKALAR başlığı ile duyurduğu SERVET ANLAŞTI G.SARAY PAZARLIK YAPIYOR haberine rağmen başta Lİg TV olmak bir çok medya kuruluşu sanki G.Saray Rijkaard'dan habersiz görüşüyoruş gbi turkspor.net haberini yalanlamaya çalışarak RİJKAARD SERVET'İN GİTMESİNİ İZİN VERMİYOR haberleri yaptılar..

Ancak TURKSPOR .NET BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKTI..

Şimdi RİJKAARD GÖNDERMİYOR diye yazan internet siteleri SERVET MARSİLYA'da başlıkları atıyorlar..

G.Saray'ın aldığı rakam da turkspor.net in daha önce bildirdiği rakam olan 8 MİLYON EURO..

GERÇEK RAKAM NE?

turkspor.net istihbarat kaynakları Galatasaray'ın 8 milyon euro değil 8.5 milyon euro aldığını belirttiler..

Servet'ten 8.5 milyon euro (4.5 peşin) alan G.Saray çok karlı bir iş yaptı.. Peki G.Saray bu para ile kimi alacak?

turkspor.net en yakın sürede açıklayacak...

Gelirse de Turkspor´u cok merak ediyorum ama...

Siteyi yok ederler galiba..Bu kadar havali konusmalardan sonra...

Susturalim sunlari artik...

Yönetim Babel'i 8 m euro verip'de hayatta almaz... Bütçe'nin yarısı stoper'e gidecek...

2 yerli 1 yabancı stoper gelecek mutlaka...

Geri
Üst Alt