# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Sabrinin performansindan dolayi begenmemeni anliyorum.

Ancak bence Sabrinin potansiyeli cok yüksek,ve bence Sabri,saka yapmiyorum...evet bizim sabride dünyanin en iyi sag beklerinden olacak kadar yetenek ve potansiyel var.

Kendisi bunu daha bize kanitlayamadi,ama bazi anlardi bunu gösteriyo.

Dani Alvesi suanda dünyanin en iyi sagbeki sayarsak...

Sabrinin ondan ne eksigi var?!

Ikiside cok süratli,hatta Sabri bence Alvesdende Süratli!

Her ne kadar pas hatasi yapsada Sabrininde teknigi baya iyi,alvesinki kadar degil tabi,ama kötüde degil.

Sutlar,tabi buda Alves kadar degil,ama Sabrininde ara sira öyle Sutlari cikiyoki,insani sasirtiyo!

Sabrinin gelistirmesi lazim olan seyler.

Ortalari,sutlari ve paslari cogu zaman isabetsiz oluyor...ama ben onu beceriksizliginden degil,daha cok,cok heyecan yapmasindan göriyom.

Rijkaardda yetenegi görmüski benim gibi begenmis.

Insallah Sabriye paniklesmemeyi ögretir,ozaman bence Sabrinin ortalari,sutlari ve paslarida düzeli.

Iyi formda bir Sabriyi kimseye deyismem.

Akliniza Almanya macini getirin.

Dünyanin en iyi Sagbeklerinden sayilan Phillip Lahmi istedigi gibi oynatiyodu,ve Alman spiker bile cok övüyodu kendisini!

Yada Anfieldda iyi bir orta kesmisdi ve golü kafaylan atmisti Ümit Karan.

Sabrinin baya Yetenekleri var,ama malesef cok az gösteriyo...devamliligi getirirse cok iyi bir sagbek olur!

Haklısın ama sabrinin kişiliğinin futboluna çok etkisi oluyor.Sinirli mesela çok...Yani futbolcu sinirli olabilir ama aptalca yerlerde sinirlenip takımı strese sokabiliyor bazen...

Sabri yetenek olarak ve fiziksel çok iyi bir futbolcu herşey tam ama eksik olan şey Futbol zekası yok malesef bu olmayınca hep birşey eksik kalıyor.

Futbol zekası nedir? örnek verecek olursak. araya pas atarlar tek top yerden orta yapması gerekirken topu çeker duru çalım dener. veya süper top gelir adamı geçer orta yapması gerekirken gereksiz bir iş yapar. yani doğru zamanda doğru kararı verip topu kullanamıyor.

Bu aslında birazda hocanın ilgilenmesi ile ilgili. Sabri özellikle Milli Takım da ve Hagi zamanı inanılmaz iyi oynadı. çünkü hoca işte nerde ne yapacağını söylerse yapıyor. ama hoca karışmazsa da Sabri bildiğini okur. Hocanın her maç uyarması gerek kanımca anca anlıyor :))

Bu aslında birazda hocanın ilgilenmesi ile ilgili. Sabri özellikle Milli Takım da ve Hagi zamanı inanılmaz iyi oynadı. çünkü hoca işte nerde ne yapacağını söylerse yapıyor. ama hoca karışmazsa da Sabri bildiğini okur. Hocanın her maç uyarması gerek kanımca anca anlıyor :))

2. şans diye bi film izlemiştim amerikan futboluyla alakalı ordada bi çaylak oyuncu vardı adam üniversitede ve lisede en değerli oyuncu seçilmiş fakat profesyonel ligte hiç bişey yapamıyor.Meğer adam oyunları ezberliyemiyormuş ve lise ve üniversitede aynı oyunkurucuyla oynadığı için oyun kurucu buna ne yapması gerektiğini söylüyormuş,Sabride o hesap dizginleri sıkıca tutmak lazım kendi haline bırakınca, mustangler gibi ne yapacağı hiç belli olmayan güçlü fakat yabani atlara dönüyor.

Ryan Babel'in transfer haberlerinin hala yer almasını çok saçma buluyorum. 22 yaşında ve tam bir star adayı bu adam. Kariyerinin başında ne işi var Galatasaray'da?

Hadi Ribery gibi ufak bir takımdan gelse neyse de... Liverpool'dan... zor, imkansız.

Ryan Babel'in transfer haberlerinin hala yer almasını çok saçma buluyorum. 22 yaşında ve tam bir star adayı bu adam. Kariyerinin başında ne işi var Galatasaray'da?

Hadi Ribery gibi ufak bir takımdan gelse neyse de... Liverpool'dan... zor, imkansız.

Liverpool dan gelecek olmasını da avantaja çevirebiliriz.Liverpool da forma şansı bulamıyorusun gel buraya seni kral yapalım tekrar herşeyi kanıtla böyle sözlerle futbolcuyu ikna edebiliriz .Liverpool a da birşeyler söyleriz boşuna duruyor alacağından kurtulacasınız biraz indirim yapın bonservisinde vs herşeyin yolu bulunur.

2. şans diye bi film izlemiştim amerikan futboluyla alakalı ordada bi çaylak oyuncu vardı adam üniversitede ve lisede en değerli oyuncu seçilmiş fakat profesyonel ligte hiç bişey yapamıyor.Meğer adam oyunları ezberliyemiyormuş ve lise ve üniversitede aynı oyunkurucuyla oynadığı için oyun kurucu buna ne yapması gerektiğini söylüyormuş,Sabride o hesap dizginleri sıkıca tutmak lazım kendi haline bırakınca, mustangler gibi ne yapacağı hiç belli olmayan güçlü fakat yabani atlara dönüyor.

aynen öyle :))) Mustang veya Boğa diyebiliriz... kırmızı görünce çıldırıyor..

Ugur Aydinin mesajini lütfen kopyayabilirmisiniz...

Bulamadimda Facebookta!

Sabrinin performansindan dolayi begenmemeni anliyorum.

Ancak bence Sabrinin potansiyeli cok yüksek,ve bence Sabri,saka yapmiyorum...evet bizim sabride dünyanin en iyi sag beklerinden olacak kadar yetenek ve potansiyel var.

Kendisi bunu daha bize kanitlayamadi,ama bazi anlardi bunu gösteriyo.

Dani Alvesi suanda dünyanin en iyi sagbeki sayarsak...

Sabrinin ondan ne eksigi var?!

Ikiside cok süratli,hatta Sabri bence Alvesdende Süratli!

Her ne kadar pas hatasi yapsada Sabrininde teknigi baya iyi,alvesinki kadar degil tabi,ama kötüde degil.

Sutlar,tabi buda Alves kadar degil,ama Sabrininde ara sira öyle Sutlari cikiyoki,insani sasirtiyo!

Sabrinin gelistirmesi lazim olan seyler.

Ortalari,sutlari ve paslari cogu zaman isabetsiz oluyor...ama ben onu beceriksizliginden degil,daha cok,cok heyecan yapmasindan göriyom.

Rijkaardda yetenegi görmüski benim gibi begenmis.

Insallah Sabriye paniklesmemeyi ögretir,ozaman bence Sabrinin ortalari,sutlari ve paslarida düzeli.

Iyi formda bir Sabriyi kimseye deyismem.

Akliniza Almanya macini getirin.

Dünyanin en iyi Sagbeklerinden sayilan Phillip Lahmi istedigi gibi oynatiyodu,ve Alman spiker bile cok övüyodu kendisini!

Yada Anfieldda iyi bir orta kesmisdi ve golü kafaylan atmisti Ümit Karan.

Sabrinin baya Yetenekleri var,ama malesef cok az gösteriyo...devamliligi getirirse cok iyi bir sagbek olur!

Hocam almanya maçında yediğimiz bütün gollerin Sabri'nin kanadından geldiğini, özellikle son golde sabri'nin ilerde kaldığını, hatırlıyorsunuzdur umarım.

Sabri'nin ofansif yönüne birşey demiyorum, ama sadece hızlı ve çabuk olması açısından, yoksa çalım atacak veya isabetli kısa-uzun pas ya da asist yapacak kadar teknik olduğunu düşünmüyorum. Hatta takımın tekniği en alt seviyede ve en düşük yüzdeli pas atan oyuncusu olduğunu söyeleyebilirim (bkz Hakan Balta ve Topal bile daha teknik sabriden). Ayrıca Sabri kademe yapmayı maalesef bilmeyen bir oyuncu. Bu sezon yediğmiz goller aklıma geliyor, Sabri ya olmaması gereken yerlerde, ya da hiç olması gerektiği yerlerde değil. Çünkü altyapıdan beri hücuma yönelik bir oyuncu olarak oynadı (orta saha ve sağ açık). Fatih Terim ikinci gelişinde ilk dönemde orta saha kullandı onu (CSKA Sofia maçları), ancak sonraki dönemlerde sağ bek yokluğundan malesef orada oynamaya başladı (Cihan Haspolatlı misali).

Sabri'nin yetenekli olduğunu kabul ederim, ama hem yeteneğinin hem de potansiyelinin sınırlı olduğunu düşünüyorum. Artık 25 yaşına geldi. Söylediğinin aksine 19 yaşından beri sürekli oynuyor Sabri, devamlılığı var (6 sene Uğur sürekli oynasın dünyanın en iyi sağ beki olabilir). Kendini geliştirebileceği yaşları geçti. Bu saatten sonra ancak ortalarını geliştirebilir (o da şüpheli, Süper Lig'in en isabetsiz orta yapan adamı seçilmişti sanırım), tekniği gelişmez artık. Bana kalırsa sağlam sağlıklı bir Uğur, 100 tane Sabri eder (sağ bek mevkiinde).

Geliştirmesi gereken yerleri ortaları, şutları ve pasları demişsin. Ne kaldı ki geriye zaten :D Ha bir de sağ bek oynamaya devam edecekse kademe yapmayı öğrenmeli artık!!!!

Ya bir de arada bir şut atıyor orta yapıyor demişsin işte problem orda zaten. Arada bir yapıyor bunları. Ama 10 maçta bir falan. Ben iki maç üst üste müthiş ortalar yaptığını görmedim. 10 maçta bir işte vurur topa, birine çarpar gol olur veya orta birinden seker gol olur.

Kısacası Sabri bu takımda en azından sağ bek oynamayı haketmiyor. Eğer yeni sezonda sağ bek oynamaya devam ederse yine otoban olur orası. O yüzden Uğur'un iyileşmesi ya da bir sağ bek transferi şart.

Dani Alves karşılaştırmasını ise talihsiz buluyorum açıkçası.

Ha bu arada unutmadan, karakter olarak da Galatasaray'a hiç yakışmadığını düşünüyorum.

Kaleye Casilyas stopere Terry orta sahaya İniesta forvet e de Dzeko:D:D nasıl ben bunları istiyorum basın hadi bunları da yaz da göreyim kim inanacak.

Geri
Üst Alt