Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.588
- 5.179
- 2.493
Cevap: # Ryan Babel
servet satıldımı :S
servet satıldımı :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabrinin performansindan dolayi begenmemeni anliyorum.
Ancak bence Sabrinin potansiyeli cok yüksek,ve bence Sabri,saka yapmiyorum...evet bizim sabride dünyanin en iyi sag beklerinden olacak kadar yetenek ve potansiyel var.
Kendisi bunu daha bize kanitlayamadi,ama bazi anlardi bunu gösteriyo.
Dani Alvesi suanda dünyanin en iyi sagbeki sayarsak...
Sabrinin ondan ne eksigi var?!
Ikiside cok süratli,hatta Sabri bence Alvesdende Süratli!
Her ne kadar pas hatasi yapsada Sabrininde teknigi baya iyi,alvesinki kadar degil tabi,ama kötüde degil.
Sutlar,tabi buda Alves kadar degil,ama Sabrininde ara sira öyle Sutlari cikiyoki,insani sasirtiyo!
Sabrinin gelistirmesi lazim olan seyler.
Ortalari,sutlari ve paslari cogu zaman isabetsiz oluyor...ama ben onu beceriksizliginden degil,daha cok,cok heyecan yapmasindan göriyom.
Rijkaardda yetenegi görmüski benim gibi begenmis.
Insallah Sabriye paniklesmemeyi ögretir,ozaman bence Sabrinin ortalari,sutlari ve paslarida düzeli.
Iyi formda bir Sabriyi kimseye deyismem.
Akliniza Almanya macini getirin.
Dünyanin en iyi Sagbeklerinden sayilan Phillip Lahmi istedigi gibi oynatiyodu,ve Alman spiker bile cok övüyodu kendisini!
Yada Anfieldda iyi bir orta kesmisdi ve golü kafaylan atmisti Ümit Karan.
Sabrinin baya Yetenekleri var,ama malesef cok az gösteriyo...devamliligi getirirse cok iyi bir sagbek olur!
Bu aslında birazda hocanın ilgilenmesi ile ilgili. Sabri özellikle Milli Takım da ve Hagi zamanı inanılmaz iyi oynadı. çünkü hoca işte nerde ne yapacağını söylerse yapıyor. ama hoca karışmazsa da Sabri bildiğini okur. Hocanın her maç uyarması gerek kanımca anca anlıyor)
Sabri = Rafer Alston....
Ryan Babel'in transfer haberlerinin hala yer almasını çok saçma buluyorum. 22 yaşında ve tam bir star adayı bu adam. Kariyerinin başında ne işi var Galatasaray'da?
Hadi Ribery gibi ufak bir takımdan gelse neyse de... Liverpool'dan... zor, imkansız.
2. şans diye bi film izlemiştim amerikan futboluyla alakalı ordada bi çaylak oyuncu vardı adam üniversitede ve lisede en değerli oyuncu seçilmiş fakat profesyonel ligte hiç bişey yapamıyor.Meğer adam oyunları ezberliyemiyormuş ve lise ve üniversitede aynı oyunkurucuyla oynadığı için oyun kurucu buna ne yapması gerektiğini söylüyormuş,Sabride o hesap dizginleri sıkıca tutmak lazım kendi haline bırakınca, mustangler gibi ne yapacağı hiç belli olmayan güçlü fakat yabani atlara dönüyor.
Abi olurmu ki ya?![]()
ne dio arkadas ?
Sabrinin performansindan dolayi begenmemeni anliyorum.
Ancak bence Sabrinin potansiyeli cok yüksek,ve bence Sabri,saka yapmiyorum...evet bizim sabride dünyanin en iyi sag beklerinden olacak kadar yetenek ve potansiyel var.
Kendisi bunu daha bize kanitlayamadi,ama bazi anlardi bunu gösteriyo.
Dani Alvesi suanda dünyanin en iyi sagbeki sayarsak...
Sabrinin ondan ne eksigi var?!
Ikiside cok süratli,hatta Sabri bence Alvesdende Süratli!
Her ne kadar pas hatasi yapsada Sabrininde teknigi baya iyi,alvesinki kadar degil tabi,ama kötüde degil.
Sutlar,tabi buda Alves kadar degil,ama Sabrininde ara sira öyle Sutlari cikiyoki,insani sasirtiyo!
Sabrinin gelistirmesi lazim olan seyler.
Ortalari,sutlari ve paslari cogu zaman isabetsiz oluyor...ama ben onu beceriksizliginden degil,daha cok,cok heyecan yapmasindan göriyom.
Rijkaardda yetenegi görmüski benim gibi begenmis.
Insallah Sabriye paniklesmemeyi ögretir,ozaman bence Sabrinin ortalari,sutlari ve paslarida düzeli.
Iyi formda bir Sabriyi kimseye deyismem.
Akliniza Almanya macini getirin.
Dünyanin en iyi Sagbeklerinden sayilan Phillip Lahmi istedigi gibi oynatiyodu,ve Alman spiker bile cok övüyodu kendisini!
Yada Anfieldda iyi bir orta kesmisdi ve golü kafaylan atmisti Ümit Karan.
Sabrinin baya Yetenekleri var,ama malesef cok az gösteriyo...devamliligi getirirse cok iyi bir sagbek olur!
Abi olurmu ki ya?![]()
Babel ve Biglia Galatasaray'da diyor...