Goksu Toprak
Kırmızı Üye
- 11 Mayıs 2009
- 2.045
- 0
- 1.306
Cevap: # Ryan Babel
Arkadas Aceto da ne yazdiysa oraya yazmis zaten
Arkadas Aceto da ne yazdiysa oraya yazmis zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar İngilizlerinde yazdığı gibi Babel için 8 milyon Euro önermişiz bu demektirki Servet'ten gelecek parayla Babel alınacak.Yani bence Babel yada başka bomba transfer kesinleşmeden Servet satılmaz.
Fark etmez hemen hemen Servetin parası ediyo ama sanmıyorum bu transferin olacağını.
bu çocuğun videolarıı izledim hep Sol da oynuyor. ters den girip atıyor golleri. Sağ da pek verimli değil demek ki.. o zaman olmaz bence.
Sağda da iyiyse alınmalı yoksa 3 tane sol verimli adam olacak!!!
8 Milyon Pound 10 Milyon Euro demek. Arada 2 Milyon Euro fark varNasıl aynı şey anlamadım. Bence Servet'in parasını Servet'e harcayıp, iyi bir defans alınmalı. Babel veya Gio veya Deco (veya Palacio
ancak Lincoln satılırsa alınmalı.
Webaslandan birinin Babel yorumu:
babel kim ya bize babel falan lagzim degil hakan sükürü koysan babel den iyi oynar zaten babel iyi olsa liverpool niye biraksin
babel kim ya bize babel falan lagzim degil hakan sükürü koysan babel den iyi oynar zaten babel iyi olsa liverpool niye biraksin
Bizim takımdaki hiç bir yetkilinin aklının ucundan bile geçmez palacio onun için boşa heveslenme renktaş![]()