# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Bu adamın bize maliyeti 20milyon euro civarınd aonun için hiç kurcalamıyalım..

Arkadaşlar İngilizlerinde yazdığı gibi Babel için 8 milyon Euro önermişiz bu demektirki Servet'ten gelecek parayla Babel alınacak.Yani bence Babel yada başka bomba transfer kesinleşmeden Servet satılmaz.

Fark etmez hemen hemen Servetin parası ediyo ama sanmıyorum bu transferin olacağını.

Servetten gelcek para derken bizim hiç mi transfer bütçemiz yok?

Üstüne 3-4 katarak diyorum.

bu çocuğun videolarıı izledim hep Sol da oynuyor. ters den girip atıyor golleri. Sağ da pek verimli değil demek ki.. o zaman olmaz bence.

Sağda da iyiyse alınmalı yoksa 3 tane sol verimli adam olacak!!!

8 Milyon Pound 10 Milyon Euro demek. Arada 2 Milyon Euro fark var:) Nasıl aynı şey anlamadım. Bence Servet'in parasını Servet'e harcayıp, iyi bir defans alınmalı. Babel veya Gio veya Deco (veya Palacio:) ancak Lincoln satılırsa alınmalı.

Webaslandan birinin Babel yorumu:

babel kim ya bize babel falan lagzim degil hakan sükürü koysan babel den iyi oynar zaten babel iyi olsa liverpool niye biraksin

bu çocuğun videolarıı izledim hep Sol da oynuyor. ters den girip atıyor golleri. Sağ da pek verimli değil demek ki.. o zaman olmaz bence.

Sağda da iyiyse alınmalı yoksa 3 tane sol verimli adam olacak!!!

Bence alabiliyorsak alalim cunku Kewell sag kanatta da saglam isler yapti bu yil , hatta sezon sonuna dogru iyice alisti diye dusunuyorum..

8 Milyon Pound 10 Milyon Euro demek. Arada 2 Milyon Euro fark var:) Nasıl aynı şey anlamadım. Bence Servet'in parasını Servet'e harcayıp, iyi bir defans alınmalı. Babel veya Gio veya Deco (veya Palacio:) ancak Lincoln satılırsa alınmalı.

Bizim takımdaki hiç bir yetkilinin aklının ucundan bile geçmez palacio onun için boşa heveslenme renktaş:(:(:(:(

Galatasayrı olması 1 milyon da 1 olasılık eğer o olasıklık varsa bile futbolu bilmeyen atıp tutan biridir.

Geri
Üst Alt