# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Webaslandan birinin Babel yorumu:

babel kim ya bize babel falan lagzim degil hakan sükürü koysan babel den iyi oynar zaten babel iyi olsa liverpool niye biraksin

Sitelerdeki yorumları hiç bakmamak lazım.Ben artık öyle yapıyorum.O kadar alakasız ve boş yorumlar var ki.Herkes futbol profesörü ülkemizde zaten.

Zenci bi forvet alalım Baros'un yanına. Kafa toplarında etkili olsun. Babel olmasa da olur.

Evet gerçekten alınırsa çok önemli bir transferi gerçekleştirmiş olacak Cimbom. Lincoln gibi karaktersiz topçularıda elden çıkarmak malesef oldukça zor. İnşaallah Lincoln'nü beğenen bir takım buluruzda, böyle transferleri gerçekleştiririz..

yalan olduğunu bilE bilE bu haberler beni heycanladırıo yaw:D

Aceto yazmadan önce hiç inanmamıştım, ihtimal bile vermiyordum ama yazdıysa birşey biliyordur. Ben geleceğine inanmaya başladım.

Açıkcası Co Adriaanse haberinde yanılan Bülent Abi(Aceto) aynı hatayı iki kere yapmaz. Yada yönetim mücbir sebeplerden dolayı vazgeçer gibime geliyor.

Blogdaki konunun yorumlarından Bülent abini yani blog sahibinin yorumu:

Babel ve Biglia da, ikisi de zor transfer ama listedeler.

"...Babel ve Biglia transferinde sona yaklaşan Galatasaray'ın savunması ne olacak? Bu kadro tam rus ruletlik! Kalede Leo Franco İstanbul'a daha ayak basmasa da işi bitirilmiş. Bir yabancı bir yerli stoper alacaklar. Yerlinin Ankarasporlu Ediz olma ihtimali yüksek. Servet'in satışı en çok Sabri'ye yarar gibime geliyor. Sağ bekte yabancı kullanma lüksü kalmadı Galatasaray'ın..."

https://acetobalsamico.blogspot.com

Bu gece uyumayın.RYAN BABEL GALATASARAY' DA! RESMİ SİTEYE DEVAMLI BAKIN!

Geri
Üst Alt