# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Arkadaşlar bence Leo yu açıklamamalarının sebebi pztesi günü başka transferle beraber açıklayıp tamamen gündemi değiştirmek olabilir mi ?

Mesela Leo Franco & Ryan Babel & Philippe Senderos Galatasarayda Gibi :D:D

bomba etkisi yapmak istiyorsak, sırayla açıklamak lazım.En iyisini de en sona bırakmak lazım :D

-----------Topal-------------

--Emana/Biglia--Arda----------

Babel/Gio----------------Kewell

------------Baros-------------

Babel-Emana

Babel-Biglia

Gio-Emana

Gio-Biglia

Böyle bir ikilinin gelmesini istiyom!!!!!!!!!!

Stoperde bir saglam adam aldimmi tamam!

Babel, Servet'i bekliyor

Marsilya Kulübü yöneticileri bugün İstanbul'a gelerek Servet transferini noktalayacaklar. G.Saray yönetimi de, Hollandalı açıklamak için Servet-Marsilya flörtünün resmileşmisini bekledikleri Babel transferini resmen ilan edecekler.

Marsilya Kulübü'nde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Fransızlar bugün İstanbul'a gelecek ve Servet'le ilgili imzaları atacaklar. Mili futbolcu konuyla ilgili olarak, "Ortada kaldığım iddiaları komik. İki kulüp de anlaşma sağladı. Bu iş artık bitmiştir" yorumunu yaptı.

Servet'in gidişi sonrası Babel ve Neill transferi de sarı kırmızılı taraftarlara açıklanacak. Neill'in pazartesi günü Türkiye'ye gelmesi beklenirken, Liverpool'da forma giyen Babel'de mutlu sona çok yaklaşıldı. Sarı kırmızılı kulüp Servet'ten gelecek 8 milyon euro parayla bu iki transferin ödemelerine katkı yapacak.

KAYNAK

hee tabi. 8M €'ya Babel'in hem bonservisini hemde yillik ücretini ödeyeceklermis..

babel gelsin sırf karşılamaya gitcem meşalelerle :D:D

Lincoln hiç bir yere gitmiyor bu böyle bilinsin...

Babel'e gelirsek,transferin gerçekleşmesini isterim ama kiralık falan gelicekse hiç gelmesin,en azından satın alma opsiyonu olsun.

22’lik golcü, Rijkaard’ı çok beğendiğini ve birlikte çalışmak istediğini açıkladı

Yedeklikten bıkan Babel, ‘Hep ilk 11’de oynayacağım bir ekibe gideceğim’ dedi

Ryan Babel’den Galatasaray’ı sevindiren bir haber... Hollandalı futbolcu, Liverpool’da yedek kalmaktan bıktığını ve düzenli olarak ilk 11’de oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini açıkladı. Ülkesinin basınına konuşan 22 yaşındaki golcü ‘Genç yetenek olarak anılmaktan bıktım. Yeterince tecrübeliyim’ dedi.

ŞANS BULAMIYORUM

Hollanda Milli Takımı, Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Premier Ligi’nde birçok maç oynadığını belirten Babel ‘Liverpool’da sürekli olarak 11’de şans bulmam çok zor. Bu nedenle ayrılma opsiyonumu kullanabilirim. Bazı teklifler var ve bunları değerlendirmek istiyorum’ sözleriyle Galatasaray’a gelebileceğinin sinyallerini verdi..

LİVERPOOL’UN KAPISINI ÇALACAKLAR

Babel, Aslan’ın yeni hocası Frank Rijkaard’ı da överek ‘Kariyeri ve bilgi birikimi ile beğendiğim bir teknik direktör. Rijkaard ile birlikte çalışmayı çok isterim’ dedi. Hollandalı oyuncunun olumlu yaklaşımı Cim-Bom’u da hareketlendirdi. Sarı-Kırmızılılar önümüzdeki hafta Liverpool ile masaya oturarak bonservis konusunda anlaşmaya çalışacak. Ardından da Babel’i İstanbul’a getirmek için gayret gösterecek.

STAR

Lincoln hiç bir yere gitmiyor bu böyle bilinsin...

Babel'e gelirsek,transferin gerçekleşmesini isterim ama kiralık falan gelicekse hiç gelmesin,en azından satın alma opsiyonu olsun.

Ona sen karar veremezsinki..Tamam Rijkaard deneyecek kampta ama zaten bütün oyuncuları deneyecek ama Rijkaard Ronaldinho gibi birisi ile sorun yaşamış ve klüpten ayrılırkende Ronaldinho ve Deco için gönderilsin raporu vermiş sıf disiplinsiz davranışları yüzünden Lincoln'e taviz vereceğini hiç ama hiç sanmıyorum belki Lincoln'ü bile tanımıyordur daha.Ayrıca Rijkaard'ın sistemine uyan bir oyuncuda değil.Adnan polat busene takımı Arda üzerine kuracağını açıklamıştı ve ben öyle sanıyorumki 3-5ine bakmadan gelecek teklifi kabul edeceklerini sanıyorumdur tabi kamptan sonra.

Babel'in gelmesini çok isterim..Bu haberlerin doğru olmasını diliyorum.

Lincoln'ün bu takımdan gitmemesi yapılan bütün transferleri çöpe atmak demektir.

----------Leo Franco

Uğur - Emre G. - Servet - Hakan

-----Ayhan ------ Topal

----------Baptista

----Babel - Baros - Arda

Böyle bir kadro kursak da gol yemeden sezonu tamamlasak.

Geri
Üst Alt