# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

ilk önce lincoln'un gitmesi gerek.

Babel gelirse sen Lincoln'ü rüyanda görürsün...:p

Ona sen karar veremezsinki..Tamam Rijkaard deneyecek kampta ama zaten bütün oyuncuları deneyecek ama Rijkaard Ronaldinho gibi birisi ile sorun yaşamış ve klüpten ayrılırkende Ronaldinho ve Deco için gönderilsin raporu vermiş sıf disiplinsiz davranışları yüzünden Lincoln'e taviz vereceğini hiç ama hiç sanmıyorum belki Lincoln'ü bile tanımıyordur daha.Ayrıca Rijkaard'ın sistemine uyan bir oyuncuda değil.Adnan polat busene takımı Arda üzerine kuracağını açıklamıştı ve ben öyle sanıyorumki 3-5ine bakmadan gelecek teklifi kabul edeceklerini sanıyorumdur tabi kamptan sonra.

Babel'in gelmesini çok isterim..Bu haberlerin doğru olmasını diliyorum.

Lincoln'ün bu takımdan gitmemesi yapılan bütün transferleri çöpe atmak demektir.

babel gelirse L10 baş baş :D:D

bedavaya yıllık 2.5 milyon alıyor..varmı böyle bişe ya :)

Kesinlikle doğru,Lincoln ne şekilde olursa olsun elden çıkarılmalıdır.

gittikçe yönetici tarafından silindiantipatisi artmaya başladı.son yaptıları hakketen inanılır gibi değil.hiç durma bas git lncn....

Ne Babel gelir, ne Lincoln gider.Lincoln kalıcı transferlerin çöpe falan gittiği yok.Metin Bulut burası antu değil Lincoln için kullandığın o çirkin ifadeyi hemen değiştir.:ka10:

arkadaşlar lincoln biraz skibbe nin yaptığı gibi svgi gösterilirse dünyanın en ii 10 numarası oluyor yalan deil hertha berlin maçında herkes gördü lincoln kesinlikle takımda kalmalı :cool:

ya istemiyorum arkadas lincoln filan kimse gsden büyük degildir tamammı gidicek o arkadas takımdan midem bulanıyo artık ismini duydukça

yav arkadaşlar ne bir duyum ne de başka birşey var tartışa tartışa birşey bırakmadık neredeyse ortada artık kal geldi bana birşey yazasım gelmiyor yemin ediyorum. bu sessizlik umarım hayra alamettir...

Geri
Üst Alt