# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

beyler bn babel'le ciddi ciddi görüştüklerine inanmıyorum bizimkilerin haldun üstünel transfer çalışmalarını yürüttüğünden beri basına yansımayan oyuncuları aldık babel hedef saptırmadan başka bişey deil

aynen katılıyorum QTM ye yem atılıyor ve bız dahil yiyoruz.

Bende Babel ile ciddi ciddi görüştüklerini düşünüyorum ve büyük ihtimalde olumlu sonuçlanacak ;):).Şahsi düşüncem ;):).

dk 26. kadıköydeeeeeeeeeeeeeee babel le 1-0 öne geçiyor galatasaray. ardayla barosun duvar pası, ardından babele pas veeee jeneriklik bir gollll:P

güzel olmaz mı beee:D

dk 26. kadıköydeeeeeeeeeeeeeee babel le 1-0 öne geçiyor galatasaray. ardayla barosun duvar pası, ardından babele pas veeee jeneriklik bir gollll:P

güzel olmaz mı beee:D

Dakika 67. Cikan oyuncu: Milaaaaaaaaaaaaaan Barooooooooooooos, Giren oyuncu: Sercaaaaaaaaaaaan Yildiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.

Aaaaaaaaaah Aaaaaaaah :D

beyler kadıköyde M. Oktay ruhu olmadan kazanamayız ayrıca babel kişilik olarak lincoln den beter alınacaksa başarıya aç oyuncular alınmalı yıldız borcu olan bi takım için gereksiz

adnan polat dayımın oğlu o dedi, aykutcugum benim, ayküt öldürdün bizi yaaa, babel resmen galatasarayda, babel varım diyor, babelmehmet, belli, bjk liler topuğunu iyi bilir, bu, durdursun, düğmeye basıldı, geliver be yaa, gelmezse fatih ürek olayim ( aykut ), göz kırptı, horoz bu aykut, ilk, istediği, karısını ikna edememiş, kutu kutu aykut, medyayı, nkfvas, oldu, rijkaardın, saat 5'te hava alanında, süper, takasıbiri, topal, uçakta, valla len, ve, yemin ediyorum bak, yıldız, ötesi

:D

Dos Santos'un 5-6 milyon euro oldugu yerde 007 gidipte Babel'e iki katı para vermez. Bosu bosuna yazıp ciziyosunuz gunlerdir.

Geri
Üst Alt