# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Fb'nin transferlerine ne bakıyorsunuz.Arkalarında Şahenk var Koç var.Bu arada Koç ve Şahenk'in; bankasını, marketini,şirketini ıvırını zıvırını kullanan her Galatasaray'lı FB'ye transfer için kaynak sağlıyor.Yeri gelmişken unutmayalım diye yazayım dedim.

Bütçemiz bu sezon 20 milyon civarında sanırım, ama yönetim transferde acele etmiyor, Galatasaray'a en faydalı olacak oyuncuları seçmeye çalışıyorlar..

Gecen sene 11,5 mn € harcadık.

transfer bütcemiz diye bi bütce oldugunu pek sanmıyorum bizde sadece loca paralarından birazını buraya ayırdılar gibime geliyor.

Rakip borsaya acık diye herseyini acıklıyor işte su kadar bütcemiz transfer butcemizde bu diye bizimki niye böyle bizde borsada degilmiyiz?

transfer bütcemiz diye bi bütce oldugunu pek sanmıyorum bizde sadece loca paralarından birazını buraya ayırdılar gibime geliyor.

Rakip borsaya acık diye herseyini acıklıyor işte su kadar bütcemiz transfer butcemizde bu diye bizimki niye böyle bizde borsada degilmiyiz?

BJK farklı bir şekilde açıldı halka.Galatasaray'ın açılma türü FB ile aynı.

zaten transfer bütçemiz belli değil.dediğin gibi locadan alınan 40 milyon euronun 10 milyonu futbolculara dağıtıldı.gerisi ne durumda bilmiyorum.yönetim bu kadar beklettiğine göre kesin iyi oyuncular gelecek.beklemeye devam

meira'dan gelen para çoktan harcanmıştır ... :D

ama galatasaray'ın bu seneki transfer bütçesinin 10M olduğunu düşünürsek (geçen sezon da 11M gibi bir rakam harcamıştık) + servetten gelen para'nın yarısı keş olsa 4M + sponsor desteği (buna da 5M diyelim) yaklaşık 20M bir bütçe demek oluyor bu.

babele 10M ayırsan

yerli transferine 5M (+takaslar da var burda)

stopere 5M (ki bence stopere bonservissiz bir isim düşünülüyor)

bu durumda neden olması diyorum ... :rolleyes:

zaten transfer bütçemiz belli değil.dediğin gibi locadan alınan 40 milyon euronun 10 milyonu futbolculara dağıtıldı.gerisi ne durumda bilmiyorum.yönetim bu kadar beklettiğine göre kesin iyi oyuncular gelecek.beklemeye devam

locadan gelecek para şirketlerin birleştirilmesine harcanmalı transfere değil ...

ama ben transfer için bir bütçe oluşturulduğunu düşünüyorum, rijkaard ne kadar bütçe meraklısı biri olmasa da "0" bütçesi olan bir takıma gelmezdi ...

servet 8 e satıldı diyelim bence de en az 15 m olur.zaten haziran sonu bonservisi elinde olucak bu neilin filan ondan bence daha açıklanmıyor.leo franco da ozaman gelicek büyük ihitmal.

Bence bütçemiz çok iyi, transferlerde yakında patlatmaya başlarız. Unutmayın bizim yaptığımız transferlerin hepsi sansasyon yapıyor bu senede öyle olucak. Geçen seneki transferlere bakarsak.

Kewell = Avusturalya'nın simgesi, İngiltere PL'in zamanında en iyi kanat oyuncularından biriydi. " 0 " ücretle alındı.

Meira = Stutgart'da kaptanlık yapmış Portekiz Milli takım oyuncusu, 5.0 mio € ücretle alındı.

Baros = Euro 2004'ün kralı, Şl almış bir oyuncu, 5.5 mio € ya alındı.

De Sanctis = İtalya'nın 3.kalecisi, 500 bin € ya kiralandı.

Sonuçda bunların hepsi isimdir arkadaşlar. Lütfen sabırla bekleyin. Yeni sansasyon yapacak oyuncular gelicek eminim.

Bence bütçemiz çok iyi, transferlerde yakında patlatmaya başlarız. Unutmayın bizim yaptığımız transferlerin hepsi sansasyon yapıyor bu senede öyle olucak. Geçen seneki transferlere bakarsak.

Kewell = Avusturalya'nın simgesi, İngiltere PL'in zamanında en iyi kanat oyuncularından biriydi. " 0 " ücretle alındı.

Meira = Stutgart'da kaptanlık yapmış Portekiz Milli takım oyuncusu, 5.0 mio € ücretle alındı.

Baros = Euro 2004'ün kralı, Şl almış bir oyuncu, 5.5 mio € ya alındı.

De Sanctis = İtalya'nın 3.kalecisi, 500 bin € ya kiralandı.

Sonuçda bunların hepsi isimdir arkadaşlar. Lütfen sabırla bekleyin. Yeni sansasyon yapacak oyuncular gelicek eminim.

bende oyle dusunuyorummm gene iyi transferler yapicaz. Transfer butcesi de servetten sonra en az 20 milyon eurodur

huntelaar imkansız bence de real 20 m aldı onu geçen sene.zaten bize gelmek istemez.

Geri
Üst Alt