# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Yarın idman var bizim takım idmandayken floryanın önünde bir araç durur.Bütün futbolcular idmanı yarıda keser.Önce şoför iner ardından arka kapıyı açar ve içinden uzaktan seçilemeyen bir dünya yıldızı çıkar.Yavaşca gözlüklerini çıkarır.. işte o Ryan Babel' in ta kendisidir..

Yarın idman var bizim takım idmandayken floryanın önünde bir araç durur.Bütün futbolcular idmanı yarıda keser.Önce şoför iner ardından arka kapıyı açar ve içinden uzaktan seçilemeyen bir dünya yıldızı çıkar.Yavaşca gözlüklerini çıkarır.. işte o Ryan Babel' in ta kendisidir..

Lincoln diyeceksin zannettim. hahaha. sonunda Ryan Babel'le karşılaşınca şaşırdım. :asd:

Valla bu iş brezilya dizisine döndü,her kafadan ses çıkıyor,Olacaksada olur artık ne diyelim,pek umudum yok işin açıkçası..

vay be 200 sayfa oldu adam hala gelmedi :)

hakkında 1 sayfa bile yazı yazılmayan birisi de gelebilir.

hazırlıklı olmalıyız :) ama açıklansın artık ya bişeyler

"Babe olabilir"

21 Haziran 2009 Pazar * 09:31

Yeni teknik direktörümüz Frank Rijkaard, Babel'i transfer edebileceğimizi söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, dün İstanbul'a geldi. Hollandalı çalıştırıcının yarın topbaşı yapacak Cimbom'un hazırlık çalışmalarına PAF Takım'dan 8 genç oyuncuyu dahil edeceği öğrenildi.

Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rijkaard, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Gündemden düşmeyen Ryan Babel için "Olabilir. Galatasaray'a layık futbolcular alacağız" yorumunu yapan deneyimli hoca, vatandaşının transferine de yeşil ışık yaptı. Rijkaard şöyle devam etti: "Yarın sezonu açıyoruz. Transfer çalışmaları da devam edecek."

NEESKENS'TEN İŞBAŞI

Öte yandan Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens ve kondisyoneri Roca da dün Almanya üzerinden İstanbul'a geldi. Neeskens, Almanya'daki kamp yeri olan Bochum'u inceledi ve rapor verdi.

Kaynak: Sabah

Bu haber yalan arkadaşlar. Rijkaard hava alanında iki cümle söyledi. İçinde Babel ile alakalı tek bir şey yoktu. Bu mallar Babel'i akılları sıra habere monte etmişler, bir de utanmadan böyle yorumladı diyorlar. Dediği şudur : 'Yeni sezon için heyecanlıyım. Benim kimi istediğim önemli değil önemli olan kimlerin Galatasaray'a geleceğidir. Tekrar ediyorum önemli olan hangi futbolcuların Galatasaray'a geleceğidir.' dedi.

Geri
Üst Alt