# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

hasan şaş 32 yaşında... futbola Galatasaray da oynamasa bile devam edebilir. bu sene sözleşmesi bitti, bi defa aranmamış... bence hoş değil bu...

bu arada söyliyim h.şaş futbolu bırkamıçakmış almanyadan bir teklif varmış onu değerlendiriomuş o olmazsa sivasa gideçekmiş 2 3 sene daha oynıçam diyo kanaltürktekteki programa katıldı az önçe orda söyledi

monocanun siyahi santraforu gündemde diye duymuştum ama bu akşam öğrendiğim yönetim hekesi terse yatıracak bir transfer açıklaya bilir takımdan gitmesi zor denen bir oyuncu gidebilir gelmesi hadi canım denen biri gelebilir yanlız isim sormayın çünki net bir isim bilgisi yok sadece bu bir ön duyum ama bu işlerin içinde olan birinden saygılarımla

alıntıhttps://www.aslanyurekliler.com/forum/futbol-transferleri

burda barış diye bi arkadaş var.bunları söyledi.tabi doğrumu bilemem

monocanun siyahi santraforu gündemde diye duymuştum ama bu akşam öğrendiğim yönetim hekesi terse yatıracak bir transfer açıklaya bilir takımdan gitmesi zor denen bir oyuncu gidebilir gelmesi hadi canım denen biri gelebilir yanlız isim sormayın çünki net bir isim bilgisi yok sadece bu bir ön duyum ama bu işlerin içinde olan birinden saygılarımla

Topal ya da Balta gidecek büyük ihtimal Topal gidecek

Bu arada duyum sahibi Barış Cenk Akkaya bildiğim kadarıyla yönetimde tanıdıkları var

Yahu bırakın bunları ya..Bu tür forumlar ününü artırmak için böyle duyumlar yazıyorlar..

lincoln gitsin :mad:

bir de eğer h.balta ya da m.topal'dan birisi giderse yönetim çok büyük yıldızlar getirmek zorunda kalır çünkü kötü bir sezon geçirilirse bunun hesabını yönetim veremez

Topalda gidebilir Bigliayla ilgileniyoruz:D Acetoda yazmıştı Topala teklif gelecek diye

Bu tür duyumları bir konu altında toplasak olmazmı..Her duyumu konya yazarsak kno udagılıyor..Bloglardan duyumlar bir yer olur oraya yazarız:D

Ya herkez gidecek bu gidişle bu adamları nasıl oynatmayı düşünüyoruz acaba?Türk mü olacak bu adamlar ya hücumun neresine transfer yapılacak?

bu arada söyliyim h.şaş futbolu bırkamıçakmış almanyadan bir teklif varmış onu değerlendiriomuş o olmazsa sivasa gideçekmiş 2 3 sene daha oynıçam diyo kanaltürktekteki programa katıldı az önçe orda söyledi

Aslanimmmmm beee!

Hasan Sas seneye TRT ekranlarinda Bundesliga'da :D

konuyu dağıtmadan son bişey söliyim.... hasan şaş almanyadan bi takımla görüşüyroum, oraya da gidersem, kariyerime kariyere katarım dedi:D demek werder, shalke gibi bi takım:) yiine dağıttık ama bu sondu:D

Mehmet Topal ya da Hakan Balta'yı bence satmaz yönetim,zaten yerli futbolcu alamıyoruz piyasanın yükselmesinden dolayı,fb yerli gücünü iyice arttırmışken biz Servet'ten sonra Topal'ı falan da satarsak yerli gücümüzü iyice zayıflatmış oluruz,taraftardan gelecek tepkiyi de düşünerekten böyle bişey yapmazlar kanımca..

Lincolnde gidebilir başka bir renktaş demişti.Lincoln gidip Biglia gelirse o zaman değme keyife:f68.gif::m26:

Babel'in gelmesi harika oldu :) yalnız defanasa takviye yapılmazsa geçen seneki gibi kevgire döneriz her maç

Geri
Üst Alt