# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Boyle dizilis yapmak isteyenler tiklayin!!

gskadrosanslincolncopy.jpg

https://www.gscimbom.com/forum/showthread.php?p=306262#post306262

Avrupa´nin takip ettigi cok üst düzey bir kulüp oluruz Rijkaard ile..

Zaten taniniyoruz da, kalite bakimindan cok üst düzey bir kulüp haline gelmis olacagiz..Arda - Babel kanatlarini düsünemiyorum bile..

Kewell,Baros vs..Hangi birisine dikkat edeceksin ki simdi??:D

Gece gece bak valla beni bir heyecan bastı :).Sitelere olay düşmeye başladı gibi ama bakalım umarım 007 Haldun bizi Babel transferinde ters köşe yapmasa bari yaa :).

kadro cok güzel

ama bence sol kanata arda'yı koy sen

ardanın yerine de Maduro'yu yerleştir

çünkü kewell 90 dakika oynayamaz

hee gönül ister oynasın ama cok zor

hele ki persembe pazar mac trafiginde daha da zor

oynasa bile verim alamayabiliriz

ayrıca lindeyi'de ucur o kadrodan sen

yerine barısı monte et

işte o zaman fenalardayız

4-3-3 te arda sol kanatta oynayamaz.Bitiriciliği yok çünkü.Ama arkadaşın yazdığı yerde takımımızda başka kimsenin yapamayacağı ince işleri yapar.Barçada kewell ın oyunadığı yerde henry i kullanıyo mesela.bizde kewell dan o şekilde yararlanabiliriz.Ardanın yerine maduro yu yerleştirirsen ileriye top taşıyamazsın.Mehmet topalla birebir aynı tip oyuncu.Kewell yorulduğunda babel(eğer gelirse) sola çekilip onun yerine aydın veya başka bir genç oyuncu alınabilir.Eğer linde sağlamsa barış bu takımın 3.veya4. yedeği olur, yetenek olarakta...

ben emana topal arda orta sahasını ilerdede babel baros kewell olmasını isterdim.bu kadro tutulmaz.

Bu adamın transferi aklıma Pires'in transferini getiriyor :)

Babel Galatasrayda haberini resmi sitede görmek için can atıyorum bi olsa şu transfer bi olsa!!!

Babel Galatasrayda haberini resmi sitede görmek için can atıyorum bi olsa şu transfer bi olsa!!!

renktaslar yapmayın dicem ama elinizde degil biliyorum

gerek yönetimin gecen seneki hamleleri, gerekse sazan medyası o kadar yükseltti ki beklentiyi normalde cok iyi bir transfere bile burun kıvıracak duruma geldik hem de bu şartlarda !!!

o yüzden kendinizi cok büyük beklentiler icine sokmayın derim

takımımız için en hayırlısı ne ise o olsun

renktaslar yapmayın dicem ama elinizde degil biliyorum

gerek yönetimin gecen seneki hamleleri, gerekse sazan medyası o kadar yükseltti ki beklentiyi normalde cok iyi bir transfere bile burun kıvıracak duruma geldik hem de bu şartlarda !!!

o yüzden kendinizi cok büyük beklentiler icine sokmayın derim

takımımız için en hayırlısı ne ise o olsun

Ben neden bu transerin olabilirliğine inanıyorum çünki,Gökhan Zan bonservissiz Mustafa sarp öyle Franco öyle stopere Neill gelirse oda öyle ee bitek forvet e para vermiş olucaz basarlar parayı alırlar ayrıyetten Servet gelirinide unutmayalım.

Geri
Üst Alt