# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Yani biz 8 M euro verecez diyorsun?

niye veremeyelim? daha henüz para harcamadık hep bonservissiz oyuncular transfer ettik. yabancı stoper de bonservissiz biri olacağa benziyor. transfer bütçesi (10M olsun) + servet'ten gelecek para ve daha bunun kuruşu harcanmadı transfere. o zaman forvete yıldız ve gerekirse pahalı birini bekleyebiliriz. zaten konuşulan isimlerin hepsinin bonservisi bu civarlarda (8M euro). yani bir cisse, mbokani, remy gibi isimler babel'den daha ucuz değil ki, bu transferde önemli olan babel'i ikna etmek gerisi halledilir.

Henrique takibe aldigim bir futbolcudur. Uzerinde durdum. Kendileri genc, iyi futbolcudur. Patlama yapabilecek kapasitede. Yanliz bu adam daha olmamis bir meyve. Yanliz ben forvet transferine karsiyim.

Bize Babel gibi winger oyuncu lazim. 4-3-3 oyniyacagimiz icin. Hee eger yonetim Henrique'yi Baros'un yedegi olarak alacak ise, bu transfere olumlu bakarim. Yanliz, yanina bir winger ve oyunun iki yonunu oynayan bir orta saha alinmasi kaydi ile. Sercan'dan daha ucuza patlayacak ise, Henrique'nin alinmasindan yanayim. Henrique bana gore Sercan'dan daha potansiyeli bir oyuncu. Sercan'a ise hayir diyemem. Yanliz Fenerbahce daha avantajli.

Simdi ben Nistelrooy gibi forvet oyuncularina karsiyim. Nedeni ise, Baros'un yedegi olacak oyuncu degil. Neriye koyacagiz Nistelrooy'u. Iyi bir yil gecirmis Baros'u yedek birakamayiz. O yuzden bir Winger ve Baros'u yedekleyecek oyuncu sart. Simdiye kadar begendim yonetimin transfer politikasini. Gerekli yerler gerekli transferler yaptik.

Mustafa Sarp-Gokhan Zan-Leo Franco. Ucu bonservisiz geldi bize.

Sira simdi bombalarda. Bakalim Haldun Ustunel hangi futbolcu(lar) ile karsimiza cikacak. Bizi Gokhan Zan'da, oldugu gibi ters kosemi yatiracak, yoksa forumda ismi uzerinde durulan bir oyuncumu alinacak ? Ben Haldun Ustunel'in aciklamalirindan sonra, forumda ismi konusulan bir oyuncuda olsa,konusulmayan oyuncuda olsa, kaliteli bir adam alacagimizin kanisindayim.

niye veremeyelim? daha henüz para harcamadık hep bonservissiz oyuncular transfer ettik. yabancı stoper de bonservissiz biri olacağa benziyor. transfer bütçesi (10M olsun) + servet'ten gelecek para ve daha bunun kuruşu harcanmadı transfere. o zaman forvete yıldız ve gerekirse pahalı birini bekleyebiliriz. zaten konuşulan isimlerin hepsinin bonservisi bu civarlarda (8M euro). yani bir cisse, mbokani, remy gibi isimler babel'den daha ucuz değil ki, bu transferde önemli olan babel'i ikna etmek gerisi halledilir.

Haklisin ama ben inanmiyorum Babelin bize geleceni ... insallah yanilirim ama

Hello guys

its me Haldun Üstünel aka 007 james bond...

I want to tell that we signed a contract with the

following players:

Giovani Dos Santos

Ryan Babel

Biliga

sunu tercüme edebilirmisiniz ingilizcem baya kötü

Babel, BENI BENDEN ALIRSAN SENI SANA BIRAKMAM

YANI BASIMDA OLSANDA BIR ADIM BILE ATMAM

KADRIMI KIYMETIMI SANA OLAN SEVGIMI

BILMEDIN BILECEGIN YOK

AH YALANCI DOSTLARINDAN ELALIM LAFINDAN

GECMEDIN GECECEGIN YOK

BU GÖNÜL AZ MI KAHRINI CEKTI

BENSIZ ASKIN NEYE YARAR KI

KAC KERE KIRDIN YERLERE ATTIN

YARALI KALBIM AF EDER MI

gel artik iste!!!!!!!!! :D

Babel, BENI BENDEN ALIRSAN SENI SANA BIRAKMAM

YANI BASIMDA OLSANDA BIR ADIM BILE ATMAM

KADRIMI KIYMETIMI SANA OLAN SEVGIMI

BILMEDIN BILECEGIN YOK

AH YALANCI DOSTLARINDAN ELALIM LAFINDAN

GECMEDIN GECECEGIN YOK

BU GÖNÜL AZ MI KAHRINI CEKTI

BENSIZ ASKIN NEYE YARAR KI

KAC KERE KIRDIN YERLERE ATTIN

YARALI KALBIM AF EDER MI

gel artik iste!!!!!!!!! :D

Haydi bakalimmm....:2aloh1:

BURaDAN IDDIA ediyorum HUNTELLAR GELECEK GORCENIZ BUTUN YABANCI SITELER (FRANSIZLAr) HEP YAZIYOR HUNTELLAR

su takim la süper lig de ki bütün takimlara fark atariz

Leo Franco

Ugur Neill Emre G. Balta

Linderoth Topal Arda

Babel Baros Kewell

T.D. Frank Rijkaard

bu arada Leo Aslan anlamina geliyor :D

Hello guys

its me Haldun Üstünel aka 007 james bond...

I want to tell that we signed a contract with the

following players:

Giovani Dos Santos

Ryan Babel

Biliga

sunu tercüme edebilirmisiniz ingilizcem baya kötü

Merhaba Arkadaslar.

Benim, Haldun Ustunel Nam'i deger James Bond.

Size sunu anlatmak isterim ki, biz altaki oyuncular ile imza attik.

Giovani Dos Santos

Ryan Babel

Bigilia

Bir arkadas makara yapmas. Yanliz bu arkadas kac promil alkolu Allah bilir. Yahut transferden kafayi siyirmis. Ya da kendinde degil.

Sonucta ya cani sikin, ya da akli dengesi bozuk. Normal insanin yapacagi sakalar degil bunlar. Ya da Haldun Ustunel fani bizler gibi.

Haklisin ama ben inanmiyorum Babelin bize geleceni ... insallah yanilirim ama

transferi zaten bir yöneticilik başarısı olur. babel gibi gelecek vaad eden, yıldız oyuncuları türkiye'ye getirmek kolay değil. geleceğine şartlanmamak lazım sonra hayal kırıklığı oluyor, senin yaptığın belki de en iyisi gelirse süpriz olur sevinirsin. ama ben nedense babel'in geleceğine inanıyorum :rolleyes:

Geri
Üst Alt