# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

boşuna beklemeyin bu sene külüp oyuncular için fazla para harcamayacak, bedava bonservisi biten oyuncuları düşünün... leo franco gibi ...

BABEL gelmeyecek...

Klüp para harcamayacak olsa değişim sürecek gibi demeçlerde bulunulmaz.Tabiki ilk olarak bonservissiz oyunculara yöneliyorlar ama bu oyuncular boş adamlar değil.Geçen sene Meira ve Baros'a nasıl para verildiyse bu sene de öyle transferler yapılacak.Bunlardan biri umarım Babel olur.Yazılanlardan gelmesini en çok istediğim oyuncu ancak baya bi zor.

boşuna beklemeyin bu sene külüp oyuncular için fazla para harcamayacak, bedava bonservisi biten oyuncuları düşünün... leo franco gibi ...

BABEL gelmeyecek...

Babel olmasa bile yönetim en azından bir oyuncuya 8-15 arası birşey harcıyacaktır.Çünkü şuan yapılanlara kadar hiç harcamadılar...Servet 8.5 e satıldı başka birşey söylemeyede gerek yok...

Yahu bu sarkıyı baska forumdan bir arkadaş bu hale getirmiş hosuma gitti ve buraya tasıdım ama forum da da adım deliye çöıkacak simdi ondan korkmaya başladım:ka25:

255. sayfa way beee :D Bu saatten sonra gelmesse ayıp :D

arkadaslar cok hevesleniyosunuz...cok büyük beklentileriniz var...cok büyük halal kirikligina ugramayalim transfer sezonu bittiginde..

bende söylemesi...

Zurab Khizanishvili gibi oyuncular alcaz ona göre hazirlanin..

arkadaslar cok hevesleniyosunuz...cok büyük beklentileriniz var...cok büyük halal kirikligina ugramayalim transfer sezonu bittiginde..

bende söylemesi...

Zurab Khizanishvili gibi oyuncular alcaz ona göre hazirlanin..

Renkdaş 'Zurab gibi oyuncular alalacağız ona göre hazırlanın''demişşin neden bu kadar emin konuşuyorsun bunu anlamıyorum :S.Alacağız,hazırlanın falan.;).

Hakikaten,Babel-Quaresma-Hleb-Deco-Nistelrooy-robben-sneijder bu sene çıtayı baya yükselttik :D

Renkdaş 'Zurab gibi oyuncular alalacağız ona göre hazırlanın''demişşin neden bu kadar emin konuşuyorsun bunu anlamıyorum :S.Alacağız,hazırlanın falan.;).

renkdas yanlis anlamissin veya ben anlatamamisim...

öyle bi iddaam yok..sadece icimden bisey cok üzülecegimizi söylüyo..cünki cok heveslenip abartiyoruz..yok babel, yok deco, yok dos santos yok huntelaar...

bunlar bize gelmez...kulüpleri zaten birakmaz...babel su anki dünya tranferlerine baktigimzda en az 15-20mio euro, deco zaten yillik ücreti el yakar, dos santos icin barcelonanin 12mio euroluk bi geri alma opsiyonu var, huntelaari da manU gibi takimlar havada kapar...

bunlari demek istedim...biraz objektif bakalim olaya kendimizi kandiriyoruz her tranfer sezonunda, ve hep hayal kirikligi yasiyoruz...(kewell, baros haric, cünki bunlarin adi gelmeden önce hic söylenmemisti)

rosicky, Khizanishvili, neill vs. olabilecek oyuncular...

acaba f5 neden salak salak 12mio euro topuz icin, sercan icin en az 6-7mio özer 6-7mio euro ödüyo? cünki yurt disindan bu paraya gelecek oyuncu yok...kaliteli starlar! guizaya bakin 1 sezon gol atiyo 20mio'ya geliyo ancak...

onun icin fazla bisey beklemeyelim...genc yetenekler alsin frank ve neeskens daha süper olur

saygilar

:gs:

öyle bi iddaam yok..sadece icimden bisey cok üzülecegimizi söylüyo..cünki cok heveslenip abartiyoruz..yok babel, yok deco, yok dos santos yok huntelaar...

bunlar bize gelmez...kulüpleri zaten birakmaz...babel su anki dünya tranferlerine baktigimzda en az 15-20mio euro, deco zaten yillik ücreti el yakar, dos santos icin barcelonanin 12mio euroluk bi geri alma opsiyonu var, huntelaari da manU gibi takimlar havada kapar...

bunlari demek istedim...biraz objektif bakalim olaya kendimizi kandiriyoruz her tranfer sezonunda, ve hep hayal kirikligi yasiyoruz...(kewell, baros haric, cünki bunlarin adi gelmeden önce hic söylenmemisti)

acaba f5 neden salak salak 12mio euro topuz icin, sercan icin en az 6-7mio özer 6-7mio euro ödüyo? cünki yurt disindan bu paraya gelecek oyuncu yok...kaliteli starlar! guizaya bakin 1 sezon gol atiyo 20mio'ya geliyo ancak...

onun icin fazla bisey beklemeyelim...genc yetenekler alsin frank ve neeskens daha süper olur

saygilar

Renkdaş tamam haklısın doğru yazdıkların.Ama umut etmeden hiç birşey kazanamassın hani yine diyorsan sen bunları umut etsende kazanamassın,ozaman ''umut fakirin ekmeği''diyorum :D:D:D:D:D.

"Hayallerimiz ve umutlarımız olmasa, balıktan ne farkımız kalırdı..."

Arkadaşlar umutlanmayın ama Liverpool Glen Johnson'u transfer etti.Ve maliyeti karşılamakta zorlandıkları için bazı oyuncularını satabilirmiş.Sponsor desteğininde olacağını varsayarsak Babel'i alabiliriz.

saygilar

Babelin bonservisi 10 milyon euro.Liverpool 17 ye aldı.Çok değer kaybetti babel.Beklenen patlmayı yapamadı...

Geri
Üst Alt