# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Galatasaray'ın sürpriz transferi eto olabilirmi yoksa fazlamı abarttım. :D

bugun transfer acıklanır ama leo franco transferi... iyice umudumu kestim yine son dakika carrusca,innamoto ve birde h.balta gibi bir adamı transfer edip sezonu baslatırlar...

Rüyalarıma girdi transferler :D geçen Senderos Galatasaray'daydı rüyamda,resmi sitede görmüştüm. :D

bugun transfer acıklanır ama leo franco transferi... iyice umudumu kestim yine son dakika carrusca,innamoto ve birde h.balta gibi bir adamı transfer edip sezonu baslatırlar...

carrusca,innamoto ya lafım yokta,bence h.balta son yıllarda yapılan en ıyı yerlı transferlerdendır..bu yıl kı takımdan hakan baltayı bı cıkar ıstersen renkdaş...ligi kacıncı bıtırırdık,bı hesapla...adam 2-3 mevkıde,performansından ödün vermeden oynuyo bence.

bu ne umutsuzluk? galatasaray bugüne kadar ne zaman transferi erkenden bitirdi ki zaten? daha yeni başladı sayılır transfer sezonu 2 ay daha var. umutsuzluğa kapılmaya gerek yok renkdaşlar :)

Galatasaray yapılabilecek en iyi transferi yaptı.Bu saatten sonra kim gelirse gelsin farketmez. Transferle umutlu olunacaksa hiç olunmasın...

Geri
Üst Alt