# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Salih, Mustafa, Deniz renkdaşlar biraz rahat olun ne olur:)Alıngan olmayın hemen.

Sizde yanlış anlamayın ama 47-48 yaşında biri için biraz sert değilmi tabirleriniz. Evet o kendiside diyor his diyor bunların birçoğu.Ama gel gör ki bunu böyle dedi şöyle dedi diye taşıyorlar.Ben şahsen resmi site,tv ve gsmobile dışında hiçbir kaynağa %100 güvenirim demem.Ama hiç birşey olmasa Galatasaraylı olması ve yaşından dolayı saygıda duymak lazım...

Blog'u olan iyi reyting yaptı..Farkındamısınz herkez blog'unda ciddi haber yapıyor.Hepside yalan çıkıyor.Bloglara pek güvenmeyin..Kullanıcıların dikkatini çekmek için yapıyorlar..Aceto hariç;)

Sizde yanlış anlamayın ama 47-48 yaşında biri için biraz sert değilmi tabirleriniz. Evet o kendiside diyor his diyor bunların birçoğu.Ama gel gör ki bunu böyle dedi şöyle dedi diye taşıyorlar.Ben şahsen resmi site,tv ve gsmobile dışında hiçbir kaynağa %100 güvenirim demem.Ama hiç birşey olmasa Galatasaraylı olması ve yaşından dolayı saygıda duymak lazım...

Saygı kazanılır renkdaş bana göre. Tabiki yaşından dolayı ilk anda bir saygı gösterilir ama o saygıyı korumak önemli. Bu adamın kesin Galatasaray 'da dediği çıkmadıkça saygı kalmıyor doğal olarak.

Herkes transfer dönemlerinde birilerine güvenir ona göre haber yapar ;).Ama bu sene bi acayip,herkes garip garip kafasından atıp sallıyor.Bıktım ben artık.Babel gel artık rahatlayalım ya.

liverpool sabri için babel+steven gerrardı teklif etmiş gs kabul etmemiş. görüşmeler tıkanmış ama benitez resti çekmiş sabri yoksa şampiyonluğu untun demiş benitezin bu tavrı üzerine liverpool yönetimi sabri için gerrard+babel+torres 3lüsünü teklif etmeye hazırlanıyor bakalım galatasarayın bu teklife cevabı ne olacak ..?:D:D

Şaka maka 400 yapacaz :D

Belkide hiç görüşülmemiş bir adam için 400 sayfa :D

Blog'u olan iyi reyting yaptı..Farkındamısınz herkez blog'unda ciddi haber yapıyor.Hepside yalan çıkıyor.Bloglara pek güvenmeyin..Kullanıcıların dikkatini çekmek için yapıyorlar..Aceto hariç;)

sadece iki blog güvenilir. biri bülent abinin, diğer de melih abininki. bu iki abimize güvenirim ben :rolleyes:

liverpool sabri için babel+steven gerrardı teklif etmiş gs kabul etmemiş. görüşmeler tıkanmış ama benitez resti çekmiş sabri yoksa şampiyonluğu untun demiş benitezin bu tavrı üzerine liverpool yönetimi sabri için gerrard+babel+torres 3lüsünü teklif etmeye hazırlanıyor bakalım galatasarayın bu teklife cevabı ne olacak ..?:D:D

Konuyu sulandırmassak iyi olur taman espirisine yazdın iyide espiri yapıyosun ama ciddiyeti korumak lazım. Espirine bayıldım.:005::bid:

arkadaşlar bu adam gelmez ben size söyleyim.yine ters köşe olcağımız apaçık ortada.zaten babeli okadar beğenmem.bitiriciliği okadar iyi değil.oyun içinde öyle aktifliğide yok.nonda nın daha genci daha yeteneklisi diyelim okadar

arkadaşlar bu adam gelmez ben size söyleyim.yine ters köşe olcağımız apaçık ortada.zaten babeli okadar beğenmem.bitiriciliği okadar iyi değil.oyun içinde öyle aktifliğide yok.nonda nın daha genci daha yeteneklisi diyelim okadar

Bişey dicem alınma kaç kere maç izledin hayatında Nonda nın biraz iyisi felan yapma renktaş.

renkdaş boşuna şaşırma.bize isim lazım değil.geçen sene gördük.bir ton isim vardı fıs olduk.takım oyunu önemli.babel inşallah gelmez.kaliteli olabilir ama öyle ahım şahım adamda değil.istatistikleri ortada

Boşverin bu adamı. İnanıp kimse kaptırmasın kendini. Basından okuduğunu yorumlayıp duyummuş gibi veriyor piyasaya.

https://gayin-sin.net/2009/05/08/futbol-galatasaray-2009-2010/#more-1070

melih abi ciddi ve güvenilir bir duyum almadan sitesine taşımaz. zaten genel olarak transfer haberleri veren bir kişi değil, yorumlardaki çok fazla ısrar üzerine bir kaç şey paylaşmaya çalışıyor iyi niyetiyle. ayrıca kesin olcak diyip de olmadığı birşey görmedim. servet olayını ilk duyuruan oydu, diğer bloglar ondan aldı. bir süre sonra servet kesin değil belli değil dedi herkes yüklendi ama görüyorsunuz belli birşey yok hala. yani demek istediğim melih abinin balon haberler, duyumlar yazarak ziyaretçi toplamaya ihtiyacı yok zaten, takip eden yazılarını zaten takip ediyor. diğer kolpa duyumcu blogcularla karıştırılmasın lütfen ...

renkdaş boşuna şaşırma.bize isim lazım değil.geçen sene gördük.bir ton isim vardı fıs olduk.takım oyunu önemli.babel inşallah gelmez.kaliteli olabilir ama öyle ahım şahım adamda değil.istatistikleri ortada

Türkiye liginde bence çok büyük işler yapar ve avrupa maçlarında da katkısı olur alınması gerekli diye düşünüyorum ama o senin görüşün saygım var.

Geri
Üst Alt