# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Konuyu sulandırmassak iyi olur taman espirisine yazdın iyide espiri yapıyosun ama ciddiyeti korumak lazım. Espirine bayıldım.:005::bid:

konu sulanacağı kadar sulanmadımı zaten hem ciddi olsak nolcak kardeş resmi kurummu burası :) gırgır şamata 400e tamamlamaya çalışıyoruz işte maksat vakit geçsin.

Türkiye liginde bence çok büyük işler yapar ve avrupa maçlarında da katkısı olur alınması gerekli diye düşünüyorum ama o senin görüşün saygım var.

alınsın tabi alınmasın demiyoruz ama ne bileyim ya şöyle bir van nistelrooy,owen gibi son vuruşları manyak oyuncu daha iyi olur.

Abaaa ne diyon renkdaş sen Babel kötü diyen ilk kişi oldun:eek::eek:

renktaş kötü demedim ben.yorumumu iyi okursan.okadar ahım şahım futbolcu değil.istatistikleri ortada.bu adam gelsin barosun attığı 20 golü geçemez her iddiasına da girerim.çünkü bu adamın bitiriciliği iyi değil

konu sulanacağı kadar sulanmadımı zaten hem ciddi olsak nolcak kardeş resmi kurummu burası :) gırgır şamata 400e tamamlamaya çalışıyoruz işte maksat vakit geçsin.

Öyle olmasına öyle de fazla ileri gitmemek lazım bişey demedim renktaş kızma:D Babel gelsin yeter ki herşeye razıyız zaten.

Eyvallah :D Doğru olanda bu iyi oyun oynarsak zaten sonuç kendiliğinde gelicektir bitiriş felan fasa fiso kalıcak:D

sen merak etme son vuruş için baros yeter alternatifi özgürcan var . hem sen hayatında kaç kez babelin son vuruşlarını izledinki..?:)

ya renktaş kendini kandırma.izlemesek konuşmayız adamı.gelmesin demiyoz ama bu adam 20 gole yaklaşamaz bile.her iddiasınada girerimmadem okadar var bitiriciliği gel.

Bomba bu akşam patlayacakmış gibi bir his var içimde, ama Babel değil başka biri gelecek sanki... :D

bkz.medyum taraftar

Eyvallah :D Doğru olanda bu iyi oyun oynarsak zaten sonuç kendiliğinde gelicektir bitiriş felan fasa fiso kalıcak:D

görkem herşey böyle toz pembe değil işte.yanlış şeyler bunlar.sonra neden bu yıldızlarla bu takım yenemiyo diyoruz.bu sene gördük işte.baros formsuz olunca,ne yaptık.sabriylemi yencez

Ya renktaşlar birşey merak ediyorum.Liverpool maçlarını elimde oldukça izlerim.Açıkcası hep hayrandım Babel'e.Hatta bana Liverpool'un en iyilerinden biri gibi geldi.Top tekniği,top sürmesi,hücum organizasyonları falan üst düzeydeydi.Açıkcası Galatasarayda olmasını hep arzuladım ama bu adam bize gelmez dedim hep.Yahu ne oldu da bu adam şimdi Galatasarayla anlaşma aşamasına geldi.Liverpool nasıl böyle bir oyuncuyu nasıl bize bırakır.Açıkcası harikaydı izlediğim maçlara göre.Yoksa sadece benim izlediğim maçlarda mı iyi oynuyordu.Yani niye göndermek ister Liverpool bu adamı anlamıyorum.

Ya renktaşlar birşey merak ediyorum.Liverpool maçlarını elimde oldukça izlerim.Açıkcası hep hayrandım Babel'e.Hatta bana Liverpool'un en iyilerinden biri gibi geldi.Top tekniği,top sürmesi,hücum organizasyonları falan üst düzeydeydi.Açıkcası Galatasarayda olmasını hep arzuladım ama bu adam bize gelmez dedim hep.Yahu ne oldu da bu adam şimdi Galatasarayla anlaşma aşamasına geldi.Liverpool nasıl böyle bir oyuncuyu nasıl bize bırakır.Açıkcası harikaydı izlediğim maçlara göre.Yoksa sadece benim izlediğim maçlarda mı iyi oynuyordu.Yani niye göndermek ister Liverpool bu adamı anlamıyorum.

Çalım özelliği adam eksiltme oyun zekası müthiş bir oyuncu bana görede ama herkezin kendi görüşü renktaş bişey diyemiyoruz:D

Geri
Üst Alt