# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Aynen bende hatta Liverpoolda en beyendiğim 3. oyuncuydu.1.Torres 2.Gerard 3. Babel

Ya renktaşlar birşey merak ediyorum.Liverpool maçlarını elimde oldukça izlerim.Açıkcası hep hayrandım Babel'e.Hatta bana Liverpool'un en iyilerinden biri gibi geldi.Top tekniği,top sürmesi,hücum organizasyonları falan üst düzeydeydi.Açıkcası Galatasarayda olmasını hep arzuladım ama bu adam bize gelmez dedim hep.Yahu ne oldu da bu adam şimdi Galatasarayla anlaşma aşamasına geldi.Liverpool nasıl böyle bir oyuncuyu nasıl bize bırakır.Açıkcası harikaydı izlediğim maçlara göre.Yoksa sadece benim izlediğim maçlarda mı iyi oynuyordu.Yani niye göndermek ister Liverpool bu adamı anlamıyorum.

babel kimi kesebilir renktaş?torresi mi,kuyt ımı.bu sene zaten liverpool yeni yapılandırmaya gidiyor.

ya renktaş kendini kandırma.izlemesek konuşmayız adamı.gelmesin demiyoz ama bu adam 20 gole yaklaşamaz bile.her iddiasınada girerimmadem okadar var bitiriciliği gel.

renkdaş biz gol kralı olacak bir forvet aramıyoruz ki zaten. biz babel gibi kanatlarda, gerekirse baros'un yerine oynayabilecek çok yönlü bir winger-forward arıyoruz. babel bu tanıma tam uyuyor. kimse babel'den gol kralı olmasını beklemiyor ki zaten, baros var işte o atar o olur yine gol kralımız :)

ya görkem 10 tane golü dalga geçtiğimiz guiza da atıyo ya.bizim tank nondada atıyo.bize oynayaman yıldız değil oynayan yıldız lazım.10 golü oturan boğa lincolnde atıyo.

Önemli olan sadece gol değildir oyuna katkısı asistleri gizli asist denen bir kavram da var herşey gol değildir.

renkdaş biz gol kralı olacak bir forvet aramıyoruz ki zaten. biz babel gibi kanatlarda, gerekirse baros'un yerine oynayabilecek çok yönlü bir winger-forward arıyoruz. babel bu tanıma tam uyuyor. kimse babel'den gol kralı olmasını beklemiyor ki zaten, baros var işte o atar o olur yine gol kralımız :)

tamamda baros bakalım aynı formunda olcakmı.bu senelig daha çetin geçcek.babeli sol açık desen orda arda,kewell var.pff:42:

Ardada 10 dan az attı gönderek mi? katkı önemli olan:gs:

renktaş biz adı üstünde forvet alıyoruz forvet.arda forvet değil.siz diyosunuzki 10 tane atsın.10 taneyi lincoln bile atcak nerdeyse.eee lincolnde kaç tane asisti var hareketleri filan.ozaman lincolnü nende yerden yere çaldık.hayır okadar para verceksin karşılığı bu olmamalı.guiza gibi olmamalı.ozaman guizada it gibi koşturuyo asistler yapıyo.neden çamur atıyoz dimi

renktaş biz adı üstünde forvet alıyoruz forvet.arda forvet değil.siz diyosunuzki 10 tane atsın.10 taneyi lincoln bile atcak nerdeyse.eee lincolnde kaç tane asisti var hareketleri filan.ozaman lincolnü nende yerden yere çaldık.hayır okadar para verceksin karşılığı bu olmamalı.guiza gibi olmamalı.ozaman guizada it gibi koşturuyo asistler yapıyo.neden çamur atıyoz dimi

Sen sadece futbol u gol ve asist olarak görüyosun anladım evet oyuna puan vermiyolar güzel oynadı 3 puan demiyorlar ama genel katkı önemlidir takıma verdikleri bu sadece golle felan olmaz.

tamamda baros bakalım aynı formunda olcakmı.bu senelig daha çetin geçcek.babeli sol açık desen orda arda,kewell var.pff:42:

Renktaş tamamda Baros'un oynamama ihtimali var diye yerine onun gibi bir adam alacaz halimiz yokki.O zaman o risk Arda , Servet hatta bütün takımlarda da vardır.Kewell bana göre Rijkaard'ın oyun stiline göre winger oynayabilecek bir adam değil.Onu daha içe monte edip Babel'i oraya çekecektir.

Ya niye anlamak istemiyorsun ki Lincoln ün gönderiliş sebebi kötü performansı değildir ayrıca Babel 10 gol atıp 20 asist yaparsa kötümüdür bir de Babel santrafor oynamayacak sol kanat 4-3-3 şimdi gözünde canlandır bide:ka05:

Sen sadece futbol u gol ve asist olarak görüyosun anladım evet oyuna puan vermiyolar güzel oynadı 3 puan demiyorlar ama genel katkı önemlidir takıma verdikleri bu sadece golle felan olmaz.

görkem renktaş.biz bu sene ne iyi oyunlar oynayıp maç kaybettik.örnek hamburg maçı.önemli olan artık maç almak.kim ne derse desin.fener bize her fark attığında bizde iyimi oynuyor.aksine daha kötü.ama biz bitiremiyoz olayı..hepsi bu

Millet transfersizlikten kafayi yemek üzere.. Haldun abi yetis!!

babel kanatlarda oynayacak zaten. arda orta sahada düşünülüyor ki yıldız forvet bakılıyor. babel-baros-kewell üçlüsü olacak işte. herhangi bir rotasyonda arda iler üçlüye çekilir bir orta saha girer orta sahaya. gerekirse babel ortada baros'un yerine de oynar baros olmadığında.baros cuk oturuyor bu sisteme çok yönlü bir oyuncu. ayrıca ben bu sezon geçen sezondan daha iyi, daha golcü, dsha güçlü bir baros bekliyorum bu sene.

leo franco

dario srna josip simuniç servet h.balta

linderoth emana arda

kewell baros babel keşke kadro böyle olsa.

Bu sezon normal şartlar altında Baros'un en az 30-35 gol atması gerekiyordu, ancak 20 tane atabildi (sadece ligden bahsediyorum). O yüzden seneye de rahat 20 gol atar. O konuda tereddüt yok. Kewell, Arda ve sezonun ilk yarısı Lincoln'de ciddi katkı yaptı. Gol konusunda hele Rijkaard'ın sisteminde pek sıkıntı çekmeyiz. Önemli olan defans kurgumuz. Yine saçmasapan sakatlıklar olursa ve her maç farklı defansla çıkarsak bu sezon yediğimiz kadar yeriz. Asıl önemli olan hücum hattımız değil, defans kurgumuz olacak bu sene.

Geri
Üst Alt