# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

1 temmuz çarşamba oluyor..Leo francoyu Çarşamba açıklayacak olan yönetimin biten transferleride çarşamba-perşembe açıklayabilir.Ama doğruluk payı nedir..

Bence bi tek Leo aciklanir, fazla heveslenmeyin, beklenti icerisinde olmayin yoksa hayal kirikligina ugrarsiniz. Leo disinda digerleri temmuz ortasi oncesi aciklanmaz bence, ben kendimi oyle hazirladim. En iyisi budur ...

İnşallah gelir hemde Lincoln'ün yerine.:)

İnşallah gelmez Lincoln'ün yerine oldu mu? Aldın mı cevabını? Lincoln ne alaka şimdi? Ben bu transferin imkansız olduğunu düşünüyorum bunu yazıyorum sen Lincoln'e getiriyorsun lafı. Her lafı kim Lincoln'e getiriyor görüyoruz.Maşallah dilinize pelesenk oldu adı, her nefeste giydiriyorsunuz...

arkadaşlar bu adamlardan 1.si Leo Franco 2.si ise Lucas Neill 'dır...Bu %100 böyle!

bence basını ve bizleri ters köşe yapacak bir açıklama gelecek...

leo bile dahil değildir o açıklamaya zaten iyice ayyuka çıktı onun haberi adam buralara geldi vs vs ne diye gelcek buraya anlaşılmayan adam...

2 sürpriz isme hazırlıklı olalım...

İnşallah gelmez Lincoln'ün yerine oldu mu? Aldın mı cevabını? Lincoln ne alaka şimdi? Ben bu transferin imkansız olduğunu düşünüyorum bunu yazıyorum sen Lincoln'e getiriyorsun lafı. Her lafı kim Lincoln'e getiriyor görüyoruz.Maşallah dilinize pelesenk oldu adı, her nefeste giydiriyorsunuz...
Sen her Topicde lafı Lincoln'e getiriyorsun diye böyle birşey yazdım;)

Bu akşam 19:00 GS Tv haberlerinde canlı olarak Hollanda'daki antrenmana bağlandılar. Adnan Sezgin bir sürü açıklama yaptı kamp hakkında. Leo Franco, Kewell, Nonda 1 Temmuzda topbaşı yapacak dedi. Daha neyini açıklayacaklar. Bunun gizlisi saklısı yok artık.

20:00 de olabilir tam hatırlamıyorum.

Galatasaray'lilar transfer geliyor..Medya mensubu bi arkadaşımızdan aldığımız habere göre 2 Temmuz Perşembe günü 2 tane birden futbolcu açıklanacak..

Medya mensubu arkadaşımızın bize aktardığı haber aynen şu şekildedir..

Yönetimden öğrendik fakat ismini açıklamadılar hatta 2 futbolcu ve hollandalı olup olmadıklarını sorduk çelişkili konuştular yüksek ihtimal hollandalı bu isimler..

Bu akşam 19:00 GS Tv haberlerinde canlı olarak Hollanda'daki antrenmana bağlandılar. Adnan Sezgin bir sürü açıklama yaptı kamp hakkında. Leo Franco, Kewell, Nonda 1 Temmuzda topbaşı yapacak dedi. Daha neyini açıklayacaklar. Bunun gizlisi saklısı yok artık.

20:00 de olabilir tam hatırlamıyorum.

ya herhalde renktaş leo franco yu herkes biliyor artık...

Galatasaray'lilar transfer geliyor..Medya mensubu bi arkadaşımızdan aldığımız habere göre 2 Temmuz Perşembe günü 2 tane birden futbolcu açıklanacak..

Yönetimden öğrendik fakat ismini açıklamadılar hatta 2 futbolcu ve hollandalı olup olmadıklarını sorduk çelişkili konuştular yüksek ihtimal hollandalı bu isimler..

Gene mi yaa:).

bence 30 haziran'da sözleşmesi bitecek iki futbolcudur.

1- leo franco

2- lucas neill

forvet transferi daha sonra kesinleşecektir, temmuz ortaları gibi diye düşünüyorum.

belki bunlara ek olarak bir de orta saha alınabilir. o zaman mükemmel bir transfer sezonu gerçirmiş oluruz işte. ;)

sneijder - van der vaart - babel

bu 3lüden 2si olsa biraz fazla mı fantazi yaptım???:D:D:D

Buyrun uA'da Bilgiyi veren renkdaş;),Dogrumu yalanmı görecez:)

Ömer ZOR' Alıntı:
arkadaşlar transfer geliyor

Ömer ZOR' Alıntı:
perşembe günü türkiyede olucakmış ama kim olduğunu bilmiyorum yönetimden öğrendik

arkadaşlar sallamıyorum ben bu bahsettiğiniz medya mensuplarından değilim ama medya mensubuyum ve yönetimden öğrendim fakat ismini açıklamadılar hatta 2 futbolcu ve hollandalı olup olmadıklarını sorduk çelişkili konuştular yüksek ihtimal hollandalaılar benden bukadar

ben duydumu söledim yalan sölicek değilim kardeş herkez gibi bende transfer haberi transferler görmek istiyorum benim sizinle paylaşmam yanlıştı zaten dünki beşiktaş lugano haberini tüm tvlerde ilk biz verdik kaynaklarımız sağlam kafadan atarak yazmıyoruz bunları ama neyse suç bende paylaştım

Geri
Üst Alt