# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Mali sıkıntılarını aşmaya çalışan Galatasaray, Ülker ile dört yıl için 27 milyon Dolar'lık yeni bir anlaşma yaptı.Kaynak: Sabah

Artik para da bulundu gelsin artik BABEL...

--------------------LEO---------------------

Uğur--------Yabancı-------Emre GÜngör---Balta

-------------Yabancı---------Topal--------------

--------------------Arda (Nuri)------------------

Yabancı---------------------------Yabancı(Arda)

------------------Baros------------------------

1-Orkun

2-Emre

3-Zan

4-Sabri

5-Linderoth

6-Ayhan

7-Barış

8-Kewell

9-Nonda

10-Yabancı forvet

11-Özgürcan

Stoperi bilemicem ama ön liberodaki yabancı sakatlığı düzelirse Linderoth olur sağ taraftaki kewell sol tarafta Babel olursa tadından yenmez.Lincoln giderse de onun yerine bir iyi yabacı alınabilir.

Bende söyle düsünmüstüm.

-------------leo-----------

ugur----neill----servet----hakan

----------topal---ayhan(baris)-----

Gio(babel)----------arda-------kewell

------------baros----------

Bende söyle düsünmüstüm.

-------------leo-----------

ugur----neill----servet----hakan

----------topal---ayhan(baris)-----

Gio(babel)----------arda-------kewell

------------baros----------

2 Eksiği var bu kadronun.

1- Neill? Bu adamı hiç beğenmiyorum,beğenemeyecem de sanırım.İnşallah gelmez.Daha kaliteli biri gelmeli.

2-Ayhan-Barış sorunsalı, ikisi de iyi mücadele ediyor fakat yetenek sorunları var.Bence bu sene öne geçtiğimiz maçlarda orta sahayı güçlendirmke adına oyuna alınabilinirler.

Daha kaliteli oyuncular almamız lazım.Avraupa'yı bırakın rakip takımlar bile çok güçlendi.

Iyide canim kardesim imkanimiz bu kadar. Her bölgeye transfer bekleyelim bu sene.

Neill i ben begeniyorum sahsen. Verimli olacagini düsünüyorum. Sag bektede oynayabilmesi cabasi.

Eğer Servet gitmesse ve sponsor geliri iyi sağlanırsa defans zaten sağlam oluyo orta sahaya bir yabancı alırız defansa alacağımıza birde iyi forvet süper olur o zaman.

Haldun Üstünel, Amsterdam'da görüştüğü Hollandalı yıldızı ikna etti..

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Babel'in kulübü Liverpool ile de masaya oturan ve olumlu yanıt alan yönetici ile Liverpool arasında sıkı bir pazarlık geçiyor.

Bebel sponsordan gelicek

Servet'in Marsilya'ya transferinde gelicek parayı Babel'in transferine yatırmayı planlayan G.Saray mutlu sona ulaşmak üzere.

Aslan'da Servet transferinin askıya alınmasından dolayı Ülker ile yapılan yeni anlaşmadan gelen kaynağın bu transfer için kullanılacağı sızan haberler arasında. Ülker'in Babel transferine sponspor olma ihtimali göz önünde

bulundurulursa bu transfer gerçekleşicek.

Teknik direktör Franck Rijkaard'ın olduğu her takımda oynayabileceğini söyleyen Babel sadece 2 kulübün anlaşmasını bekliyor.

Haldun Üstünel'in Galatasaray'a getirdiği yıldız futbolcular ne kadar tecbüreli olduğunu açıkca ortaya koyuyor. Bu sezon başta Rijkaard olmak üzere Avrupa'nın gündemini sallayan transferlere imza atan tecrübeli yönetici Babel'i getirmek için Ada'da yetkililerle tekrar görüşücek.

Liverpool'un 10 Milyon Euro'dan kapı açtığı Babel için, Üstünel bu transferi anlaşma sağlanırsa 8 Milyon Euro karşılığında yapıcak.

Fotomac İnternet/ Volkan Topçu

Eğer Servet gitmesse ve sponsor geliri iyi sağlanırsa defans zaten sağlam oluyo orta sahaya bir yabancı alırız defansa alacağımıza birde iyi forvet süper olur o zaman.

Gökhan Zani aldik ama hic güvenemiyorum ona. O yüzden defans hattini Gökhansiz hesapliyorum :) Ben ön liberoya transfer yapacagimizi düsünmüyorum. Linderothda var daha.

Abi Quaresma veya Babel den biri olursa,Arda Xavi olur,Kewell sola.Eğer ikisi birlikte olursa,Kewell'ı ben olsam son 30 dakika sokarım oyuna.

Daha önce yazdım gene yazıyorum.Kewell tahmin etmediğiniz kadar profosyonel bir oyuncu.İşte Osman Tanburacı ile Murat Çevik'in(kulüp doktoru)yaptığı röportajdan bir alıntı:

- Önemli bir noktaya geldik; 1-bilimsel ve fiziki çalışma, 2- yetenek performansı... Antrenörlerin iki tercih arasında sıkışıp kalmasını nasıl yorumluyorsunuz? Çok iyi bir Baros ve çok iyi bir Kewell, ama fiziki kapasiteleri düşük... Antrenörler ne yapmalı?

“Futbol miks parametrelerin bir arada bulunduğu bir şey... Ayrı bir kapasite ister, akciğerlerden oksijen kullanımı iki anaerobik kapasite ister, laktik asite direncin artırılması, adale kuvveti ister, kuvvet çalışması ister... Bu insanlar bu testlere girecek bu testlerdeki eksikler nelerse normal antrenmanları dışında bireysel takviyelerle bunları da elde edecek. Profesyonel sporcular bunları yapıyor ve başarılı oluyorlar... Kewell, fizyoterapistsiyle birlikte her gün bireysel takviye yapıyor.”

“KEWELL İKİNCİ BAHARINI YAŞIYOR”

- Nesi var Kewell’ın?

“Kewell geçirmiş olduğu sakatlıklardan dolayı geçen yıl çok az oynamış, ondan dolayı adaleleri yeteri kadar kuvvetli değil. Daha çok uyluk adalelerinde ve dizlerinde problem var. Kewell’a İngiltere’de artık top oynayamazsın denmiş. Bence Kewell ikinci baharını Galatasaray’da yaşıyor ve insanüstü çalışıyor. Sezon sonuna doğru Kewell’ın gücü kuvveti, kapasitesi gelişecek. Çok iyi bir profesyonel, çok umutluyum...”

Servet giderse yerine yapilacak transferin yaninda Emre G yada Semih oynasin diyorum ben. Gökhan Zani ilk 11 de görmek istemiyorum. Gerci Semihde ameliyat gecirdi. Neill ile bence anlasildi. Leo gibi sürenin dolmasi bekleniyor.

Kewell 90 dakika oynayacak kondisyona sahip olur o kadar olmasa bile en az 70 dakika oynar full performans ile

acaba babel'in haberi var mı ?

gitsin selçuk manav onuda bulsun röportaj yapsın :cool:

bana gelecek gibi geliyor birde ulkerle 27 mılyon dolarlık anlasma yapılması dahada umutlandırdı

Ryan Babel Türkçe mi biliyor ? :o Sene 2009 bu arada, göründüğü gibi hala L'pool'da oynuyor ve hiç bir hile yapmadım. :)

Babel kankamız gelmedi mi daha =) tam bir yılan hikayesine döndü.

Geri
Üst Alt