# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

İki yazı hakkındaki 2 fark

ilkinde 19 yaşındayım diyor.

İkincisinde 15.

Lafım yalan söylüyor demek değilde bunu anlamadım işte

Biraz dengesiz bir arkadas. Babel'i taniyorum, resim koyup kapak yapicam size diyip, sahsi albümünden kendi resimlerini koyuyor.. Inanmayanlara da bol bol küfür ediyor. Gerci amca ve dayi arasindaki farki da bilmedigi icin küfür etmeyi de iltifat saniyor olabilir.

Galatasaray'da oynamak istiyorsun'da hangi takimda oynuyorsun su an? Hem yas olmus 19, milli takim var mi?

evet konuşmuş gelmeyecekmiş...

Hayir abi oyle degil iste, yakinda konusmadim babel ile, ama eskiden hep derdi hayalim sampiyonlar ligini kazanmak felan, bende sakadan Galatasaray'a gel dedim, oda Turk futboluna ben yakismam dedi, ve gercekten o sampiyonlar ligini okadar cok kazanmak istiyorki..

ama insanlar beni inanmak istemiyorki, ama neyse uzatmicam artik, simdi gidiyorum baliklar bekliyo, ayrica kus felan degilim sacmalamayin lutfen.

sende de mi var abi babelin msn'i ? :ka05::2aloh1:

yaşı hakkında bile tezata düşmüş kenan kardeşimize inanmayın.

forumu bulandırmasın kenan.türkçe bilmem diyor , türkçe küfürleri sıralıyor,ilginç.

Valla veremicem, ama nickname'i güzel:

Babi$ -> Goin' to Istanbul! Haldun is the bezzzt!

Bu konuya niye kilit girmiyo? 3000 bin kere acikladilar Bayern'de kalacaklar diye, ayrica Galatasaray'in gundeminde bile degiller?

Beyler noluyor ya? :confused:

Bir gelisme mi var? Abdullah abi?

Biri anlatsin artik :D

Douche yaptim, geri geldim. Bi baktim millet yine heyecanlaniyor, beni de heyecanlirdiniz.

Noliiiir :p

Nereye gidecekler bunlar simdi ya, anlamadim gitti, biri Hollanda diyor, biri Almanya.

Bakalim Melih abi'nin dedigi dogru mu?

Ayrica Kenan arkadaşımızın Türkçesini bir dil öğrencisi olarak takdir ediyorum...

nerden bilim, kuzen yegeni aynisi degil mi.

turkcem okadar iyi degil, amca ve dayi arasindaki farki bile bilmiyom.

ama gercekten yemin ederim yalan soyledim yok benim.

Türkçe burda bozulmaya başlamış nedense..

Simdi uA'dan bir arkadas dedi ..

NTVspor'da 007 demis'ki iki transfer bu hafta sonu kampa katilacakmis, biri forvet, biri orta saha.

Konuyla alakasiz ama Guiza sov yapti resmen 2. golu harikaydi. Eger Daum yararlanmayi bilirse bu adamdan cok can yakar.

Hafta sonu derken bugün mü yani yoksa gelecek haftasonu mu?

Konuyla alakasiz ama Guiza sov yapti resmen 2. golu harikaydi. Eger Daum yararlanmayi bilirse bu adamdan cok can yakar.

Güiza fenevde iş yapamaz. Hem Aragones geçen seneye kadar İspanya TD değil miydi? Güiza milli takımda hep faydalı işler yapıyordu ama Türkiye'de attığı gol sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordu. ;)

Servetin de buyuk ihtimal Galatasarayda kalicagini soylemis

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=58159

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, kendi vatandaşı olmasına rağmen Hollanda milli takımında da oynayan Khalid Boulahrouz'u veto etti.

Rijkaard'ın "Benim sistemime uymaz" dediği Stutgartlı savunma oyuncusu Boulahrouz için Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel de "Kariyerine baktığınız zaman iyi futbolcu ama bizim oyun yapımıza uygun olmadığı kanatine vardık. Sert ve agrasif bir oyun şakli var ama çabuk ve hızlı değil. Dolayısıyla transferi söz konusu değil" diye konuştu.

Üstünel, önümüzdeki hafta sonuna kadar biri stoper biri de forvet olmak üzere iki futbolcuyla Galatasaray'ın Hollanda kampına katılmayı hedeflediğini söylerken "Peşinde olduğumuz iki oyuncuda sona yaklaştık. Ancak neredeyse tüm sülalesini bile ikna etmek zorunda kaldık. Çok yorulduk, ama buna değdi. Biraz daha sabır" dedi.

Üstünel, Servet Çetin'le ilgili olarak da "İçimden bir ses bu saatten sonra Servet'in Marsilya'ya transferinin gerçekleşmeyeceğini söylüyor... Keşke bu transfer gerçekleşseydi. Çünkü Servet de gitmeyi çok istiyordu ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Ben buna gülerim arkadaş:f68.gif::f68.gif:

Geri
Üst Alt