# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

süleyman rodop necati ve ümitle özel röportaj yapmış yayınlayacaklar.bu arada lincoln ile ilgili flash gelişme olmuş aktaracaklarmış reklamdan sonra

içimden bi his Van Der Vaart diyor.L10 u sepetleyip,bombayı patlatacaklar bence.

Van Der Vaart :016::016::016:

işte tanju afedersiniz azizenin arda için yaptığı teklif için azize dalga geçiyor diyo

Bitsin artık bu transfer çilesi ya bıktım şimdiden.

Kim gelirse gelsin ya.

gökmen özdenak lincoln büyük ihtimal gitti dedi.serhat uluerende evet gibisinden bişeyler dedi az sonra açıklayacaz dedi

gökmen hakikaten kafayı yemiş.ben polatın yerinde olsam ardayı f5 e veririm diyor.arda saha içinde 5 dakika var 15 dak yok diyor.fesuphanallah sen aklımı koru yarabbim

gökmen hakikaten kafayı yemiş.ben polatın yerinde olsam ardayı f5 e veririm diyor.arda saha içinde 5 dakika var 15 dak yok diyor.fesuphanallah sen aklımı koru yarabbim

o adam tam bir moron ben galatasaraylı olduğuna filan da inanmıyorum zaten dediklerini kaale almaya değmez o adamın.

Ya beyler az once duydum bir izleyici diyor du : afonso alves haberleri gecmeye basliyormus hangi kanalda , duyan oldu mu

?

ne insanlar var allahım

adamlara bak gökhan gönülle ardayı karşılaştırabilecek kadar saçmalığı konuşarak para kazanıyorlar.

biri teneke biri elmas

Arkadaşlar duyumları konuşmak için son dakika diye bir başlık açsak kilitlenirmi? babel konusunda konuşacağımıza orada konuşuruz...

Geri
Üst Alt