# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Katiliyorum.

Alves ve Aliadierei cok isterim GSde görmeyi.

Aliadiere sahsen sagkanatda oynayabiliyo!

Ama tabi Babel veya Dos Santosu tercih ederim!

Aliadiere...

Off the ball konusunda Guiza kadar becerikli..

ve Guiza dan malumunuz daha yetenekli gol konusunda..

forvetse eğer Aliadiere yi Babele de Santosa da tercih ederim..

Vallah turkspor.net de ki bir yorumcu diyor du, alves dedikodulari cikmis! ama nerden buldu kaynak bilmiyorum

demekki bir kanal gecti!

Konfederasyon kupasında oynayan oyunculardan transfer yapabiliriz ve transfer bu yüzden gecikmiş olabilir.

serhat ulueren anlatıyor.yönetim toplantı yapmış lincoln ayrılmış.manajerlik şirketine satılma kararı alınmış.lincoln almanyadan dönmeyecekmiş

yaw serhat ulueren lincolnün futbolcu arkadaşlarından biriyle konuşmuş.evine su yemek meyve sularını floryadan alıp götürüyormuş.bu nasıl iş arkadaş

Ya beyler benim evde TELEGOL e bakamiyom bir ksa anlatan olur mu 5_10 dakika da bir, eyvallah!

Bu konuda hit yaptı .. Millet gülecek he.Resmen açıklansa forumun halini tahmin bile edemiyorum :D

ümitin ipi hacettepe maçında hasan şaşın kafasına telefon atılan maçta.otobüse binmişler.ümit haldun üstünele demişki hasana telefon atan adamlar senin adamın demiş.orda iş kopmuş zaten.ümitin üstü çizlmiş

serhat ulueren anlatıyor.yönetim toplantı yapmış lincoln ayrılmış.manajerlik şirketine satılma kararı alınmış.lincoln almanyadan dönmeyecekmiş

aman dönmesin. bu menejerlik şirketi olayı doğru sanırsam, melih şabanoğlu da menejerlik şirketiyle bir toplantı yapıldığını, lincoln'ün büyük ihtimal gönderileceğini söylemişti artık inanan inansın inanmayan inanmasın. inşallah doğrudur, ne kadar alsak kar bu adamdan.

Geri
Üst Alt