# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Yalan haber .. Aynı sitede şu haberler dikkatimi çekti Fener Essien'i yedekte tutuyor , Aslan Marquez'in peşinde , Mutu Pancu'dan referans alıyor :D:D:D

Yalan haber :).Ya bir kez de yalan haber kurmak için değil de doğru haber yapmak için site kurun ;).Herkes birbirini örnek alırsa ortalıkda doğru,düzgün haber yapan site kalmayacak ya ;):).

Galatasaray, Liverpool’un Ajax’a olan yaklaşık 6 milyon sterlinlik borcunu üzerine alarak Hollandalı futbolcunun transferini çözmek üzere..

G.Saray'ın uzun süredir peşinde koştuğu Liverpool'un Hollandalı yıldızı Ryan Babel'in işini bitirmek üzere.

Ajax, Liverpool'u tanıyor

İngiliz ekibi 23 ay önce genç yıldızı Ajax'tan 11.5 milyon sterlin bonservis bedeliyle transfer etmişti. Bu süreç içinde, Babel'in transferinden doğan ödemelerin yüzde 50'sini ödedi. İngiliz ekibi geriye kalan yaklaşık 6 milyon sterlini Sarı-Kırmızılı ekibin üzerine yıkarak bu transferi bitirmek istiyor.

Liverpool, G.Saray'a kefil

Bu nedenle ABN Ambro Bank yoluyla yapılan sözleşmede kendi borcunu G.Saray'ın üzerine geçirmeye çalışıyor. Hollanda temsilcisi Ajax ise borcun Liverpool üzerinde kalmasını istiyor, alacaklarını İngiliz ekibinden tahsil etmek istiyor. Liverpool yönetimi ise borç kapanana kadar olan zaman içinde Babel'in haklarına sahip olmaya devam edeceğine G.Saray'ın borcuna da kefil olacağını Ajax kulübüne iletti. Liverpool'un kefaleti üzerine Hollanda temsilcisi yumuşamak üzere. Sarı-Kırmızılı ekipte 2 yıllık süreçte yaklaşık 6 milyon sterlini taksitler halinde ödeyerek Babel'i kavuşmak üzere.

https://www.sporstudyo.com/asparagas/67510/cimbom-babel-i-bitiriyor.html

Haber asparagas. Şurdan belli. Kaynak sitenin adresine bakın.

Ben demedim mi 400 sayfaya ulaşalım alıcaz diye o haberi okuyan siteler hemen iş bitiyo felan yazmışlar:D:D forum a girip kontrol etmişler ondan:D

Ya renktaslar biliyorum Babel'i cok istiyorsunuz ama bence bu adam transfer edilmeyecek herhangi bir bilgim veya duyum degil hissettiğimi söylüyorum

Babel iyi oyuncu ama bana kalırsa transfer etme şansımız %5 :) O da Haldun Üstünel in iş bitiriciliği ve Teknik Direktörümüzün şöhreti ve Galatasaray ımızın İsminden ötürü

Çünkü bu oyuncu Premier ligde Liverpool forması giyen genç bir yetenek tahminen büyük ligleri tercih edecektir Kiralık olarak alınma ihtimali ise 2 katına çıkar %10 olur :)

Babel için Kewell'da devrede diye hiç haber yapılmadı mı yaa?:D

Babel için Kewell'da devrede diye hiç haber yapılmadı mı yaa?:D

Renkdaş karıştırdın sen,onu neill'de yaptılar şimdi rijkaard hemşerisin ikna ediyor falan diyorlar.Kewell'ı Owen olayında söyleyecekler,yarın gazetelere bak.

ZOTOMAÇ

KEWELL'A İSTANBUL'U SORDU

Ünlü golcü Owen Vodafone'un uluslarası cep kampanyası sayesinde Kewell'ı arayıp İstanbul'u sordu.Kewell öve öve bitiremedi ama yine de kontör bitmedi.

Şuan transferde iki sorun kaldı.

1-Owen'ın karısı ikna olacak mı?

Bu konu da devreye girmesi beklenen kişi Baros.:D

2-Cumaya yetişecek mi?

Owen cuma sabah uçağıyla geleceği için cumaya yetişemiyor.Haldun Üstünel'in bu sorunu aşmak için özel imam tutacağı öğrenildi

Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz

ZOTOMAÇ ALLAH ALLAH!

Renkdaş karıştırdın sen,onu neill'de yaptılar şimdi rijkaard hemşerisin ikna ediyor falan diyorlar.Kewell'ı Owen olayında söyleyecekler,yarın gazetelere bak.

ZOTOMAÇ

Ünlü golcü Owen Vodafone'un uluslarası cep kampanyası sayesinde Kewell'ı arayıp İstanbul'u sordu.Kewell öve öve bitiremedi ama yine de kontör bitmedi.

2-Cumaya yetişecek mi?

Owen cuma sabah uçağıyla geleceği için cumaya yetişemiyor.Haldun Üstünel'in bu sorunu aşmak için özel imam tutacağı öğrenildi

ZOTOMAÇ ALLAH ALLAH!

Phuhahahhaha.:D:D

Ben zaten hani Liverpool'da beraber oynamışlardı ya hiç bi gaztenin aklına gelipte yazmadılar mı Kewell devrede falan demek istemiştim.Yazmamaları ilginç.:D

ZOTOMAÇ

2-Cumaya yetişecek mi?

ZOTOMAÇ ALLAH ALLAH!

muhaha beni güldürdün yaa Allah ta seni güldürsün renkdaş :D

Kewell a beraber oynamadılar renkdaş.Kewell bize geldi o yıl babel liverpool a gitti

Yahu eskiden dediği çıkan adamlar vardı güvenilir kişiler olurdu. Bizim Haldun işi ele aldı alalı alayı yalan oldu. Tadı tuzu yok artık. Resmen işkembeden sallıyoruz şu olsun bu olsun... Bizim çok faydamıza bu transfer yöntemi ama tam bir işkence...

Hadi bismillah.. gel desem gelir misin Babel...

Geri
Üst Alt