# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

:D:D

kamyonların,tırların kapakları açılınca Babel biskremler altında kalır.:D

o kadar megastar degil sanki babel bence...

liverpoolda oynuyorsa bizim lig icin adam mercedes tamam ama özellikleri nedir mesela?

hizlimi, firsatcimi veya sutlarimi sert?

gercekte cok merak ediyorum!

hızlı,şutları sert ama fırsatçı değil.AMa fırsatçı oyunculara fırsat yaratacak bir oyuncu

hızlı,şutları sert ama fırsatçı değil.AMa fırsatçı oyunculara fırsat yaratacak bir oyuncu

Firsatci ne demek ki? Nobre gibi bir oyuncuysa mesela firsatci olmamasi daha iyi. Zira baska yetenegi olmayan futbolculara firsatci denir genelde.. yani belesci golcü'nün kibar hali.

Firsatci ne demek ki? Nobre gibi bir oyuncuysa mesela firsatci olmamasi daha iyi. Zira baska yetenegi olmayan futbolculara firsatci denir genelde.. yani belesci golcü'nün kibar hali.

ben fırsatçı lafını golcü olarak algıladım o şekilde cevap verdim.

liverpoolda oynuyorsa bizim lig icin adam mercedes tamam ama özellikleri nedir mesela?

Hızlı(uçuyo desek abartmış olurmuyuz:rolleyes::rolleyes:),driblingleri gayet başarılı,ortalar süper,içeri katedebiliyor,yetermi bunlar???

ama dedigin gibi o kadarda megastar degil göklerin üstündeymiş gibi davranmayın...

Senin saydığın 3 özellik sadece C.ronaldo da var.Torres ile villa yıda saycam ama onlarında şutları sert değil.Ama senin saydığın özellikeri kapsayan bi forwet varsa öner onu alallım

Doğru bir çok arkadaşımızın yorumu. şimdi okulda falan konusunu açıyoruz (cimbomlu - trabzonlu - bjk li ) arkadaşlarla hepsi hemfikir aman aman değil. Ama bunun sebebi kendini gösterecek şans bulamadı ki ? Ajaxtan erken ayrıldı L.Pool da forma şansı ara ara buldu. Daimi oynayarak moral-performansı arttıkça kendini geliştirecektir ( bknz: Arda Turan ) yani eksiklerini giderip üstüne koyacaktır. KEndine güveni gelicektir. Base özellikleri zaten bizim aradığımız gibi. Owen, Nistelrooy falan hikaye bizim en son alacağımız f5 in ise yarın alacağı oyuncu bunlar. Bitmiş adamlar içleri geçmiş. Bize moral olarak bitikte olsa genç ve meydan okuyacak ( challenger ) bir adam lazım. bu açıklamayı yazdım Leo da aynı şeyi söyledi ! yeni sloganımız olduğu için . Owen dan bir b.k olmaz !

Doğru bir çok arkadaşımızın yorumu. şimdi okulda falan konusunu açıyoruz (cimbomlu - trabzonlu - bjk li ) arkadaşlarla hepsi hemfikir aman aman değil. Ama bunun sebebi kendini gösterecek şans bulamadı ki ? Ajaxtan erken ayrıldı L.Pool da forma şansı ara ara buldu. Daimi oynayarak moral-performansı arttıkça kendini geliştirecektir ( bknz: Arda Turan ) yani eksiklerini giderip üstüne koyacaktır. KEndine güveni gelicektir. Base özellikleri zaten bizim aradığımız gibi. Owen, Nistelrooy falan hikaye bizim en son alacağımız f5 in ise yarın alacağı oyuncu bunlar. Bitmiş adamlar içleri geçmiş. Bize moral olarak bitikte olsa genç ve meydan okuyacak ( challenger ) bir adam lazım. bu açıklamayı yazdım Leo da aynı şeyi söyledi ! yeni sloganımız olduğu için . Owen dan bir b.k olmaz !

liverpoolda nasıl şans bulamadı onu anlamadım adam 2 sezon 60 yakın maça çıkmış:D babel'in liverpooldaki şansızlığı liverın sistemine uymamasıdır.adamı kanatta- açık olarak kullandılar.oysaki babel winger forvet,şu anda henry in barcada oynadığı gibi kullanılırsa babel o zaman çok verim alınabilir.

90dk lık maçlar olduu düşünmüyorum. öyle olsaydı yani Babele göre bu yeterli olsaydı forma şansı bulmak istediğim bir klübe gitmek istiyorum demez sistemine uyacağım takıma gitmek istiyorum. sende 30 ben diyeyim 70 ama adam diyor ki daha fazla şans. yani ona göre baz al sayılara göre değil. son 10dk girdiği dünya kadar maç var adamın. ayrıca L.Pool için sezonda 30 maç çok değildir. bir çok turnuva-kupaya katılıyor adamlar hersene. FA cup , P.Lig , Ş.L( ortalama yarı-final buda eder = 10 maç ) yani çok oynayamıyor bu adam. istatistik 30 desede gerçekten kendisi çok olmadığını yada yeterli olmadığını söylüyor. MEsele adamın ne dediği

babel de mi tartışılmaya başladı? :)

babel liverpool'da bulunan bana göre en yetenekli ve yaratıcı oyunculardan biridir. şutları serttir, arda gibi soldan içeri katetmeyi sever. daha çok forvet kanatlarında oynuyor ama forvetin ortasında da oynayabilecek bir oyuncu. nitekim yanış hatırlamıyorsam bjk maçında ortada oynamış ve 2 dakkada 2 gol atmıştı. liverpool'da bana göre kötü bir performans göstermiyordu ama benitez'in riera inadı yüzünden yedek kaldı bu sezon. çok yetenekli geleceği parlak bir oyuncu ve kariyerinin de çok düşüşte olduğunu düşünmüyorum owen veya bize geldiği zaman baros gibi. yani bizim 4-3-3 için alabileceğimiz en iyi oyuncuların başında gelir. transferi de türkiye'de yılın transferi olur rijkaard'la birlikte. ama çok zo hele medyada bu kadar ismi geçtikten sonra. :)

Liverpool 4-3-3 oynamadigi icin Babel kendini pek fazla kanitlayamadi orada, eger Rijkaard ile 4-3-3 oynarsak Babel kendini cok iyi bir sekilde gosterir

babel de mi tartışılmaya başladı? :)

babel liverpool'da bulunan bana göre en yetenekli ve yaratıcı oyunculardan biridir. şutları serttir, arda gibi soldan içeri katetmeyi sever. daha çok forvet kanatlarında oynuyor ama forvetin ortasında da oynayabilecek bir oyuncu. nitekim yanış hatırlamıyorsam bjk maçında ortada oynamış ve 2 dakkada 2 gol atmıştı. liverpool'da bana göre kötü bir performans göstermiyordu ama benitez'in riera inadı yüzünden yedek kaldı bu sezon. çok yetenekli geleceği parlak bir oyuncu ve kariyerinin de çok düşüşte olduğunu düşünmüyorum owen veya bize geldiği zaman baros gibi. yani bizim 4-3-3 için alabileceğimiz en iyi oyuncuların başında gelir. transferi de türkiye'de yılın transferi olur rijkaard'la birlikte. ama çok zo hele medyada bu kadar ismi geçtikten sonra. :)

Riera inadindan dolayi degil, Babel sadece sisteme uymuyor bunu Rafa'da söylüyor.

Geri
Üst Alt