# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Sabri'nin 2 sezon önce Ali Samiyen'in içinde uçuşan bir kuşu vurduğunu gözlerimle görmüştüm. Babamla gülmekten maçı izleyememiştik..

ligradyo ya göre hollandalı biri gelecekmiş.Kim gelir ki hollandalı babel işte birkaç güne açıklanır sıkmayın canınızı.

Babel gelirse gercekden Yönetimi ayakda alkislamak gerekir hic umudum yok aslinda ama isin icinde 007 Haldun olunca isin rengi degsiyor

Babeli Haldun üstünal ikna eder yeterki Bonservisde anlasalim Liverpoola

Babel'i istemediğimden değil ama Babel gelirse, forvetin solunda oynayacak sağında oynayamıyor, o bölgedede Arda ve Kewell gibi futbolcular var. Yönetimin eksikleride göz önüne alarak transferi yapacağını düşünüyorum. Eğer Babel'in bonservisine verecek kadar paramız varsa eksiklerin olduğu bölgelere transferler yapılacağını düşünüyorum.

Bir Hollanda’lı gelecekmiş.Ama ismini öğrenememişler..

Kaynak : LigRadyo

Babel'i istemediğimden değil ama Babel gelirse, forvetin solunda oynayacak sağında oynayamıyor, o bölgedede Arda ve Kewell gibi futbolcular var. Yönetimin eksikleride göz önüne alarak transferi yapacağını düşünüyorum. Eğer Babel'in bonservisine verecek kadar paramız varsa eksiklerin olduğu bölgelere transferler yapılacağını düşünüyorum.

babel solda, kewell sağda oynar.

hem bizim sol bölgeye karşı bir zaafımız var. her sezon en az bir tane sol bek 1 tane de sol kanat alıyoruz. :D

bir kere de sağ kanada transfer yaptığımızı görmedim. :D

adamın konusu çıkalı 2 ay geçti,bizim basının da ağzına sakız oldu,bence bu kadar çok konuşulan oyuncunun yerine bambaşka bir oyuncu alacağız,babeli sevmediğimden demiyorum,babeli kim istemez:D ama yönetim ve rijkaardın sürpriz oyuncular getirceğini düşünüyorum

Geri
Üst Alt