Ryan Donk: "Sözleşme konuşmak için erken, kalan maçlara odaklanmalıyız"

Adam bir omuz koyuyor herkes duvara çarpmış gibi yere seriliyor. Bugün oynadığı topu ben en son Melo'da ilk geldiği sene görmüştüm. Talisca,Emre, Madam vs. hepsiyle dalga geçti adeta. Ligin fizik olarak en hazır adamı. Feghouli ve Fernando ikide bir formsuz diyoruz. Hakkını yemeyelim. Sözleşmeyi bugün itibariyle kapmıştır. Orta sahaya adam alınsa hoca da Fernando'yu kulübeye çeker zaten adama nankörlük etmeyin. İkidir tek başına orta sahayı ayakta tutuyor. Kadıköy'de Fernando-Donk başlasak ve Fernando sakatlanmasa kesin gol atardık. :) bu adam Kasımpaşa'da ve Betis'te şunun çeyreğini oynamamıştır. 5 yaş daha genç olsa 20 milyon ederdi.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine Şampiyonlar Ligi kapısına dayanmış bir Galatasaray ve yine yabancı sınırının düşürülmesi olayı. 2 senedir Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde 11 yabancıyla çıkarken biz yine 5-6 tane oradan buradan Türk bulup oynatmaya çalışırız.

Ulan adam gibi adam çıktın be. Helal olsun böyle bir açıklama yapması muhteşem.​

Donk yerine aynı kapasitede ve genç oyuncu rahat bulunur yaşı 25-30 bandında olsa kalsın derdim bu yaşta gerek yok Donk'a.
Bu seneki emekleri için plaket verip yollayın.

Adam adam !
(Ulan bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi.)

Herifle dalga geçerken Pogbnın defansif verisyonu oldu çıktı.. Muslera iyi tuttu Garry iyi attı ama maçın yıldızı kesinlikle donktu.

Ceza sahasinda ayagina bastiklari pozisyonda aha gitti adam dedim. Verilmis sadakasi varmis o pozisyon ile futbol hayatina 2.ligde devam eden bir oyuncu olurdu. Iki hakemin gözünün önünde olan o pozisyonu goremenesi hayret verici

Geri
Üst Alt