Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

Sağlam geçirmiş donk. Bu sözleşmeyi yapana yazıklar olsun. Bu adam vasat bir adam sadece 1 devre iyi oynadı diye dehşet zam aldı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam 3 sene yattı 10 maç oynadı, 2.1 milyon euro sözleşmeyi kaptı.
Hiç akıllanmayacağız hiç

böyle kritik bir ceza almışken , kulübü profesyoneller yönetmeli kesinlikle ancak biz hala duygusal iş yapıyoruz.
Tutamayız UEFA'ya verilen sözleri büyük ihtimal

adam 3 sene yattı 10 maç oynadı, 2.1 milyon euro sözleşmeyi kaptı.
Hiç akıllanmayacağız hiç

böyle kritik bir ceza almışken , kulübü profesyoneller yönetmeli kesinlikle ancak biz hala duygusal iş yapıyoruz.
Tutamayız UEFA'ya verilen sözleri büyük ihtimal
Yahu arkadas siz niye boyle yapiyorsunuz 1850 degil mi eyvallah o da cok ama isinize geldiginde ssadece maas gelmediginde sgk sina kadar soylemeyin yahu once bir hakedisini alsin alirsa demekki surekli oynayacak

Donk'un TT'de yapacağı ilk ciddi hatada ıslıklanması kuvvetle muhtemel.

burada sallayan çoğu kişi gelecek sezon utanacak. net

Benim bu sözleşmeden anladığım Hoca, Fernando'nun her zaman yeterli olmamasından korkuyor ve Donk'u epey bir kullanmayı düşünüyor. İnşallah 2. yarıda oynadığı gibi oynar da hepimizi utandırır.

Fernando-Donk orta sahası düşünüyor mudur diye korkmuyor da değilim. Öyle fantazileri yoktur inşallah.

Kesinlikle fazla bence.!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu adam 3 sene yatti be 3 ay oynadi diye klubu ustune gecirelim istersen. su para normal mi

he yatti, adami görmezlikten gel ondan sonra suclu olan o.
oynatildigi zaman faydasini gördük.
tudorda rodriguese takimisti rod kötü oyuncumu.
oda kayip olup gidebilirdi.
sonucta son sampiyonlukta cok büyük katkisi var.
belki olmasa sampiyon bile olamicagiz.
zaten herkes ayni paraya 1 sene hemfikirdi.
almis 300 bin fazla oda fatih terimin kiyagidir.

he yatti, adami görmezlikten gel ondan sonra suclu olan o.
oynatildigi zaman faydasini gördük.
tudorda rodriguese takimisti rod kötü oyuncumu.
oda kayip olup gidebilirdi.
sonucta son sampiyonlukta cok büyük katkisi var.
belki olmasa sampiyon bile olamicagiz.
zaten herkes ayni paraya 1 sene hemfikirdi.
almis 300 bin fazla oda fatih terimin kiyagidir.
ben sana sasirmiyorum. musleraya durmadan sallayip gitsin diyen adamsin sonucta. butun suc bende kusura bakma

Burada iki gercek var . Ikisi de sonuna kadar dogru

Bizden kemiksiz aldigi 1.85 + bonusu vergili bir avrupa ulkesinde almasi soz konusu degildi . Tabi ki yabanci ulkedeki oyuncu daha fazla talep eder

Yalniz kulup acisindan da su dogru ki , bu adami biri ile ikame edeceksek

1) uyumsuzluk ihtimali
2) sozlesme suresi
3) bonservis (veya imza ucreti)
4) mevcut takimdaki ucret tavani sorunu

Sebepleriyle muhtemelen daha fazla para cikacakti bizden

Tabi bu gelecek yeni adam belki daha maliyetli ama daha satis sansi olan , daha kaliteli de olabilirdi

Fakat verim alinamayan , atilan 3-4 senelik imzadan sonra pismanlik yaratan biri de olabilirdi

Kulubun mevcut durumunde bu riskin hesaplamasi yapilarak teknik direktor , yonetim , oyuncu arasinda bir karar alinip uygulanmis . Donk sahsen cok begendigim bir oyuncu degil ama 300-500 bin euro icin de bu kadar elestirilecek bir sey goremiyorum . Cavanda elde patlasa kimse bir sey diyemezdi , oradan da beklenmedik 2 bucuk milyon euro geldi , transferlerde bu gel gitler olacaktir

Terim de yonetim de henuz cok yeni sayilir , zor bir anda geldiler . Su anda scout ekibi ile filan ugrasacak durumda da degiller . Zaman icinde elbet altyapidan veya yurt disindan bu yaptigimiz hamlelere gerek biraktirmayacak oyuncular bulunacaktir

ben sana sasirmiyorum. musleraya durmadan sallayip gitsin diyen adamsin sonucta. butun suc bende kusura bakma

muslera gitsin diye ne zaman demisim ?
belki bi kizginlik aninda söylemis olablirim ama her zaman da yerine baska kaleci bulmak zordur diye yazmisimdir.
elestiri yapmak yasak bu forumda biliyoruz !
bugünkü performansi yine dogruluyor söylediklerimi.
iyi zamanlari oluyor onuda yaziyoruz ama her zaman hataya acik olan kaleci.
yanliz donku konusuyoruz burda back to topic.
baska biride ac kurt gibi dalmis yine konuya :asd:

Son düzenleme:
bikere objektif olmayi ögrenin sempatiye karsi adam kayirmayin.
bu yüzden kötü durumlara düsebiliyor takim.
bu yüzden böyle oyunculari kazanacak yere 3 sene kadromuzda oldugu halde degerlendiremiyoruz.

adam baska yerli takimlardan teklif almis hemde imza parasiyla, arabistandan fazlasini teklif etmisler,
albayarak ve baskan yalan söyleyecek degil, bunlari reddederek takimda kaldi.
neyse uzatmaya gerek yok öyle veya böyle 1 sene daha kaldi takimda !

muslera gitsin diye ne zaman demisim ?
belki bi kizginlik aninda söylemis olablirim ama her zaman da yerine baska kaleci bulmak zordur diye yazmisimdir.
elestiri yapmak yasak bu forumda biliyoruz !
bugünkü performansi yine dogruluyor söylediklerimi.
iyi zamanlari oluyor onuda yaziyoruz ama her zaman hataya acik olan kaleci.
yanliz donku konusuyoruz burda back to topic.
baska biride ac kurt gibi dalmis yine konuya :asd:
gozun degdi musleraya resmen. donk 11 oyuncusu olsa neyse. fazla para istiyorsa yedege daha uygun oyuncu alinabilir. donkun bende kalmasini istiyordum ama boyle degil. scout ne halta yariyor.

ac kurt kim faruk bey isim veriniz

gozun degdi musleraya resmen. donk 11 oyuncusu olsa neyse. fazla para istiyorsa yedege daha uygun oyuncu alinabilir. donkun bende kalmasini istiyordum ama boyle degil. scout ne halta yariyor.

ac kurt kim faruk bey isim veriniz

bak sen, ben hata yapsin istedim hata yapti hemi ? bukadar art niyetli olmayin :D

gönül isterdiki muslera finala kadar cikip kupayi alsin.
büyük prestij olurdu kulüp adina ama maalesef yine yapti hatasini, gerci 1 0 da olsa uruquay eleyemezdi fransayi hele cavandasiz.

tamam iste donkun kalmasini istemissin yanlis degil, bende ayni sartlara 1 sene kontrat yapilir istedim ama sonucta 300 bin fazlaya takmamak lazim.
önceki kontrata göre ekstralari vardi, bunlar kalkti, hemen hemen ayniye geliyor, bikere sampiyonlukta verdigi katkiya verirsin o bonusu.
eminim fatih terimin talimatiyla yapildi bu is.
ama ilk 11 icin baska bi önlibero alinmasi gerek orda haklisin, donk tr liginde oynar ve yedek icin ideal ama onbire yinede bi oyuncu alinmali.

o kendini biliyor :D

Geri
Üst Alt