Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

Cavanda mi ?

Dunya futboluna bu kadar uzak olunur mu sasiriyorum . Cavanda bizim kurtulmak istedigimiz , yakin zamanda belcika kulubune sattigimiz adam

Konumuz uruguay ise , psg de oynayan oyuncu cavani

Nasil karisir bunlar ? Ten renkleri bile ayri

Cavanda mi ?

Dunya futboluna bu kadar uzak olunur mu sasiriyorum . Cavanda bizim kurtulmak istedigimiz , yakin zamanda belcika kulubune sattigimiz adam

Konumuz uruguay ise , psg de oynayan oyuncu cavani

Nasil karisir bunlar ? Ten renkleri bile ayri

tamam yahu cavani yazmak istedim.
nasilmi karisir ikiside cavan ile basliyor biri i ile bitiyor biride da yla.

anla iste, uff sanki bi an icin isim karisikligi yapmak insanlik sucu :D

Son düzenleme:
Sinan, geçen bahsettiğim huyun buydu işte. Bunları sık sık yapan birisin, bu yüzden aldığın bazı reaksiyonlara, sana karşı ortaya konan bazı davranışlara şaşırmaman gerek. Faruğun Uruguay oyuncusu diye başladığı cümlede Cavani yazmak istediğini ve sadece yazım hatası olduğunu anlamak zor olmasa gerek.

Sinan, geçen bahsettiğim huyun buydu işte. Bunları sık sık yapan birisin, bu yüzden aldığın bazı reaksiyonlara, sana karşı ortaya konan bazı davranışlara şaşırmaman gerek. Faruğun Uruguay oyuncusu diye başladığı cümlede Cavani yazmak istediğini ve sadece yazım hatası olduğunu anlamak zor olmasa gerek.
bu sinan adem cakar mi acep

aynen öyle ustam !

Geri
Üst Alt