Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

Bu merketlerin 10.99 kuruşu gibi birşey asla 11 degildir ama hep 11 alırlar. zaman sonra donka ne vermıstik diye sordugumuzda 18000 falandı diyicez.

Yemek öncesi iştahım kesildi. Bu ne ya.

1-2 gün önce çıkan donk parayı beğenmedi o parayı belçika ve hollandada alırım burda kalıyosam maddi karşılığı olmalı haberi doğruymuş demekki donka bile posta koyup işine geliyosa diyemiyosak yazık

Isimler degisiyor ama vurgunlar sogunlar devam ediyor. Eski kontratina yaslanmis adama sen git zam ver. Donk avrupa takimina gitse 1 milyon euro net veren olmaz, bu neyin kafasi? Kimin cepine para girdi acaba bu transferden?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Max 1 milyon almasi gerekiyordu

Bizimle sözlesme uzatmasaydi cl'de oynayan bir ekibe gitme sansi varmiydi

Tabiki hayir

Tek teselli 1+1 yıllık sözleşme çok vermişler

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse boşuna birşey anlatmasın. Tolga o ücreti alıyor diye kimseyi Tolgayla kıyaslayamayız. Bundan önceki yönetimin para politikası hatalı, oyunculara yüksek ücretler ödenmiş, elimizdeki imkanlara göre sana 1.2 milyon € dan fazlasını veremeyiz dersin çekilirsin kenara. Düşünmesi için de 1 hafta süre verirsin. Son 3-4 ayda performansı arttı diye 2,5 yıldır yatan adama %20 lik zam neden. Elinde birde şampiyonlar ligi kozu var.
Kimse olmazsa olmaz değildir. Senin şartlarına uyanı alırsın, Şimdi sen bu sözleşmeyi yaparsan, yarın alacağın x oyuncu Donk a şu kadar verdin diyebilir. İmza parası vs hikaye. Donk kim ki imza parası alacak. 3 yılda oynadığı top belli.

Birde biatçı tayfa var twitterda gördüm. Merak etmeyin Fatih Terim var vs vs yazmışlar. Terim olsa ne olacak. Adam gibi yönetin kulübü.

Zamaninda boyle demis baskan.

Donka tek teklif sunarım kabul etmezse de Terim sonrası oynadığı futbol için teşekkür eder yolları ayırırım su rakamla sözleşme uzatmak nedir hani hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktı ondan sonra başlarsınız taraftarı ürün almaya bekliyoruz bilmem ne ...Biz zor akıllanırız...

Yellowfriday greyweekend de ürün bırakma. Kombineye yüzde yüz zama rağmen 35 bin rakamına ulaş. Her maç ortalama 41000 taraftar ile stadı doldur. Sonuç olarak taraftarın yaptığı fedakarlık yönetim için bi hiçmiş.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keske tudor-dursun kalsaydi , 9 sayfadan anlasilan bu

Ugur gitti sahne sana kaldi degil mi

Sana daha önce yazdigim Ugur guzel'i kiskaniyorsun mesajimi dogrulamis oldun

Fatih hocaya herhangi bir elestirinin olmadigini sende biliyorsun ama ilgi cekmek icin attigin bir Mesaj olmus

Ugur gitti sahne sana kaldi degil mi

Sana daha önce yazdigim Ugur guzel'i kiskaniyorsun mesajimi dogrulamis oldun

Fatih hocaya herhangi bir elestirinin olmadigini sende biliyorsun ama ilgi cekmek icin attigin bir Mesaj olmus

Niye abi ? Dun terim ve cengiz diyenler , tudor ve dursun out edilsin isteyenler donk u isteyen terim ve bu maasa imza atan cengize laf soyler olmuslar

Uzaktan gazel okumak kolaydir , konusmanin , fikir vermenin bedeli yok , o koltuga oturunca konusmak kadar basit degil hic bir sey

Neden böyle rezil sözleşmeler hep bizde oluyor? Fiko buna 500 bin € teklif ederdi. Ben bu paradan anladığım ilk 11 dünüşüyor terim. Maddi kriz var hesabı bunla devam edecek. Yedekte tolga selçuk. Bunun üstüne ben başka bir 8 almazlar diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mugdat'in yerinde olsam moralim bozulur 1 günde vallahi, su hale bak. 2.5 sene kontrat imzalayip yarim sene top oynayan adama zam yapmisiz. Yeni sözlesme teklif ettigimize sevinecegine bir de pazarlik yapmis. Kapiyi 2 veya 2.5 milyondan acmadiysa bende bir sey bilmiyorum. Resmen keriz parasi.

Geri
Üst Alt