Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Young Boysa denen takımı bile bizim orta sahaya 5 değil 10 basar.Bunlar kadar yokuz

Cevap: Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Tarihi farkı kaçırdı Young Boys. Yazık oldu.

yok boyle bir maç beyler

3 direk. en az 4 net pozisyon . 1 verilmeyen penaltı

6,7 lik maç 2-2 bitti

Ahlaksiz bu fenerli topcular. Penaltida Brezilyali kazma ekibi yine is basindaydi ama firsat bulamadilar. Su bilica kadar kil oldugum adam yok

Ne maçtı ama. Maç boyunca tek kale oynadılar. Sayısız pozisyon buldular. Direkten dönen topların haddi hesabı yok.

Bu arada 2-2 bittiğine emin değilim hâla. Staddan anons bile yaptılar ama emin olamadım.

angutlar ne konuşuolar acaba şu an çok merak ediorum :)

İşin ilginci Yboysun perişan ettiği şu fenere bizde yenildik. Üstelik kötü oynayarak.

Ahlaksiz bu fenerli topcular. Penaltida Brezilyali kazma ekibi yine is basindaydi ama firsat bulamadilar. Su bilica kadar kil oldugum adam yok

Çok güldüm o pozisyonda hakem nasıl kovdu fenerlileri:D:D:D

Fener kendi sahasında turu vermez :(:(

yoksa 2-2 mi 2-2 mi ?

Şaka maka FB savunmasından bir halt olmaz arkadaşlar. FB Alex ile oynadığı sürece böyle bol bol pozisyon verir. Stoch,Dia,Forvet,Alex bunlardan birisini kesmesi gerekir aslında Alex'i kesme cesareti gösterirse Aykut efendi o zaman belki birşeyler olur şablon böyle olursa FB Türkiye'de ilk 2'ye giremez.

Umarım sadece forvet arıyorlardır. ne orta sahaya ne de defansa adam almasınlar :D

Sergen bombalayacak Feneri :D

Fener Şükrü saraçoğlunda 3 tane atar yollar bunları . :o

yoksa 2-2 mi 2-2 mi ?

Şaka maka FB savunmasından bir halt olmaz arkadaşlar. FB Alex ile oynadığı sürece böyle bol bol pozisyon verir. Stoch,Dia,Forvet,Alex bunlardan birisini kesmesi gerekir aslında Alex'i kesme cesareti gösterirse Aykut efendi o zaman belki birşeyler olur şablon böyle olursa FB Türkiye'de ilk 2'ye giremez.

Umarım sadece forvet arıyorlardır. ne orta sahaya ne de defansa adam almasınlar :D

fener bu takıma kadıköyde 4 tane sallar. Bakalım Rıdvan Aykutu eleştirebilecekmi. Daum olsa neler derdi.

İşin ilginci Yboysun perişan ettiği şu fenere bizde yenildik. Üstelik kötü oynayarak.

hersey isteyip-istememekle alakali.. degen-stutter ikilisi sag kanadi felc etti.. bizimde cok istememiz lazim.. yoksa bu fenerde bi cacik yok.. 2 yer cucesi ztoch ve emre olmasa mahalle takimina donerler..

Young Boys takım oyunu oynadı abi yeni nesil futbol bunu gerektiriyor. Yıldız ve isimlerde değiş iş artıık koşan ve mücadele eden adamlarda.

Stoch iyi oynadık mı dedi ben mi öyle duydum :D

Young Boys mükemmel oynadı, gerçekten böyle bir takım beklemiyordum. Tek toplarla hızlı ve dikine oynayan, rakibe önde basan ve 90 dakika hücumu düşünen bir takım. Kaçırdıkları gollerde ise, Volkan Demirel'in başarısı ve şansızlıkları vardı. Eğer Fenerbahçe Kadıköy'de de böyle oynarsa, tur hiçte kolay olmaz.

eklenecek laf bırakmamışsınız adaammlar dar kadrosuyla 5m euro luk varmıdır bilinmez perişan ettiler ben young boys yenemediği için üzüldüm

Geri
Üst Alt