Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Maç öncesi ne dedim. Alıntı yapmaktan üşendim.

Young Boys Oynar ezer ama fener en kötü gollü beraberlik ile gelir burada da 1-1 fln gibi saçma bir golle turu da geçer.

YEmin ederim bu akşam futbol tanrıları varsa utanmaları gerek. Bir takım bir takımı bu kadar mı ezer!!

10- 12 net pozisyon 4 direk sadece 2 gol.

1 pozisyon 2 tesadüfi şut ve 2 gol !!

orta sahayı geçemeden 2 gol atmak ilgiç.

Bu kadar şans olmamalı. Eğer adalet varsa bu Futbol Şansı 2. maçta Young Boys da olsun da görelim ma kaç kaç bitiyor. En az 6-0 biter.

Cevap: Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

bu fener cok balli girmedi bi türlü ya ayni bizim macta da girmemisti o top 3 top direkten döndü bi tane penaltisi verilmedi Young Boys un

2 top direkten dönsün, Andre Santos'ın kızmızı kartı es geçilsin, bariz penaltı verilmesin, üstüne 5 tane % 100'lük pozisyon olsun, FB 2 kere kaleye gelsin,2 sini de atsın..Ve maç 2-2 bitsin. Bu futblun adaleti yok... (İzlerken FB-TS maçı aklıma gelmedi değil. Aynı senaryo, ama atak yapan takım farklı...)

Tüh lannn Goray 2-2 mi diye soran elemanı almışlar işten...:D

Maç öncesi ne dedim. Alıntı yapmaktan üşendim.

Young Boys Oynar ezer ama fener en kötü gollü beraberlik ile gelir burada da 1-1 fln gibi saçma bir golle turu da geçer.

YEmin ederim bu akşam futbol tanrıları varsa utanmaları gerek. Bir takım bir takımı bu kadar mı ezer!!

10- 12 net pozisyon 4 direk sadece 2 gol.

1 pozisyon 2 tesadüfi şut ve 2 gol !!

orta sahayı geçemeden 2 gol atmak ilgiç.

Bu kadar şans olmamalı. Eğer adalet varsa bu Futbol Şansı 2. maçta Young Boys da olsun da görelim ma kaç kaç bitiyor. En az 6-0 biter.

bu balli feneri burda yenebilmek icin futbol tanrilarinin izin vermesi gerekir.. yok bole birsey gercekten..

ridvan da aykutu hic elestiremedi daum olsaydi neler derdi simdi

Ajax yada Zenit 'ten biri elenir. Fener seri başı olur ve gelecek en basit rakip gelir kuradan. Bu bal açıklanamaz.

Fener'in şu oyunun gördükten sonra seribaşı olup olmaması hiç önemli değil.Kim gelirse gelsin paketleyip yollar bunları.Ben kaç gün önce yazmıştım Unirea Urziceani veya Paok gelseydi fenere kesin elenmişlerdi.Ajax elenirse Paok gelir fenere ve dümdüz eder bu feneri demedi demeyin :D

Yıldız diye öve öve bitiremiyoruz bize gelen kanat oyuncularını.Şu ayı santosu bizimkilerin hiçbiri ezemedi be

Ajax da elendi haydi buradan yok. Yunanlılar her pisliği yapar o turu vermezler demedi demeyin.

Maçtan sonra;

Aykut Kocaman: Cehennem gibi başladı cehennem gibi bitti.:lol:

Young Boys hayranlık duyulacak top oynadı.Sutter Degen ikilisini birbirinden ayırmadan transfer etmek lazım :D

Fenerli futbolcuların tavrı da ilginç.Kolay kolay itiraz etmiyorlar böyle maçlarda, tabi analarının ligi değil orası,hakemlerde analarının hakemi değil.Ama yine de çaktırmadan yapacaklarını yaptılar bir iki kez.

Fenerin en önemli tarafı kaleci VOLKAN. bir kalecinin sonuca nasıl etkisi olduğunu görüyoruz.

Fener'in şu oyunun gördükten sonra seribaşı olup olmaması hiç önemli değil.Kim gelirse gelsin paketleyip yollar bunları.Ben kaç gün önce yazmıştım Unirea Urziceani veya Paok gelseydi fenere kesin elenmişlerdi.Ajax elenirse Paok gelir fenere ve dümdüz eder bu feneri demedi demeyin :D

Ben tecavüz istiyorum. Gönüllü olmayacak :D

Bu arada Kazım 'a soruyorlar topu havaya atmanın sarı kart olduğunu bilmiyor muydun diye. Biliyordum diyor Kazım Kazım.

Fener bu balla CL ye girer, demedi demeyin. CL dede en ballı guruba düşerler.

Geri
Üst Alt