Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Bizim 2 top direk,Young Boys'un 2 top direk,adamlar 4 şut attı 3 ü gol.İnanılır gibi değil.

Cevap: Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Her takim sansli gününde olabilir. Mesela geçtigimiz sezon deplasmanda 3-1 kazandigimiz Panathinaikos maçini hatirliyorum; sayisiz gol pozisyonu kaçirmislardi ve Elano iki balli gol atmisti. Fazla takilmamak lazim, her zaman bu kadar sansli olamayacaklardir. Fenerbahçe kendi evinde ayni performansi ortaya koyarsa büyük ihtimalle elenecektir. Tipki bizim geçen sezon yasadiklarimiz gibi.

Daha bunlar genç abisi Kadıköyde yenerler :)

Tecavüz olması icin genc oglanların yenmesi lazımdı taciz o taciz:D

ŞL ön eleme ilk maç: Young Boys - Fenerbahçe (Stade de Suisse‚ 28.07.2010‚ 21:15)

Alex10combr

Performans iyi degil‚ama 2-2 avantaj.hafta gelecek daha var.

alex de ne net manyağıymış abi maç biter bitmez twitlemiş :D

2-2 mi 2-2 mi ikinci maçı bekliyoruz heyacanla young boys nasıl oynar acaba böyle çok zevkliydi baya eğlendik :)

Ohhhhh be Braga 3-0 yendi Celtic'i.Ne olur fenere Braga çıksın ne olur bir dahaki turda.O zaman tecavüzü görürüz :D

Braga muthiş takım hep böyle takımlardan korkmusumdur ismi kücük cismi büyük keske cıksa ama fener seri bası olamıyacak ajax ve zenit turlar

Braga muthiş takım hep böyle takımlardan korkmusumdur ismi kücük cismi büyük keske cıksa ama fener seri bası olamıyacak ajax ve zenit turlar

Bence Ajax geleceğine Braga gelsin veya Paok gelsin isterim.Sert ve dediğin gibi ismi küçük cismi büyük takımlar.Ajax eski ajax değil artık

ŞL ön eleme ilk maç: Young Boys - Fenerbahçe (Stade de Suisse‚ 28.07.2010‚ 21:15)

Alex10combr

Performans iyi degil‚ama 2-2 avantaj.hafta gelecek daha var.

alex de ne net manyağıymış abi maç biter bitmez twitlemiş :D

du$ alirken yazmistir :p

ajax=suarez haklısın

Son yıllarda Avrupa'da çok sönükler.Çok sıradan takımlara elendiler.Ajax-Fener eşleşmesinde şanslar eşit olur bence.Diğer hangi takımlarla eşleşirse fener sansı daha az bana göre

Şakacı şirinler yapmış yine yapacağını.

658974antu.PNG

Sinir kırizi geçirdim resmen hayatımda çok fazla şans gördüm ama bu kadarıda artık fazla. Adam boş kaleye topu yuvarlayacağına kendi kendine takla atıyor topu taca vuruyor 3-4 metreden yuh diyorum artık. Geçen senede böyle ballıydılar. Bu arada ntv de sergenin yanında bi tane lavuk var adam feneri övmek için elinden geleni yapıyor. Zaten ter içinde kalmış maçı izlemiş çok heyecanlamış. :D

2-2'ye karşı bir kompleksleri falan var sanırım... Manyak bunlar manyak :)

birileri angutlara macın 2-2 oldugnu haber versin forumları kapamalarına gere yok 2-2 lan 2-2 acın su forumları :D

Geri
Üst Alt