Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

Daha rövans maci var renktas. Ben bu Young Boys'dan herseyi bekliyorum vallah. Bence supriz yapicaklar

dyelim bu turda elendi civcivler avrupa liginde devam ediyorlarmı yoksa bitiyormu herşey ?

Cevap: Ş.L 3.Ön Eleme 1.Maç | BSC Young Boys 2-2 Fenerbahçe | 28 Temmuz | Maç Sonucu

komedi gibi basliklar ve yorumlar var, oku oku kop.. :D

yok renkdaş ben dün yemin ettim bi daha antuyada bizim resmi sitemizede girmeyeceğim. saçma gelicek ama uğursuz geldiğine inanıyorum :D artık buraya bazı arakdaşlar angutlardan alıntı yapıyor öyle gülüyoruz :D

Bu antu katıksız derecede mal. 2-1 yendik yazmışlar.

Sampdoria veya auxerre kolay lokmamı sence?

Seribaşı olmadıkları zaman geleceklerden nispeten daha kolay. Ama bunlarda öyle bir kura şansı vardır, o dediklerin gelmez.Bak buraya yazıyorum.

Farazi şeyleri sevmesem de bu "fb balı" başka türlü birşey.

o değilde 2-3 milyon euro nun hesabını yapıp şu stoch u almamamız başımıza çok bela olacak.bize sağlayacağı katkıdan ziyade feneri bu sene sırtlayacak kişiye benziyo.en basit örneği bugün stoch yerinde uğur boral olsaydı fener turu kaptırmıştı :D sene içersinde çok keşke diyeceğiz gibi

yok renkdaş ben dün yemin ettim bi daha antuyada bizim resmi sitemizede girmeyeceğim. saçma gelicek ama uğursuz geldiğine inanıyorum :D artık buraya bazı arakdaşlar angutlardan alıntı yapıyor öyle gülüyoruz :D

saygi duyarim renktas.. suanda angut.com corba kivaminda herkes birbirine salliyor.. stochcular, baroniciler, daumcular, aykutcular.. say say bitmiyor.. bir butunluk yok zaten.. ne futbol takimi nede taraftar hicbir zaman o butunlugu yakalayamadilar.. bende beter olsunlar diyorum eziklere.. :D

Stoch'a 9 milyon euro vermeyip 3 milyon euroya Pino'yu almak akıl karıdır.

Ligde bu kadar rahat olamaz. Sertlik görmedi daha. o. Bezdirirler o fizikle onu.

fener kadıköyde elenirse kimse şaşmasın

3. young boys facıası beklıyoruz aykut ba ba :D

Stoch'a 9 milyon euro vermeyip 3 milyon euroya Pino'yu almak akıl karıdır.

Ligde bu kadar rahat olamaz. Sertlik görmedi daha. o. Bezdirirler o fizikle onu.

aslında iyi oyuncu ama bencede trde iş yapmaz ama bence nedeni fizik değil konyaspor sivasspor denizlispor gibi takımlar buzlu saha sert oyuncular kapalı defans :D :D

saygi duyarim renktas.. suanda angut.com corba kivaminda herkes birbirine salliyor.. stochcular, baroniciler, daumcular, aykutcular.. say say bitmiyor.. bir butunluk yok zaten.. ne futbol takimi nede taraftar hicbir zaman o butunlugu yakalayamadilar.. bende beter olsunlar diyorum eziklere.. :D

:D inşallah beterinde beteri olsunlar

o değilde 2-3 milyon euro nun hesabını yapıp şu stoch u almamamız başımıza çok bela olacak.bize sağlayacağı katkıdan ziyade feneri bu sene sırtlayacak kişiye benziyo.en basit örneği bugün stoch yerinde uğur boral olsaydı fener turu kaptırmıştı :D sene içersinde çok keşke diyeceğiz gibi

bu adam o kadar para etmez. bi tane vurdu şansa felan direğe çarpıp girdi işte. bizim serdarın 1 gömlek altı sadece iş disiplini var ve basit oynuyor. stocha o kadar para verseydik bunun adı enayilikten başka birşey olmaz...

i.yaman - 29.07.2010 00:27

Yeni Messi gelmiş!

Stoch Altın değerinde bir Transfer. Bugün de klasını gösterdi.

Müthiş bir oyuncu. Sağlam karakterli. Ateşleyici. Hırslı.Bir o kadar da yetenekli.

Kendini Fenerbahçe´de geliştirsin‚ bu adam Messi olur!

olur tamam.. yanina da ibra'yi verelim oldu olacak.. :D:D (angut'tan alinti)

stoch bu fizik le bizim ligde oynuyamaz

Geri
Üst Alt