Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | İkinci Yarı | Star

Manu maçı hala 0-0 Bursa için çok kötü bir sonuç

Türkiye Ligimizin şampiyonu Bursa, hani Galatasaray'ı istanbulda 2-0 yenen, feneri deplasmanda 3-2 yenebilen, keza Beşiktaş'ı, tamam tecrübesizlik var, niye bu kadar kolay yeniliyoruz, anlamadım, oyun mantalitesi desek yorumcular laf ettirmez Bursa'ya, oyuncu kalitesi desek yine laf ettirmezler, o zaman niye bu kadar kolay yeniliriz biz Türk takımları, sorun nerde o zaman?

Valencia takimida tecrübesiz.

Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-2 Valencia | 14 Eylül | İkinci Yarı | Star

Bitti 0-4

Bana ne ya. Ligte sampiyon oluyorsan bu devirde böyle farklar yemeyeceksin. Sanki karsinda Barca var.

Ne alakasi var. Karsilarindaki takim Valencia, Karabük felan degil. Hos degil diyorum tabiki fark yemeleri. Türkiyenin sampiyon takimi sonucta.

Ama futbol bu. Bizde kendi evimizde Kocaeliden 5 yemisligimiz var. Olur böyle seyler.

renkdas gecen yilki bursaya koyalim su maca, 4 degilde 3 yerlerdi. katilmiyorum senin gorusune, bak mesela twente gecen sene harikalar yaratti hollanda liginde su an gelmis kok sokturuyor intere, bence bu macta birazda ligimizin kalitesini gormus olduk

Hemen karamsar olmamak gerekir.

Zamaninda biz Chelseaden 5 yedik.O takim gine harikalar yaratti.

Bursa henüz ilk Sampiyonlar sinavina cikti ve tecrübesizlerdi malesef.

Ama tabiki Fener ile bizim sonuclarida eklersek bu sene yavas yavas bu kaniya varmaya baslamaliyiz.

Besiktasda pek iyi oynamamisti Helsinki maclarinda.

Bence Bursa Manchester deplasmani haric birdaha 4 gol yemez.Ayrica Glasgow Bursayi zor yener.

Valencia takimida tecrübesiz.

Adamların belirli bir futbol kültürü var 2000li yılların başından beri hep pozitif futbol oynuyorlar.Avrupa'da öyle ya da böyle varlar.

Bursa çok kötü oynadı ama dediğim gibi dördüncü sınıf takımlara elenen zaten Galatasaray ve fb. O yüzden bu takımın taraftarlarının konuşması bu konuda saçma oluyor.Türk futbolnunun eti ne budu ne?

Ne alakasi var. Karsilarindaki takim Valencia, Karabük felan degil. Hos degil diyorum tabiki fark yemeleri. Türkiyenin sampiyon takimi sonucta.

Ama futbol bu. Bizde kendi evimizde Kocaeliden 5 yemisligimiz var. Olur böyle seyler.

Valencia'da genc ve tecrübesiz bir takimla cikti maca. A takim degil B takimla geldi herifler ve Türkiye ligi sampiyonuna hic zorlanmadan 4 tane attilar.

evinde 4 yiyen takim depalsmanda kac yer diye sorup, cikiyorum.

kimseden de cevap veklemiyorum.

Inter Twente'yi yenemedi. Barca yine şov yaptı.

Yine yenilirlerdi lafım yok ama bu kadar kötü oynamazlardı. Nunez kim abi de Turgay ile Sercan'ı kesti ? Ozan top oynamıyor geçen yılki bizim maçtan beri. Ertuğrul Sağlam saçmaladı. Şu takıma ön libero lazımdı gitti Steinert Nunez gibi adamlar aldılar. Batalla varken Insua'yı aldılar. Geçen yıl daha iyiydi Bursa. 4te 4 yaptılar ama gerçekten top oynamıyorlar adam gibi. Bizim en kötü halimize karşı iki üç pozisyon bulup yendiler. Şanssızlıktı.

katiliyorum sana ama transfer yapmak zorundalardi bende anlamis degilim neden boyle bir transfer politikasini izledigini ertugrul saglamin, gercekten insua cok gereksiz bir transferdi

Manu maçı 0-0 bitti.Bursanın 4. lüğü hayırlı olsun.

Volkan çabaladı çok. Zaten Valencia sert oynadı ona karşı.

O.Lyon gibi takım olmayı hedefliyorsak parlayan oyuncuları satıp (Arda), ligte ki parlayan oyuncuları (Volkan) birazcık pahalıda olsa almalıyız. Arda giderse Volkan tek istediğim adam. Çok süratli, teknik, mücadeleci. 15e Arda'yı satıp, 10'a Volkan'ı alsak sene sonu dadından yenmez.

normal sonuç, bursa anadolu takımı her ne kadar şampiyon olsada, tecrübeleride yok, averaj takımı olacaklarını ilk maçtan belli ettiler, valencia'nın attığı ilk golden sonra biraz toparlandılar o ara bir gol gelseydi belki maçın seyri değişirdi.

Türkiye Ligimizin şampiyonu Bursa, hani Galatasaray'ı istanbulda 2-0 yenen, feneri deplasmanda 3-2 yenebilen, keza Beşiktaş'ı, tamam tecrübesizlik var, niye bu kadar kolay yeniliyoruz, anlamadım, oyun mantalitesi desek yorumcular laf ettirmez Bursa'ya, oyuncu kalitesi desek yine laf ettirmezler, o zaman niye bu kadar kolay yeniliriz biz Türk takımları, sorun nerde o zaman?

KAlite malite hikaye. Orta sahaları iyi değil diyordum ben. Türkiye liginde bir bölgen zayıfsa da götürebiliyorsun işi. Ayrıca Bursa tırsmış Valencia'dan. Tecrübesizlikleri de etkili bu mağlubiyette.

M.Topal, maç başında tutuk oynasa da ,ilerleyen dakikalarda lakabının hakkını verdi. Top çalması, pas arası muhtemelen çift haneli bir rakamdır.

Bursa, ilk yarıya göre daha mantıklı hareket etmeye başldı;ama 2-0 gibi bir skorun dönüşü çok zor. Çoğu futbolcu beklenen altında idi, Volkan özellikle ilk yarı çok etkili, takım için verimli işler yaptı. İkinci yarıda kendisi için oynadı dersek yeridir. Topu aldığında kafayı eğip, korner bayrağına göre hareket etti, bu gücünü daha verimli kullanabilirdi.

Cevap: Ş.Ligi C Grubu | Bursaspor - Valencia | 14 Eylül | 21.45 | Star TV

Valencia 3 tane atar gider.

Ben demiştim demeyi sevmem ama tahmin etmiştim, herkes Bursa 2 tane atar diyordu. Orası dandik STSL değil ve oynadıkları da Manisa veya Sivasspor değil. Ayrıca Bursa'nın en büyük handikapı, ManU ile üst üste oynaması olacak.

Valencia'da genc ve tecrübesiz bir takimla cikti maca. A takim degil B takimla geldi herifler ve Türkiye ligi sampiyonuna hic zorlanmadan 4 tane attilar.

Evet tabi, B Takimi ile gelmis.. En iyi Mevcut kadro ile geldiler.. Banega sakat, Matanin ve Vicenteninde ufak sakatliklari var.

Old Trafford'da maca cikmasinlar bence.

Hemen karamsar olmamak gerekir.

Zamaninda biz Chelseaden 5 yedik.O takim gine harikalar yaratti.

Bursa henüz ilk Sampiyonlar sinavina cikti ve tecrübesizlerdi malesef.

Ama tabiki Fener ile bizim sonuclarida eklersek bu sene yavas yavas bu kaniya varmaya baslamaliyiz.

Besiktasda pek iyi oynamamisti Helsinki maclarinda.

Bence Bursa Manchester deplasmani haric birdaha 4 gol yemez.Ayrica Glasgow Bursayi zor yener.

bana gore su valenciayi su an bizim ligimizde hicbir takim yenemez zorlar ama yenemez biraz gercekci olmak gerekir, adamlar topun pesinden kosturmuyor bizimkiler deli danalar gibi at gibi topun pesinden kosuyor, tkaim savunmasi yok 2 3 kisiye bel baglanan atak oyunu var maalesef boyle bir lig turkiye ligi, kimse bana turkiye su takim takim oyunu oynuyor demesin su an icin

Geri
Üst Alt