- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | İkinci Yarı | Star
Manu maçı hala 0-0 Bursa için çok kötü bir sonuç
Manu maçı hala 0-0 Bursa için çok kötü bir sonuç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye Ligimizin şampiyonu Bursa, hani Galatasaray'ı istanbulda 2-0 yenen, feneri deplasmanda 3-2 yenebilen, keza Beşiktaş'ı, tamam tecrübesizlik var, niye bu kadar kolay yeniliyoruz, anlamadım, oyun mantalitesi desek yorumcular laf ettirmez Bursa'ya, oyuncu kalitesi desek yine laf ettirmezler, o zaman niye bu kadar kolay yeniliriz biz Türk takımları, sorun nerde o zaman?
Bana ne ya. Ligte sampiyon oluyorsan bu devirde böyle farklar yemeyeceksin. Sanki karsinda Barca var.
renkdas gecen yilki bursaya koyalim su maca, 4 degilde 3 yerlerdi. katilmiyorum senin gorusune, bak mesela twente gecen sene harikalar yaratti hollanda liginde su an gelmis kok sokturuyor intere, bence bu macta birazda ligimizin kalitesini gormus olduk
Valencia takimida tecrübesiz.
Valencia takimida tecrübesiz.
Ne alakasi var. Karsilarindaki takim Valencia, Karabük felan degil. Hos degil diyorum tabiki fark yemeleri. Türkiyenin sampiyon takimi sonucta.
Ama futbol bu. Bizde kendi evimizde Kocaeliden 5 yemisligimiz var. Olur böyle seyler.
Yine yenilirlerdi lafım yok ama bu kadar kötü oynamazlardı. Nunez kim abi de Turgay ile Sercan'ı kesti ? Ozan top oynamıyor geçen yılki bizim maçtan beri. Ertuğrul Sağlam saçmaladı. Şu takıma ön libero lazımdı gitti Steinert Nunez gibi adamlar aldılar. Batalla varken Insua'yı aldılar. Geçen yıl daha iyiydi Bursa. 4te 4 yaptılar ama gerçekten top oynamıyorlar adam gibi. Bizim en kötü halimize karşı iki üç pozisyon bulup yendiler. Şanssızlıktı.
Türkiye Ligimizin şampiyonu Bursa, hani Galatasaray'ı istanbulda 2-0 yenen, feneri deplasmanda 3-2 yenebilen, keza Beşiktaş'ı, tamam tecrübesizlik var, niye bu kadar kolay yeniliyoruz, anlamadım, oyun mantalitesi desek yorumcular laf ettirmez Bursa'ya, oyuncu kalitesi desek yine laf ettirmezler, o zaman niye bu kadar kolay yeniliriz biz Türk takımları, sorun nerde o zaman?
Valencia 3 tane atar gider.
Valencia'da genc ve tecrübesiz bir takimla cikti maca. A takim degil B takimla geldi herifler ve Türkiye ligi sampiyonuna hic zorlanmadan 4 tane attilar.
Hemen karamsar olmamak gerekir.
Zamaninda biz Chelseaden 5 yedik.O takim gine harikalar yaratti.
Bursa henüz ilk Sampiyonlar sinavina cikti ve tecrübesizlerdi malesef.
Ama tabiki Fener ile bizim sonuclarida eklersek bu sene yavas yavas bu kaniya varmaya baslamaliyiz.
Besiktasda pek iyi oynamamisti Helsinki maclarinda.
Bence Bursa Manchester deplasmani haric birdaha 4 gol yemez.Ayrica Glasgow Bursayi zor yener.