Sercan Arda Güngören
Sarı Üye
- 1 Eylül 2014
- 251
- 0
- 586
Tarafımıza yapılan haksızlıklar katlanarak devam etmekte.
Bu durum; her sezon fenerasyonun düzenlediği Galatasarayı frenleme şenlikleri olarak da adlandırılabilir.
Geçmişte de aynılarını yaşadık.
22 puanlık fark, play off dalgasına eritildi,az daha hakkımız olan şampiyonluk gidiyordu.Daha neler neler..
İnsanın adaleti şaştı, ama allahınki asla..
Burada yapılması gereken,dirayetli bir yönetim duruşu ve en iyisinden en kötüsüne kadar oyuncularımıza sahip çıkmaktır.
En başta Selçuk..Bu adam Mustafa Sarp değilki bu kadar kötü sözü hakediyor.Formsuz sadece.Onun Kalitesine hanginiz laf diyebilir?
Bende Anti yektacıyım.Fakat gün, birlik olma,takıma sahip çıkma günüdür.
Futbolcularımız hakkındaki o olumsuz başlıkları lütfen kaldırın.
Yönetim,futbolcu,taraftar, ŞAMPİYONSUN SEN GALATASARAY demek istiyorsak bu ŞART!
Hep Destek Tam Destek..
Çünkü bu yıl çok başka..
Selçuk-Burak ve nice formsuz futbolcularımızın arkasında durma vakti..
Buna mecburuz.
Bu durum; her sezon fenerasyonun düzenlediği Galatasarayı frenleme şenlikleri olarak da adlandırılabilir.
Geçmişte de aynılarını yaşadık.
22 puanlık fark, play off dalgasına eritildi,az daha hakkımız olan şampiyonluk gidiyordu.Daha neler neler..
İnsanın adaleti şaştı, ama allahınki asla..
Burada yapılması gereken,dirayetli bir yönetim duruşu ve en iyisinden en kötüsüne kadar oyuncularımıza sahip çıkmaktır.
En başta Selçuk..Bu adam Mustafa Sarp değilki bu kadar kötü sözü hakediyor.Formsuz sadece.Onun Kalitesine hanginiz laf diyebilir?
Bende Anti yektacıyım.Fakat gün, birlik olma,takıma sahip çıkma günüdür.
Futbolcularımız hakkındaki o olumsuz başlıkları lütfen kaldırın.
Yönetim,futbolcu,taraftar, ŞAMPİYONSUN SEN GALATASARAY demek istiyorsak bu ŞART!
Hep Destek Tam Destek..
Çünkü bu yıl çok başka..
Selçuk-Burak ve nice formsuz futbolcularımızın arkasında durma vakti..
Buna mecburuz.