Sabredin...

Tarafımıza yapılan haksızlıklar katlanarak devam etmekte.

Bu durum; her sezon fenerasyonun düzenlediği Galatasarayı frenleme şenlikleri olarak da adlandırılabilir.

Geçmişte de aynılarını yaşadık.

22 puanlık fark, play off dalgasına eritildi,az daha hakkımız olan şampiyonluk gidiyordu.Daha neler neler..

İnsanın adaleti şaştı, ama allahınki asla..

Burada yapılması gereken,dirayetli bir yönetim duruşu ve en iyisinden en kötüsüne kadar oyuncularımıza sahip çıkmaktır.

En başta Selçuk..Bu adam Mustafa Sarp değilki bu kadar kötü sözü hakediyor.Formsuz sadece.Onun Kalitesine hanginiz laf diyebilir?

Bende Anti yektacıyım.Fakat gün, birlik olma,takıma sahip çıkma günüdür.

Futbolcularımız hakkındaki o olumsuz başlıkları lütfen kaldırın.

Yönetim,futbolcu,taraftar, ŞAMPİYONSUN SEN GALATASARAY demek istiyorsak bu ŞART!

Hep Destek Tam Destek..

Çünkü bu yıl çok başka..

Selçuk-Burak ve nice formsuz futbolcularımızın arkasında durma vakti..

Buna mecburuz.

selçuk inan kesinlikle 34455645443254 şansı hakediyor..

Selçuk iki sezondur formsuz.
3 Mil€ alan oyuncuda birseyler yapaın..sorumluk alsın.
Selcuk kendine iyi bakmiyor ve extra antreman da yapmiyor gibi.

Ayni.katkiyi normal bi tr oyuncu da verir
Al gülüm ver gülüm paslar..kötü fizik ve sorumluk ve insiyatif almama...dikine oynamama vs...ama fark birisi 3 öteki 1-1.5 mil€ alır

* LG G2 Tapatalk *

Selçuk iki sezondur formsuz.
3 Mil€ alan oyuncuda birseyler yapaın..sorumluk alsın.
Selcuk kendine iyi bakmiyor ve extra antreman da yapmiyor gibi.

Ayni.katkiyi normal bi tr oyuncu da verir
Al gülüm ver gülüm paslar..kötü fizik ve sorum ve insiyatif almama...dikine oynamama v...ama fark birisi 3 öteki 1-1.5 mil€ alır

* LG G2 Tapatalk *

selçuğa kadar;

topa vurmayı bile bilmeyip ferrariye binen sabri,

yıllardır torpiliyle bu kulüpte yatan aydın var.

parayı pulu geçtik artık.

form tutsun aslan parçası,kafi.

selçuğa kadar;

topa vurmayı bile bilmeyip ferrariye binen sabri,

yıllardır torpiliyle bu kulüpte yatan aydın var.

parayı pulu geçtik artık.

form tutsun aslan parçası,kafi.

Onlar zayen forma giymiyorlar artik!..selcuk.formsuz halde bikere bile yedeğe cekilmiyor
Hayir berki biraz yedekde durmak.ona iyi gelebilir

* LG G2 Tapatalk *

Selçuk konusunda size katılmıyorum arkadaşlar... 2 Yıldır cepten yiyen bir oyuncu. İki sezon oynayıp geri kalan hayatını yatarak geçirmesine göz yumamayız. Satalım kadro dışı bırakalım demiyorum ancak yedek soyundurulmasının vakti gelmiştir. Sonuçta bir performans işi yapılıyor. Performansın düşükse kenarda oturmalısın. Aynı zamanda bu takım içerisindeki hakkaniyet olgusu açısından da çok önemli... Yedekte oturan birisi ben antrenmalarda ağzımda kuş tutsam da Selçuk'un arkasında yedek bekleyeceğim, hiç forma şansı bulamayacağım dememeli. Selçuk'u korumak için diğer oyuncuları ve taraftarı hiçe sayamazsınız. Ha keza Burak için de aynı şeyleri söylemek mümkün. Ya da herhangi bir başka oyuncu için de söylemeliyiz.

Örneğin Telles'in performansı çok kötü. Kimse çıkıp diyor mu ki Hayır arkadaş bu çocuğa şans verilmeli, ne olursa olsun arkasında durulmalı? Hayır! Ona ne yapılması gerekiyorsa Selçuk'a da Burak'a da, bir gün çok formsuz oynarsa Muslera'ya da, Melo'ya da yapılmalı.

Hala Selçuk'un kalitesi falan diyorlar ya, şaka gibi.

"Selçuk geliyooorrr gol de geliyooorrr!" seslerini, Selçuk serbest vuruş kullanırken Arena'da patlayan flashları unutmayalım.
#Selçukİnan

Selçuk konusunda size katılmıyorum arkadaşlar... 2 Yıldır cepten yiyen bir oyuncu. İki sezon oynayıp geri kalan hayatını yatarak geçirmesine göz yumamayız. Satalım kadro dışı bırakalım demiyorum ancak yedek soyundurulmasının vakti gelmiştir. Sonuçta bir performans işi yapılıyor. Performansın düşükse kenarda oturmalısın. Aynı zamanda bu takım içerisindeki hakkaniyet olgusu açısından da çok önemli... Yedekte oturan birisi ben antrenmalarda ağzımda kuş tutsam da Selçuk'un arkasında yedek bekleyeceğim, hiç forma şansı bulamayacağım dememeli. Selçuk'u korumak için diğer oyuncuları ve taraftarı hiçe sayamazsınız. Ha keza Burak için de aynı şeyleri söylemek mümkün. Ya da herhangi bir başka oyuncu için de söylemeliyiz.

Örneğin Telles'in performansı çok kötü. Kimse çıkıp diyor mu ki Hayır arkadaş bu çocuğa şans verilmeli, ne olursa olsun arkasında durulmalı? Hayır! Ona ne yapılması gerekiyorsa Selçuk'a da Burak'a da, bir gün çok formsuz oynarsa Muslera'ya da, Melo'ya da yapılmalı.
Imza + Like !

I am the one who knocks!

Selçuk'a çok bile sabrettik.2 senedir yatıyor.12-13'ün sonuna doğru biraz toparlamıştı ama sonradan yine düştü.

Bu durum; her sezon fenerasyonun düzenlediği Galatasarayı frenleme şenlikleri olarak da adlandırılabilir.

22 puanlık fark, play off dalgasına eritildi,az daha hakkımız olan şampiyonluk gidiyordu.Daha neler neler..

Burada yapılması gereken,dirayetli bir yönetim duruşu ve en iyisinden en kötüsüne kadar oyuncularımıza sahip çıkmaktır.

En başta Selçuk..Bu adam Mustafa Sarp değilki bu kadar kötü sözü hakediyor.Formsuz sadece.Onun Kalitesine hanginiz laf diyebilir?

Yönetim,futbolcu,taraftar, ŞAMPİYONSUN SEN GALATASARAY demek istiyorsak bu ŞART!

Hep Destek Tam Destek..

Çünkü bu yıl çok başka..

Buna mecburuz.

Sadece yazmak için yazıyorsun.

Selçuk hangi şansı hakkediyor hala ? Yetmedi mi ? Bu adam bitik. Mental olarak bitmiş , Adriano vardı inter de hatırlarsanız. Aynı kaderi paylaşıyorlar.

Selçuk şu futboluyla haketmiyor hiçbirşeyi.

O zaman sen de hayatta 2.şansı haketmeyenlerdensin

Onu sadece yaratıcı bilir. Bir futbolcu her oynadığı maçta biraz daha geriye gidemez. Dönemsel düşüşleri anlarım ama bu adam geldiği ilk sezon top oynadı. Ondan sonra saha da hep saklambaç yaptı.

Bu kadar iyiniyetli olamıyorum. Kendine ihanet eden , daha fazla calısıp daha iyi yerlere gelebilecekken Galatasaray da yerinde sayan hatta geriye giden adamın arkasında DURAMAM.

yav he he.Selçuk'un arkasında duracakmışız,yatma zamanı bitti artık 2 senedir leş gibi oynuyor sabırlar taştı,iyi oynayamazsa son sezonu olur (inşallah)
bir de bunu kaptan yapmadılar mı deli oldum

Hep Destek Tam Destek..

Çünkü bu yıl çok başka..

Buna mecburuz.

Geri
Üst Alt