Sabri: "Ben bu takımın kaptanıyım, açıklama bekliyorum"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Sabri Sarıoğlu şoku Galatasaray'da büyük tartışma yarattı.

Sarı-kırmızılı kulübün yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'nin kamp kadrosuna almadığı Sabri Sarıoğlu idari menajer Cenk Ergün'e başvurarak "Daha yetkili insanlardan açıklama bekliyorum" dedi.

Kadroya alınmayışıyla ilgili olarak kendisine iletilen haberi şaşkınlıkla karşılayan Sabri'nin "Ben bu takımın kaptanıyım. Bana kadro dışı kararını açıklamalısınız" diyerek Florya'da Cenk Ergün'le görüştüğü öğrenildi.

Sabri'nin sözleşmesi geçen sezon sonunda otomatik olarak bir sene uzamıştı. Sabri Sarıoğlu'nun Galatasaray ile bir sene daha sözleşmesi var.

3 Puan - Sabri: Açıklama bekliyorum

ah canım benim. adam çağırmış Florya'ya, kaldırıp poponu gitseydin açıklama yapardı.

Haklı neden kampa götürürmediği açıklanmalı teknik mi idari mi enazından bu söylenmeli sabriye.

Hesap Makinesi

Cumhurbaşkanına söyleyelim sabri ye gitsin uygun bir dille açıklama yapsın.

Galatasaray kaptanıyla güzel ayrılmalı adamı birde kulübe cagirmaslar bizim yönetim de çok Gamsız canım.

Sabriyi almamak için illa birilerinin lafına mı bakması gerekiyor bir teknik direktörün .

Ben çok iyi GS'liyim, Galatasaray için herşeyi yaparım diyen adamlar hep fos çıkmak zorunda mı ya?

Elbette söylemeli ama adam çağrıldıgı görüşmeye gitmiyorsa nasıl açıklanacak duman la mı?

Bi dakika burda bir çelişki var sen kimden duydun görüşmeye gitmediğini gitmediyse eğer neden sabri böyle bir açıklama yapsın iki haberden biri yanlış o vakit

Hesap Makinesi

Kaptana bak kaptana.. Sana kaptanlığı verenler utansın..

haberi duyunca kafayı yemiştir

tıpkı bizim şunu

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_-Td4Qaj2sQ[/media]

izlerken kafayı yediğimiz gibi

sen bu takımın kaptanı değilsin sabri sen rakiplerin en büyük eğlencesi oldun hep sen de ne kaptan olur bu takıma ne de oyuncu.

Adam gecen sezonun takımı ile devam edecekse neden bize geldi ? Tabi ki neşteri vuracak.

X oyuncudan daha iyisini alacagım diyorsa, X oyuncu yollansın kardesim. X oyuncu takımdaki her futbolcu olabilir. Bize isim değil takıma seviye atlatabilecek futbolcu lazım..

Sana kaptanlık veren yöneticilerin ..................

Bi dakika burda bir çelişki var sen kimden duydun görüşmeye gitmediğini gitmediyse eğer neden sabri böyle bir açıklama yapsın iki haberden biri yanlış o vakit

Hesap Makinesi

Cenk Ergün aramış toplantıya çağırmış o da kulüpten yetkili kişiler benimle irtibata geçsin demiş toplantıya da gitmemiş.

Galatasaray muhabirlerinin haberi bu yönde

Geri
Üst Alt