Sabri Gitmiyor, Florya’da Kalacak!

Adamın planı belli kötü gidişte bir şekilde takıma geri dönmeyi planlıyor.

Bu adamı destekleyen taraftarada ne desek boş.

asgari ücret+yol yemek+ssk yla duracaksa kalsın Florya'da bari. Antrenmanlara yardım eder, top toplar, çamaşırhaneye yardım eder, güvenlik olarak çalışır bir şeyler yapar.

Del piero juveden gitmisken senin bu ayaklara yatman tamamen sacmalik sabri istenmiyorsan git inatlasip antipatik hale geliyorsun 6

Sabriden daha iyisini transfer et ondan sonra gönder.

Daha iyisini almadan göndermek aptallıktır.

Kalsın. Maçlardan sonra soytarılık yapıp 3 lü çektirir işte.

Kalsın diyenlerin çoğu buna tav oldu ya zaten. Yoksa 10 küsür yıldır dağa taşa orta açıyormuş kime ne !!

Alt yapıdan adam koyarız bundan daha iyi oynar...

30 yaşına gelmiş , maç içinde defalarca ciddi pozisyon hatası yapan adamın bu takımda yeri yok...

Galatasaray alt yapısı rezalet, yöneticilerin torpille adam soktuğu bir takım. Ne teknik ne mental açıdan iyi antranörleri bile yok. Zaten biraz iyi olsa yıllardır kanayan yaramız sol beke biri çıkardı, yani alt yapıdan birinin çıkmasını boşa bekleme.

Alt yapıya rezalet deyip alt yapıdan çıkmış en rezalet futbolcuyu takımda tutalım demekte kötü. :crushed:

Sabriden daha iyisini transfer et ondan sonra gönder.

Daha iyisini almadan göndermek aptallıktır.

Sabride bunu düşündüğü için ayrılmıyor zaten.

Ben gidersem Galatasarayda sağ bek yok galatasarayımın bana ihtiyacı var diyor ve kendini günde 32 saat çalışarak hazır tutuyor.

Bir de sabri çok mücadele ediyor ve 15 senedir Galatasaraya hizmet veriyor.

gazete yasakları kalktı mı ?

Okuduğum iki konu hürriyet ve milliyet kaynaklı da...

15 yıldır kim kime hizmet etti tartışılır, daha ne verelim sana ha ne verelim? Karşılığında aldığımızın 10000000 katını verdik sana be. Ne doymazmışsın.

Geri
Üst Alt