Sabri Gitmiyor, Florya’da Kalacak!

Sabri suan kadroda yok ama transfer de yok. Onun yerine alinabilecek isimler Tarik Camdal, Sener, Koray Altinay, Erdem Özgenc olarak göze carpiyor.

Baktigimiz zaman Sabri bunlarin hepsinden daha iyi. Tarik icin 5-6 milyon falan istiyorlar. O rakamlar asla verilmez 0 gol 0 asistlik Süper Lig futbolcusuna.

Gerçek Galatasaraylı böyle olur :ka21: Ağababasından almıştır gazı.

Ulan bi kurtulamadık şu sülükten.

I am the one who knocks!

Sabride bunu düşündüğü için ayrılmıyor zaten.

Ben gidersem Galatasarayda sağ bek yok galatasarayımın bana ihtiyacı var diyor ve kendini günde 32 saat çalışarak hazır tutuyor.

Bir de sabri çok mücadele ediyor ve 15 senedir Galatasaraya hizmet veriyor.

niye ayrılsın ? Gs da kazandığını kim verir sabriye ?

adam ne galatasaray efsanesi, ne kaptan nede reis, adam bildigin kene, olm istenmiyorsun daha anlamiyormusun ??

yerli sol bekimiz yok sabriyi solda düşünüyorum. parasinin 3 de 2 si ni almamasi şartiyla:D

Sabri ile ilgili yapılan ankette ;

Oy kullanan 59,588 kişinin yüzde 78,5′i (46741) Galatasaray’ın eski kaptanını tekrar kadroya almasını isterken, yüzde 21,5′i (12817) ise geri dönüşün gerçekleşmemesi gerektiğini belirtti.

Bunun kontratı ne zaman bitiyor ya? Eğer gitmiyorsa A2'de sürünmeye devam etsin.

Ulan Riera bile bu kadar zorluk çıkarmadı. Utanmadan Galatasaraylılıktan bahsediyor bir de milyonluk eşek!

Sabri ile ilgili yapılan ankette ;

Oy kullanan 59,588 kişinin yüzde 78,5′i (46741) Galatasaray’ın eski kaptanını tekrar kadroya almasını isterken, yüzde 21,5′i (12817) ise geri dönüşün gerçekleşmemesi gerektiğini belirtti.

sabrinin yaptırdığı bir haberdir. Bu kadar da yalan olmaz.

Biz burda anket yaptık tam tersi çıktı.

Yorumlardan anlaşılıyor zaten taraftarın %90 ı sabriyi istemiyor.

Geri
Üst Alt