GSCimbom
Sabri: “Hiç yılmadım”
Alper Altun

Sabri: “Hiç yılmadım” Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
31
Okunma
1,7K
Sayfa
2/2
Bu Sabri den korkulur vallah, adam o cuce boyu ile herkese kafa tutabiliyor. Baksana yonetim bile adami gondermeye cesaret edemiyor halbuki suanda sozlesmesi bitti.

Bu Sabri den korkulur vallah, adam o cuce boyu ile herkese kafa tutabiliyor. Baksana yonetim bile adami gondermeye cesaret edemiyor halbuki suanda sozlesmesi bitti.

ben sözlesmesinin bittigine inanmiyorum..o taraftarin gazini almak icin sabri ve yönetimin 1 oyunuydu..biz 1 sene opsiyona sabremezken 2 mac iyi oynadi diye 2 senelik sözlesme imzalanacak sabriyle...bu dursun özbekinde sabrininde allah belasini............... kurtulamayacagiz dengesizden ,

ben sözlesmesinin bittigine inanmiyorum..o taraftarin gazini almak icin sabri ve yönetimin 1 oyunuydu..biz 1 sene opsiyona sabremezken 2 mac iyi oynadi diye 2 senelik sözlesme imzalanacak sabriyle...bu dursun özbekinde sabrininde allah belasini............... kurtulamayacagiz dengesizden ,
Zaten simdide yeni sozlesme yaparlarsa artik bilki futbolu birakana kadar bizdedir demektir bu.

Zaten simdide yeni sozlesme yaparlarsa artik bilki futbolu birakana kadar bizdedir demektir bu.

Sabri nin derdi parcali falan degil, tek derdi paraaaaaaaaaaaaaaaaaaa, garajindaki ferrari, lamborgini koleksiyonuna bir yenisini eklemek, yengemizin dogum günü yaklasiyor...ya GALATASARAY kaptani olan bir oyuncu , para icin kendisiyle dalga gecilen bir reklam filminde oynarmi??? Ünal aysal bu yetersizi kadro disi birakmisti , sagolsun abdurrahim albayrak ve tonton baskanimiz affedip kadroya almisti tekrar.............nefretimsin sabriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eboue'den sonra:
salih dursun geldi - sabri oynadi
veysel sari geldi - sabri oynadi
tarik camdal geldi - sabri oynadi
martin linnes geldi - sabri oynuyo

Adam dani alves kesildi anasini satiyim dogru duzgun sag bek alamadilar gitti