- 3 Ağustos 2009
- 7.818
- 2.539
- 2.248
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyulmazsa diye bir şey yok, listeye yazamıyorsun.Kurali az cok anladim , peki buna uyulmazsa mueyyidesi ne ?
Beşiktaş gibi 20 oyuncu bildirirsin yani altyapıdan çıkaramadığın her oyuncu için bir eksik oyuncu bildirirsin 4 tane isim kaybedersin en kötü...Kurali az cok anladim , peki buna uyulmazsa mueyyidesi ne ?
Bu nasıl bir haber dilidir allahın cezası habertürk.
"reyiz" de nedir! Adamın sosyal medyadaki lakabı bu da olsa haberde o şekilde hitap edemezsin!
Ayrıca madem bu kadar düştük gidin Ömer Ali Şahiner'i alın artık mk.
Semih Kaya yeryüzündeki en . futbolculardan biridir;semih kaya geri dönmesi lazım. sabri artık miladını doldurdu.
Mk derken ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz sayın kaya.
Bu listeye eger 4 mecburi kritere uymayan (orn yeni adam alip) oyuncular yazarsan sonucu ne olur ?
yani nasil sana 35 milyon euro harcayabilirsin diyorlar ama 45 harciyorsun , 21 oyuncuyu da bu kritere uygunsuz adamlardan secersen ne olur ?
Bu listeye eger 4 mecburi kritere uymayan (orn yeni adam alip) oyuncular yazarsan sonucu ne olur ?
yani nasil sana 35 milyon euro harcayabilirsin diyorlar ama 45 harciyorsun , 21 oyuncuyu da bu kritere uygunsuz adamlardan secersen ne olur ?
Yazamıyorsun işte listeye. Orda sana açılmış kontenjan belli. Lisanslarıyla beraber yolluyorsun o kadar oyuncu. Biz maça 25 kişi geldik amirim olmuyor, akreditasyon var. Akredite olmayan gazeteciyi bile sokmuyorlar şampiyonlar liginde![]()
Yani mali mevzulardaki gibi yapacagini yapip sonra cezasi neyse cekeriz olayi yok .. maca cikaramiyorsun adami en bastan , oyle anladim dedigini
Zor da olsa defalarca okuyunca buyuk olcude anladim durumu
amin cümlemizeHey Allahim su kullarina akil fikir ver.
Semih Kaya yeryüzündeki en şerefsiz futbolculardan biridir;
Semih Kaya: Bence Yabancı Sınırı 1 Olmalı
Semih Kaya tam bir katıksız yeniçeridir. Aldığı her kuruş haram zıkkım olsun inşallah belini kırar da futbol hayatı biter zira Galatasaray'ın düşmanıdır kendisi...Ulan 1 yabancı olacaksa seni toparlaması için yanına Ujfalusiyi alınca kaleye kim geçecek deyyus, kardeşin Eray mı yoksa Çipe İsmail mi !!!