Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'a Geri mi Dönüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurali az cok anladim , peki buna uyulmazsa mueyyidesi ne ?
Uyulmazsa diye bir şey yok, listeye yazamıyorsun.

Şöyle bi tablo yaptım daha net anlaşılır gibi.
Denayer, Nagatomo'yu almadık onlar da serbeste girecekler. Yasin gitti yazmadım. Tarık ve Koray'ı yazmadım. Denayer ve Nagatomo'dan alınacaklar ve yeni transferler serbest oyuncu statüsünde ise artık Eren'den, Tolga'dan boşalacak yere.
Orayla oynamadan transfer yapabileceğimiz 1 Türkiye'de yetişmiş, 3 de Galatasaray'da yetişmiş oyuncu hakkı var.
Adsız.webp

Bu nasıl bir haber dilidir allahın cezası habertürk.

"reyiz" de nedir! Adamın sosyal medyadaki lakabı bu da olsa haberde o şekilde hitap edemezsin!

Ayrıca madem bu kadar düştük gidin Ömer Ali Şahiner'i alın artık mk.

Bu nasıl bir haber dilidir allahın cezası habertürk.

"reyiz" de nedir! Adamın sosyal medyadaki lakabı bu da olsa haberde o şekilde hitap edemezsin!

Ayrıca madem bu kadar düştük gidin Ömer Ali Şahiner'i alın artık mk.

Mk derken ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz sayın kaya.

semih kaya geri dönmesi lazım. sabri artık miladını doldurdu.
Semih Kaya yeryüzündeki en . futbolculardan biridir;

Semih Kaya: Bence Yabancı Sınırı 1 Olmalı

Semih Kaya tam bir katıksız yeniçeridir. Aldığı her kuruş haram zıkkım olsun inşallah belini kırar da futbol hayatı biter zira Galatasaray'ın düşmanıdır kendisi...Ulan 1 yabancı olacaksa seni toparlaması için yanına Ujfalusiyi alınca kaleye kim geçecek ., kardeşin Eray mı yoksa Çipe İsmail mi !!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Altyapıdan oyuncu konulmasın eksik liste verilsin sıkıntı yok illa konulacaksada Ozan , Recep , Atalayı falan koy gitsin

Bu listeye eger 4 mecburi kritere uymayan (orn yeni adam alip) oyuncular yazarsan sonucu ne olur ?

yani nasil sana 35 milyon euro harcayabilirsin diyorlar ama 45 harciyorsun , 21 oyuncuyu da bu kritere uygunsuz adamlardan secersen ne olur ?

Beşiktaş 2 senedir onu yapıyor zaten sinan sen ne sandın bejeke çok iyi mi yönetiliyor :) Yapılabilir tabii ki...
Bu listeye eger 4 mecburi kritere uymayan (orn yeni adam alip) oyuncular yazarsan sonucu ne olur ?

yani nasil sana 35 milyon euro harcayabilirsin diyorlar ama 45 harciyorsun , 21 oyuncuyu da bu kritere uygunsuz adamlardan secersen ne olur ?

Hey Allahim su kullarina akil fikir ver.

Yazamıyorsun işte listeye. Orda sana açılmış kontenjan belli. Lisanslarıyla beraber yolluyorsun o kadar oyuncu. Biz maça 25 kişi geldik amirim olmuyor, akreditasyon var. Akredite olmayan gazeteciyi bile sokmuyorlar şampiyonlar liginde :D

Yazamıyorsun işte listeye. Orda sana açılmış kontenjan belli. Lisanslarıyla beraber yolluyorsun o kadar oyuncu. Biz maça 25 kişi geldik amirim olmuyor, akreditasyon var. Akredite olmayan gazeteciyi bile sokmuyorlar şampiyonlar liginde :D

Yani mali mevzulardaki gibi yapacagini yapip sonra cezasi neyse cekeriz olayi yok .. maca cikaramiyorsun adami en bastan , oyle anladim dedigini

Öyle gudumsuz bir adam ki şu klübe gelsin marianonun ayağı kopar linnes mala bağlar bi şekilde kendi oynar. Eboueli kadroda bile yer bulabiliyodu kendine vasıfsız herif. Valla gelirse hocadan'da desteği çekerim kendimce , zor kurtultuk zaten tekrar başımıza bela edicez.

Zor da olsa defalarca okuyunca buyuk olcude anladim durumu

"The club bears the legal consequences for fielding a player who is not named on
list A or B, or who is otherwise not eligible to play"

Aceleye geldi biraz ama sorduğun kısım bu sanırım. Cezayı açıkladığı yeri bulamadım. Akşam bakarım aklıma gelirse.

Adamdan kurtulmak icin yillarca bekledik aci cektik.

Hala su adamin geri dönme ihtimalinin konusulmasi bile utanc verici.

Semih Kaya yeryüzündeki en şerefsiz futbolculardan biridir;

Semih Kaya: Bence Yabancı Sınırı 1 Olmalı

Semih Kaya tam bir katıksız yeniçeridir. Aldığı her kuruş haram zıkkım olsun inşallah belini kırar da futbol hayatı biter zira Galatasaray'ın düşmanıdır kendisi...Ulan 1 yabancı olacaksa seni toparlaması için yanına Ujfalusiyi alınca kaleye kim geçecek deyyus, kardeşin Eray mı yoksa Çipe İsmail mi !!!

Yerli çetesinin değişilmez ismiydi.
hayali kafaya çıkan adamdan ne beklenirki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt