Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'a Geri mi Dönüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jübile harici gelmesin lütfen. Tribünlere çağırdığımız Sabri olarak kalsın, sövdüğümüz Sabri olarak değil.

Tamam vasat bir oyuncu ama dönsede dönmesede bir fark yaratmaz şahsen bende.

Abi niye dönüyor yaa mal miyiz biz. O kadar genç adam var alt yapıda şart mi bu kulübe yillarca sülük gibi yapışan hiç bi halt yemeden kulübün iligini kurutan yeteneksiz adamları doldurmak şart mi abi yaa. Sabri nedir aga yil 2020 anasını satıyım

sabri eğer bize gelirse rahmetli dedemin bana vermiş olduğu bu güzel isme her gün küfür etmek zorunda kalıcam

Carvahal+Lahm karışımı oynayacak olsa dahi istemiyorum.
Şampiyonlar ligini alacaksniz deseler dahi istemiyorum.
İstemiyorum
İstemiyorum
İstemiyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis gelsin 250 bin euroya oynasın sene sonuda jübile çaksın tamamdır. Fazlası bu bünyeyi zehirler artık

Sabri bize para ödesin bir sene ve jübile istiyorsa.

Biz niye ödiyelim

Yaw bu cöpleri geri topluyacagima alt yapidan 5 para etmeyen gencleri dahil ederim kadroya nasil olsa ayni hesaba gelir verim = 0 en azindan paramiz cepimizde kalir. Eray mis sabriymis güldürmeyin adami

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yedek kaleci - Hakan Canbazoğlu
Üçüncü kaleci - İsmail Çipe veya Eray İşcan
Yedek sol bek - Ferhat Öztorun

3 kişi böyle olur. Dördüncü isim de Efecan Karaca veya Sadık Çiftpınar olabilir. Sabri'nin bu isimlerden sonra düşünülmesi lazım.

Sanirim zaten sabri yi semihi filan isteyen yoktur ama o kadro kisitlamasi ve bilmem kac yas araliginda 3 sene oynamis adam kuralina uyan oyuncu yok

Mecburiyet diye anliyorum yoksa kimse istemez zaten

semıh gelıyorsa sabri reısıde ısterım

biri şuraya yok artık Ali Sami videosunu atabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt