Sabri Sarıoğlu ile Yolların Ayrılmasını Doğru Buluyor musunuz?

Mükemmel bir karar olarak görüyorum. Umarim geri dönmez.

Hayır.

Yerini kimle dolduracaklar.sabriden iyi yerli varmı. Yoksa. 503 ten dolayı Yabancı da alamayız.

Gitmese iyi bir yedek olurdu.

Gitmesi kesinleştiyse de güle güle diyip uğurlamak en doğrusu.bir de vefa maçı şart

Sabriden iyi yerli var mi derken, ayni bölgede oynayan Sivasin oyuncusu 12 gol 8 assistle sezonu kapatti.

Ayrica, Sabri gecen sezon cok fazla süre aldi. Cünkü takimda kanat benchte yabanci yoktu. Benchte Amrabat olsa, Sabri bu kadar süre bile alamazdi. Veysel var. Olcan alindi. Amrabat var. Sabri kalsaydi bile gecen sezonki kadar süre alamazdi.

Hayır diyenler sola balta sağa sabriyi kadroya alıp mustafa barış ayhanlı orta sahanın jenerasyonu ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

yanlış buluyorum. yollar 13 yıl önce ayrılmalıydı.

Kendini BIR GRAM bile gelistirmeyen adamin neden bu kadar cok "seveni" var anlamiyorum acikcasi.

Salin gitsin, en az bir 6 senedir ayni seviyede. Ilk ciktigindan daha da kötü ve GERI durumda su an.

Gitmemesi icin hic bir sebep yok.

Sabri'den daha kaliteli sağ bekimiz var mı ? yok. Gitmesine birsey diyemem ama sağ bekte oynayacak oyuncu bakalım Sabri'den ne kadar fazla katkı sağlayacak.

Bu arada Sabri tak diye yollandı ama Melo efendinin hala daha kampa katılmamasına kimsenin ses cıkardığı yok.

Sabriden daha kaliteli sağ bekimiz yok derken, Sabri küme düsen takima karsi bile aksadi. Bölgesi koridor oldu. Hadi mücadele gücüyle, sağ kanatta az cok faydali oldu deseydin, katilirdim.

Sabriden sonra umarim Aydinda gider.

bu takım devre arasında 2 sağ transferi yaptı, şuanda ise takımda 1 sağ bek var.

takımdaki tek sağ bek veysel, sabriden daha mı iyi ? bence hayır.

yabancı futbolcu alamayacağız, sağ bek için Türkiyeden 4-5 milyon euroluk transfer yapamayacağımıza göre,

sabrinin takımdan gönderilmesi hatadır.

Geç bile kalınmış buluyorum.Bunun yanında Hakan BALTA da giderse çilek transferi gibi olur.

Sabri ile yollar ayrılmadı...Kamp süresinde tek başına çalışacak. Takıma da girecektir.

Duygusallığın hiç lüzumu yok insanlar avmlerde 12 saat ayakta duruyor 3 kuruşluk para için 5 kuruşluk ülkede yatsın kalksın dua etsin o yeteneksizliğiyle burada ki kimsenin hayal edemeyeceği hayatı yaşıyor. Şaka maka hangimiz hayal etmedi o kutsal formanın içinde arenanın samiyenin çimlerinde koşturduğumuz bu adam bunu yaşadı üstüne birde para aldı o yeteneğiyle 12 sene büyük başarı!

Mesele iki orta yapma meselesi değil arkadaş siz halen anlamadınız mı ?

kimsenin Galatasaray kaptanına şebek dedirtmeye hakkı olamaz.futbolculuğu ayrı rezalet kişiliği ayrı rezalet.

Defolsun bir daha bizim maçları tvden bile izlemesin

Bu arada umut faydasızını da alsın yanına

Artık takımda yeni yüzler istenmesi normal. Yalnız bu konu çok daha titiz yürütülmeliydi. Sonuçta yıllarca iyisiyle kötüsüyle formayı terletti.

Geri
Üst Alt