Abdülcelil Erdem
Parçalı Üye
- 4 Temmuz 2012
- 3.136
- 59
- 868
engine birşey diyemem ama Sabri reisin kalmasına çok çok sevindim yeniden hoş geldin kaptan.
Gesendet von iPad Air mit Tapatalk
Gesendet von iPad Air mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısın ama artık birlikte çalışmak istemiyoruz dendiği vakit ayrılmayı bilmek lazım ki futbol sektöründe sözleşme transfer yolu ile çok çabuk bir şekilde ortadan kalkıyor
misal iyi bir oyuncu Avrupa'da oynamak istediğin de sözleşmenin pek bir tutucu etkisi olmuyor
üstelik burdaki oyuncu herzaman gerçek galatasaraylıyım diye ortalıkta dolaşan sabri
madem öylesin o zaman alıp ceketini gitmesini bileceksin kambur olmayacaksın
Evet etkisi olmuyor, çünkü o durumda kulübün de bonservis bedeli alması söz konusu. Atıyorum şu anda Burak gelse "Ben artık Galatasaray'da oynamak istemiyorum, Lazio da beni istiyor. Bonservis olmadan, tazminat ödemeden beni bırakın gideyim" dese bu doğru mu olur?
Bir de lütfen "gerçek Galatasaraylılık, gerçek adamlık, gerçek şunluk bunluk" gibi tanımları kalıplara sokmayın. Sabriye diğer takımlardan teklif geldiğini okuyoruz, bunları Sabri maddi açıdan kendisi için daha az kazançlı olduğu için reddetmedi, Galatasaray'dan ayrılmak istemediği için reddetti. Bülent Korkmaz hepimiz için gerçek bir Galatasaraylıdır değil mi? Ama -sanırım- 98/99 sezonuydu, sene başında Sabri'yle aynı durumdaydı. İnat etti, gitmedi, tek başına çalıştı ve eldeki stoper çeşitli nedenlerle oynayamadığında çıkıp, bir oynadı, pir oynadı.
Sonuç olarak adam Galatasaraylı, gitmek istemiyor ve gitmemek için elinde kullanabileceği bir argüman var. Bunu kullanıyor, ben bunda -Sabri için değerlendirdiğimizde!- ters bir şey görmüyorum.