Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar'da Flaş Gelişme!

engine birşey diyemem ama Sabri reisin kalmasına çok çok sevindim yeniden hoş geldin kaptan.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

madem linsazimi cikarin diyordun senin icin oynamak önemliyse neden baska bir takima gitmedin? birak bu galatasaray numaralarini allah bilir galatasarayda bir sezonda aldigin parayi diger takimlar 3 sezonda vermek istemistir ondan gitmemisindir, keza engin de öyle neyin kafasini yasiyorsun ?

yigit icin birsey demiyorum adam zaten futbolu kafasindan silmis

ünal aysal acaba kendi sirketinde demi bile cömert ???

haklısın ama artık birlikte çalışmak istemiyoruz dendiği vakit ayrılmayı bilmek lazım ki futbol sektöründe sözleşme transfer yolu ile çok çabuk bir şekilde ortadan kalkıyor

misal iyi bir oyuncu Avrupa'da oynamak istediğin de sözleşmenin pek bir tutucu etkisi olmuyor

üstelik burdaki oyuncu herzaman gerçek galatasaraylıyım diye ortalıkta dolaşan sabri

madem öylesin o zaman alıp ceketini gitmesini bileceksin kambur olmayacaksın

Evet etkisi olmuyor, çünkü o durumda kulübün de bonservis bedeli alması söz konusu. Atıyorum şu anda Burak gelse "Ben artık Galatasaray'da oynamak istemiyorum, Lazio da beni istiyor. Bonservis olmadan, tazminat ödemeden beni bırakın gideyim" dese bu doğru mu olur?

Bir de lütfen "gerçek Galatasaraylılık, gerçek adamlık, gerçek şunluk bunluk" gibi tanımları kalıplara sokmayın. Sabriye diğer takımlardan teklif geldiğini okuyoruz, bunları Sabri maddi açıdan kendisi için daha az kazançlı olduğu için reddetmedi, Galatasaray'dan ayrılmak istemediği için reddetti. Bülent Korkmaz hepimiz için gerçek bir Galatasaraylıdır değil mi? Ama -sanırım- 98/99 sezonuydu, sene başında Sabri'yle aynı durumdaydı. İnat etti, gitmedi, tek başına çalıştı ve eldeki stoper çeşitli nedenlerle oynayamadığında çıkıp, bir oynadı, pir oynadı.

Sonuç olarak adam Galatasaraylı, gitmek istemiyor ve gitmemek için elinde kullanabileceği bir argüman var. Bunu kullanıyor, ben bunda -Sabri için değerlendirdiğimizde!- ters bir şey görmüyorum.

Takımda oynamayacaklar A2 de takılacaklar Eboue ile birlikte.

Ama Engin adam olursa takıma alınması gereken bir oyuncu olur.

Evet etkisi olmuyor, çünkü o durumda kulübün de bonservis bedeli alması söz konusu. Atıyorum şu anda Burak gelse "Ben artık Galatasaray'da oynamak istemiyorum, Lazio da beni istiyor. Bonservis olmadan, tazminat ödemeden beni bırakın gideyim" dese bu doğru mu olur?

Bir de lütfen "gerçek Galatasaraylılık, gerçek adamlık, gerçek şunluk bunluk" gibi tanımları kalıplara sokmayın. Sabriye diğer takımlardan teklif geldiğini okuyoruz, bunları Sabri maddi açıdan kendisi için daha az kazançlı olduğu için reddetmedi, Galatasaray'dan ayrılmak istemediği için reddetti. Bülent Korkmaz hepimiz için gerçek bir Galatasaraylıdır değil mi? Ama -sanırım- 98/99 sezonuydu, sene başında Sabri'yle aynı durumdaydı. İnat etti, gitmedi, tek başına çalıştı ve eldeki stoper çeşitli nedenlerle oynayamadığında çıkıp, bir oynadı, pir oynadı.

Sonuç olarak adam Galatasaraylı, gitmek istemiyor ve gitmemek için elinde kullanabileceği bir argüman var. Bunu kullanıyor, ben bunda -Sabri için değerlendirdiğimizde!- ters bir şey görmüyorum.

işte ben öyle düşünmüyorum

galatasaraylıyım diyen biri KAMBUR olmayacak hiç kusura bakma

bunun kalıplara sokmak ile bir alakası yok

futbol sektörü bu gitmek isteyeni biz nasıl zorla tutmuyorsak göndermek istediklerimizde yıllarca ekmek yedikleri tekneden inmesini bilecekler hele ki sabri gibi içimizden gelenler

yattığı yerden parasını tıkır tıkır alacak hemde bunda senin benim aldığımız kulüp Ürünlerinden gelen paralarda olacak

oysa ki kulüp çok erken birlikte çalışmak istemiyoruz dedi Sabriye

futbol sektöründen çıkalım iş hayatına ki bırakalım madem galatasaraylıyım kalıplarını girelim profesyonellik terimine

çalıştığın şirket artık biz sizinle çalışmak istemiyoruz dediğinde o şirkette kalmak pekte mümkün olmuyor

eee bu adamlar her yerde biz profesyoneliz diyorlar hani nerde ben göremiyorum

İkisini de 1 saniye bile oynatmayiz umarım.

N5

ben taraftarın genelini anlamıyorum 10 küsur yıldır sabri Galatasarayda sportif olarak ne vermiş bize ne katkısı var asist gol müthiş bir sağ bekmi

aksine vasat bile degil

ama taraftarın asıl unuttugu şu sabri karakter olarak yıllar önce gitmeliydi neredeyse her sene sorun çıkardıgı bir yada birkaç maç oluyor sürekli bir kavgada

ben sabriyi istemiyorum yılladır ama bunun 1.sebebi futbolu degil karakteri.

Başlığa Yiğit'i de ekleyelim onun lisansı da çıktı.

Geri
Üst Alt