Sabri: "Zamanı gelince açıklama yapacağım"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
[attachment=12455:sabri-reyiz-meydan-okudu-3708997.Jpeg]

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin göreve gelmesinin ardından A2 takımına gönderilen Sabri Sarıoğlu kırgın... Deneyimli oyuncu buna karşın hakkında verilecek son kararı bekliyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde A takım ile A2 takımı arasında oynanan maçta forma giymeyen Sabri Sarıoğlu, NTV Spor'a konuştu.

Deneyimli oyuncu, eski teknik direktör Roberto Mancini'nin kendisi hakkında olumsuz rapor verdiği yönündeki haberleri yalanladı.

Morali bozuk olan Sabri, "Ben çalışmalarımı sürdürüyorum. Zamanı gelince açıklama yapacağım" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda Sabri ile birlikte Eboue, Dany, Ontivero, Engin Baytar, Gökhan Zan ve Yiğit Gökoğlan da kadro dışı bırakılmıştı.

Sabri takımda kalacak mı? - NTVSpor.net

Ekli dosyalar

• sabri-reyiz-meydan-okudu-3708997.webp
    sabri-reyiz-meydan-okudu-3708997.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 298
Bence de Mancini olumsuz bir rapor vermedi.Mancini'nin Veysel'den daha çok oynattığı adamı gönderip Veysel'i kadroda tutması tutarsız olur.Bu işte başka bir şeyler döndü.

ne haberi ulen kibarca kulüp bul dediler 1.2m dolar veren bulamadın tazminatı almadan gitmem modundasın işte

Bu adam takıma girerse 4. yıldızı unutun.

Takımdaki arkadaşlığın içine eder gruplaşöalar başlar, prandelliye karşı yedek oyuncuların gruplaşması olur.

Olanda bize olur.

Göreceğiz Gs sevgini sabri efendi neler diyeceksin bakalım ?

Bence de Mancini olumsuz bir rapor vermedi.Mancini'nin Veysel'den daha çok oynattığı adamı gönderip Veysel'i kadroda tutması tutarsız olur.Bu işte başka bir şeyler döndü.

Mancini'nin geçen sene hareket alanı yoktu mecburen köprü-dayı hesabı katlandı buna...

Yeter artık sana 1 ay evvel kulüp bul dendi efendice daha ne istiyorsun bizden ? Bu ne yüzsüzlük ya bence takım bile aramamıştır bu...

Mancini'nin geçen sene hareket alanı yoktu mecburen köprü-dayı hesabı katlandı buna...

Yeter artık sana 1 ay evvel kulüp bul dendi efendice daha ne istiyorsun bizden ? Bu ne yüzsüzlük ya bence takım bile aramamıştır bu...

Bence de kulüp aramıyordur.Köprü-dayı ilişkisine katılmıyorum.Madem göndermek istiyordu neden 30 oynatıp sözleşmesini uzattı?Oynatmasaydı otomatik olarak yollarımız ayrılıyordu.Şimdi sözleşmesi var.

Jübileden sonra yap açıklamayı Sabri.

Sabride ayrıca öyle bir şans var ki bu aralar veysel sakatlanırsa hiç şaşırmayın.

merak ettim ne zaman konusacak. Bos konusur ama amacini ögrenmis oluruz. Bakalim bu da anti-galatasarayli olacak mi gittikten sonra.

olay şu Prandelli ilk geldiğinde galatasaray kaptanı bu mu diye şaşırmış. yönetimde zaten sabrinin kaptanlığından bazı nedenlere memnun olmadığı için onu kadro dışı bırakmayı uygun görmüş. sadece kaptanlığı alınıp devam edilmesi halin dede takım içinde huzursuzluğa neden olacağı için bu karar verilmiş. bu düşüncelerim tamamen hayal ürünüdür.

Alt tarafı futbolcu gönderiyoruz mevzu uzadıkça uzuyor sanki kulübün sahibi adamlar.

Zamanı gelince konuşacağına, zamanlıca gidersen en azından futbol hayatını sürdürme şansın olur. Diğer türlü zaten sana karşı olan antipati iyice nefrete dönüşecek. Daha Anadolu'dan bile kulüp bulamamışsın, bide bu çapsızlığınla hala atar gider yapma cesaretini nereden buluyorsun hayret valla.

Ya uza git sen de artık. Yapısti gitmiyor.

yahu futboldan az buçuk anlayan biri sabrinin 5 maçını seyretse temel futbol altyapısına ait özelliklerin neredeyse hiçbirinin olmadığını anlar... yok prandelli'nin kararı değilmiş de yönetim yollamış filan hikaye...

Geri
Üst Alt