İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
At balıkesire imzayı sen de kurtul bizde.
Balıkesir sana rağmen ligde kalır.
Balıkesir sana rağmen ligde kalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu futboldan az buçuk anlayan biri sabrinin 5 maçını seyretse temel futbol altyapısına ait özelliklerin neredeyse hiçbirinin olmadığını anlar... yok prandelli'nin kararı değilmiş de yönetim yollamış filan hikaye...
Ne konuşacaksın? Senin gibi bi oyuncu 10 yıl gibi bi süre başka hangi kulüp barıdırırdı? Bu aptallığı ancak biz yapardık yaptık işte çek git işine.
selçuk şahin
selçuk şahin
Futbolculuğuyla alakalı kadro dışı bırakılmadığını biliyoruz ama neden kadro dışı bırakıldığını bilmiyoruz. Sabriyede gerekli açıklamanın yapılmadığını düşünüyorum. Yönetimin bu konuda açıklama yapması gerekiyor.
valla ben futbolculuğuyla ilgili yetersiz görüldüğünü biliyorum... sence galatasaray taraftarına "sabri'nin futbolcu özellikleri galatasaray kadrosunda yer almasına yeter mi" diye sorsan % kaçı yeterli der???... yönetim de, prandelli de gayet medeni bir şekilde hem de ilk günden açıklamayı yaptılar nesine şaşırdınız sabri'nin kadro da yer verilmeyişine?...